Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 13:30

22.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Marek Bradáč byl při chuti, Janov deklasoval Městečko pěti góly


Branky


12

Nelehký úkol čekal na zkušené Městečko, které zajíždělo na specifické hřiště Janova. Ohnivec se musel obejít bez Jiřího Urbana, což se ukázalo jako velmi citelná ztráta. Domácí byli v plné síle a svého soupeře přehráli svým jednoduchým stylem hry, který přinesl ovoce v podobě tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Asistence nejsou Roubíkovi cizí

Na první branku se nečekalo vůbec dlouho. Hned v 9. minutě Roubík na nic nečekal a ze středu hřiště rozehrál rychle přímý kop. Nadýchaným centrem poslal za obranu do náběhu Konvalinku, který přes celé vápno našel na zadní tyči M. Bradáče a ten pouze uklízel - 1:0. O necelých deset minut později bylo na domácí straně ještě veseleji. Znovu u toho byl Roubík, který poslal od lajny do šestnáctky přímý kop. Tam si centr do ohně našel M. Bradáč a přidal druhou branku - 2:0.

 

Městečko tak relativně brzo muselo dohánět dvoubrankové manko. Domácího brankáře Melče nejvíce děsil Šnídl, který to zkoušel zpoza vápna a nepříjemné byly také rohové kopy hostí, žádná branka z toho ale nebyla. Janov měl další možnost z kopačky Konvalinky nebo po přímáku Roubíka, Ohnivce ale podržel Abrahám a ve druhé půli tak bylo stále o co hrát.

Nezastavitelný Marek Bradáč

Jestli se chtělo Městečko do utkání vrátit, tak do druhého poločasu vstoupilo snad nejhůře jak jen mohlo... Hned ve 47. minutě do vápna pronikl M. Bradáč a i když ho při prvním pokusu Abrahám vychytal, na dorážku už byl krátký - 3:0. Hattrick byl na světě. Místo pojistky přišel gól na straně Ohnivce. Po hodině hry zakombinoval v blízkosti domácího vápna Linhart s Hadravou, míč se dostal ke Šnídlovi a ten pěknou střelou na zadní tyč zaznamenal první branku svého týmu - 3:1.

 

To bylo ale ze strany Ohnivce vše, na branku svého kanonýra nikdo další nenavázal a udeřilo znovu na druhé straně. Roubík zahrával přímý kop skoro u lajny. Z úhlu se toho ale vůbec nebál a skákavým pokusem překvapil Abraháma na přední tyč - 4:1. Hosté byli odevzdaní, jednoduchá taktika a hra Janova přinášela ovoce a kromě toho nabídla také pátou branku.

 

Svůj skvělý výkon podtrhl M. Bradáč, který svou individuální akci započal na vlastní polovině. Píchl si míč kolem bránících hráčů, poté také kolem vyběhnuvšího Abraháma a jelikož nikdo janovského fofrníka nechytil, tak se mohl radovat ze své čtvrté branky - 5:1. Vedení mohl následně po centru Houdy navýšit Alijevič, ale minul. Abrahám se musel mít na pozoru a ukázal skvělé zákroky, kterými odmítl další branku. Domácí si utkání pohlídali, dokázali hladce zvítězit i přes absenci kapitána Jana Melče a skóre se do závěrečného hvizdu už nezměnilo.

 

Galerie od Lukáše Ilberga.



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Jakub Kail, kapitán: Konečně jsme zlepšili to, co nás po celé jaro trápilo, a to je proměňování šancí. Dost hráčů se omluvilo, takže trenér musel vymyslet, jak to složit, takže dost hráčů hrálo úplně jiné posty. I proto jsme rádi, že se nám to takhle povedlo. Městečko jsme do nic moc velkého nepustili a naopak si vytvořili spoustu šancí. Máme to za tři body, jsme rádi a jedeme dále. Asi počítáme s tím, že bude zmíněno naše hřiště, ale Zavidov s Kněževsí tam také zvládli vyhrát.

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: V zápase se nám nedařilo. Soupeř nás přehrál zejména z rychlých protiútoků, ze kterých dal hned čtyři góly Marek Bradáč. Nějaké šance jsme měli, ale dokázali jsme proměnit jen jednu. Janov byl lepší a zaslouženě vyhrál.



Sestavy


Sokol Janov
J. Melč [-] - L. Roubík [-] , J. Linc [-] (83. M. Marhevský [-] ) , R. Konvalinka [-] , V. Zuska [-] , M. Bradáč [-] , F. Houda [-] , J. Kail [-] , A. Alijevič [-] , J. Koukal [-] (62. V. Zuska [-] ) , J. Kloub [-]

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - L. Majba [-] , V. Prokop [-] , J. Vician [-] (58. M. Klymov [-] ) , P. Šnídl [-] , J. Kučera [-] , V. Zelenka [-] , R. Otcovský [-] , T. Linhart [-] , J. Hadrava [-] , T. Heger [-]

ŽK: 83. T. Heger .
Hráči zápasu: L. Roubík , J. Koukal , M. Bradáč .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - ŠAROCH Jan, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: výhra domácích

Tento zápas vyhraje Janov a tři body zůstanou doma.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích