Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 14:15

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výborný Rek rozhodl o luženské výhře v Jesenici


Branky


13

Druhý venkovní zápas v řadě čekal na luženské fotbalisty, kteří chtěli odčinit prohru na Olešné a urvat výhru v Jesenici. Proti stál ale kvalitní domácí celek, který mohl těžit z výhody svého velkého hřiště. Dlouho to vypadalo, že zápas skončí remízou, ale v posledních momentech utkání rozhodl vítěznou trefou Martin Rek, který poslal domácí do kolen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné domácí vedení

Zkušený tým Jesenice vlétl na svého soupeře se svou jedničkou mezi třemi tyčemi. Flajšingr v Čisté chyběl, stejně jako v předchozích zápasem kapitán Petr John, i on už byl k dispozici. Domácí řady a zkušenost na hřišti navíc posílil příchod Josefa Pfejfera, který hned ve 13. minutě musel střídat o dvě desítky let mladšího Váňu. Jesenice si uvědomovala ofenzivní kvality svého soka a podřídila tomu také taktiku. Nasadila Prose na rychlíka J. Vejvodu a ten se nedostával tolik do hry.

 

Stejně tak své opory měla k dispozici i Lužná. Oba celky měly během prvního poločasu zajímavé možnosti, ale jak Flajšingr, tak Pavlíček, se prozatím překonat nenechali a na úvodní branku se dlouho čekalo. Přišla ve 37. minutě, když dostal Bešík míč do luženské obrany, ustál souboj s bránícím hráčem a přesnou střelou otevřel skóre dosud vyrovnaného zápasu - 1:0. Za tohoto stavu odcházely oba týmy do kabin a bylo jen otázkou, co přinese druhý poločas.

Dramatický závěr rozhodl Rek

A přinesl opravdu hodně, především góly a drama do posledních minut. Hosté vletěli do zbývající části zápasu nejlépe, jak jen mohli a po pěti minutách se radovali z vyrovnávací branky. J. Vejvoda, jak je jeho zvykem, pláchl po lajně, našel ve vápně Pokorného a luženský kapitán jen nastavil placku - 1:1. Téměř po měsíci se tento fotbalový elegán mohl zase radovat z gólu, naposledy se prosadil v úvodním jarním kole doma se Senomaty.

 

O šest minut později akce jako přes kopírák a znovu souhra ofenzivní luženské dvojice, která skončila vedoucí brankou - 1:2. Jesenici tyto dva po sobě jdoucí góly nepoložily, naopak. Domácí hned v 62. minutě srovnali zásluhou Mutínského a zápas měl další zápletku - 2:2. Čas plynul a oba celky chtěly strhnout vítězství na svou stranu.

 

Fotbalové štěstíčko se nakonec přiklonilo na luženskou stranu. V 88. minutě zahrávali hosté rohový kop, odražený míč se dostal k Rekovi a ten bodlem vymetl šibenici - 2:3. Sparta své vedení znovu nepustila a z jesenické půdy odvážela plný počet bodů. Domácí nehráli zase tak špatně, dali ale o gól méně a to rozhodlo.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Petr John, kapitán: Pro nás smolný zápas. Lepší by pro nás bylo prohrát 9:0 jako v Senomatech a hodit to hned za hlavu než takhle o jeden gól, který jsme navíc dostali až v závěru. Takhle to budeme ještě nějakou chvíli mít v hlavách.

TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr, střídající hráč: Myslím si, že máme zasloužené tři body, i když jsme v zápase měli někdy hluchá místa. Jinak bych řekl, že jsme byli lepší a vyhráli jsme zaslouženě. Kluci si za bojovnost tři body zaslouží.



Sestavy


FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - K. Pros [-] , M. Kovář [-] , J. Mutínský [-] , S. Pfejfer [-] (46. L. Pavelek [-] ) , D. Halámek [-] , T. Váňa [-] (13. J. Pfejfer [-] ) , R. Bešík [-] (69. M. Pacourek [-] ) , D. Jeníček [-] , V. Bouda [-] , P. John [-]

TJ Sparta Lužná
M. Pavlíček [-] - J. Vejvoda [-] , R. Pokorný [-] , J. Staněk [-] (83. M. Koloc [-] ) , J. Špička [-] , M. Rek [-] (90. R. Šnajdr [-] ) , R. Grill [-] , J. Kolínský [-] (72. M. Pokorný [-] ) , P. Mezei [-] , P. Ambrůžek [-] , D. Vejvoda [-]

ŽK: 87. T. Váňa .
Hráči zápasu: K. Pros - D. Vejvoda , M. Rek , R. Pokorný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šefara Milan - SVOBODA Dominik, KNAP Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Julie Ketmanová
Tip experta: výhra hostů

Lužná mě zatím na jaře o své pozici v tabulce moc nepřesvědčila. V Jesenici by se mohla chytit a odvézt si vítězství.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza