3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský duel ovládly Pustověty


Branky


41. O. Hula , 62. M. Hranai , 82. T. Černý
12

Pustověty se na jaře zvedly a začínají dělat důležité body. Další takové mohl Sokol přidat doma proti Řevničovu. I Sparta ale potřebuje nutně bodovat, její situace je o dost vážnější. V tomto případě to nevyšlo, všechny body zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolný gól

Domácí celek se do zápasu relativně dlouho dostával a byl to Řevničov, kdo měl míč více na svých kopačkách. Hned několik hráčů hostujícího celku trápí zranění, tři z nich navíc nastoupili i s horečkou, ale boj o záchranu je prostě boj o záchranu. Jako první v záchranářském duelu zahrozili domácí. O. Hula se probil do vápna, ale jeho zakončení mířilo nad. Řevničov odpověděl, ale svou nadějnou šanci hosté nevyužili.

 

A tak si řekli o slovo znovu domácí. Holeček vysunul za obranu O. Hulu, ten dělal kličku Tomešovi, ale řevničovský brankář ho vyhnal do velkého úhlu a zakončení nakonec pokryl. Na pozoru se musel mít na druhé straně Beneš, který musel likvidovat utaženou střelu Hanzlíka. Ten se následně dostal po centru Vaita do dalšího zakončení, tentokrát mířil ale hlavou v dobré pozici těsně vedle pravé šibenice! Zpoza vápna to zkoušel Fujera nebo Čech, ale jejich pokusy postrádaly razanci a přesnost.

 

Velké vzrušení přinesl moment, kdy Fujera vlétl do vápna a byl sražen domácím brankářem. K nepochopení všech řevničovských hráčů, fanoušků i činovníků klubu, možná i domácích, sudí Dominik Svoboda jako penaltový tento moment neposoudil, a tak se pokračovalo i nadále bez branek. Ne však na dlouho! Ve 41. minutě se poprvé měnilo skóre. Matějovský poslal dlouhý míč za obranu, který si pohlídal Tóth a hlavou poslal míč směrem do vlastního vápna. Nedomluvil se však s Tomešem, který už byl rozběhnutý a bok po boku pouze oba přihlíželi, jak O. Hula uklízí do prázdné - 1:0.

 

Pro Řevničov velmi smolný gól, který posadil domácí celek na koně. První poločas nabídl ještě volný přímý kop zpoza vápna, který musel Tomeš s vypětím všech sil likvidovat. Hosté spílali sudímu Svobodovi ještě jednou, když přerušil slibně se rozvíjející akci, kterou hlavní arbitr ukončil předčasně svým hvizdem a poslal oba týmy do kabin.

 

Řevničov odešel

Druhé dějství odstartovalo šancemi na obou stranách. Hranai po centru na zadní tyči hlavičkoval těsně vedle, na druhé straně Fujera táhl rychlý protiútok, ale svou střelu poslal pouze do připraveného Beneše. To mohlo Spartu mrzet, protože krátce nato poslal Hranai do samostatného nájezdu O. Hulu, ale Tomeš mu nebojácně padl pod nohy a tutovku soupeře zneškodnil. Stejně jako krátce poté, kdy předvedl reflexivní zákrok po hlavičce z těsné blízkosti!

 

Sokol přežil následně velmi nebezpečné zakončení po rychlém protiútoku a cítil, že se Sparta jen tak nevzdá. Řevničov chtěl vyrovnat a urvat alespoň cenný bod, ale docházel mu fyzický fond, navíc po hodině hry postupně musely nuceně opustit někteří hráči hřiště a Pustověty si hlídaly své vedení, které po hodině hry navýšily. O. Hula poslal míč mezi obránci na Černého, který udělal kličku Tomešovi a na zlatém podnose připravil gól pro Hranaie, který pouze uklízel do odkryté branky - 2:0.

 

Důležitá pojistka, která posunula domácí o krok blíže k výhře. Pustověty si hru kontrolovaly a soupeř cítil, že má po zápase... Sokol si vytvářel šance, ale v koncovce tomu něco chybělo. V 82. minutě se ale domácí přeci jen ještě jednou prosadili. Elznic našel přes celé vápno Černého, ten si míč připravil na zakončení a Tomeš se po jeho střele k tyči natahoval marně - 3:0. V závěru byli hosté blízko alespoň čestnému gólu, ale povedená střela ze střední vzdálenosti skončila na břevně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Michal Beneš, brankář: Ačkoliv byl od nás začátek trochu pomalejší, byli jsme po většinu zápasu lepším týmem. V závěru už jsme pak vlivem prostřídání řevničovského celku jasně dominovali. Pro nás jsou to důležité tři body v boji o záchranu.

SK Sparta Řevničov
Jan Fujera, útočník: Zápas se mi hodnotí špatně. Za stavu 0:0 máme zahrávat penaltu, sudí mi do očí lže, že jsem podklouzl. Každý, včetně domácích, kteří mi sami potvrdili, že penalta byla jednoznačná, viděl penaltu. Bohužel po hrubici v zadních řadách po chvíli prohráváme. Ve 45. minutě rozjíždíme brejk tři na jednoho a bez nastavení jediné minuty nám ho rozhodčí přeruší a ukončí poločas. Prazvláštní rozhodování. Ve druhém poločase jsme odešli, já se bohužel zranil a Vait už nemohl v teplotách dále pokračovat. Pustovětští přebrali otěže zápasu a po zásluze přidali další dvě branky.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - P. Hovorka [-] , T. Elznic [-] , P. Matějovský [-] , T. Černý [-] (87. M. Hanuš [-] ) , V. Bičovský [-] , J. Hula [-] , O. Hula [-] , M. Hranai [-] , P. Holeček [-] , T. Volráb [-]

SK Sparta Řevničov
P. Tomeš [-] - M. Tóth [-] , J. Murčo [-] , L. Vait [-] (67. D. Jun [-] ) , J. Sedlák [-] - J. Sedlák [-] , J. Čech [-] , J. Husák [-] , M. Beneš [-] (75. J. Smutný [-] ) - O. Hanzlík [-] , J. Fujera [-] (64. J. Urbanovič [-] ) -

ŽK: 37. J. Hula , 59. P. Matějovský , 82. O. Hula - 42. J. Fujera , 74. M. Beneš .
Hráči zápasu: T. Černý , O. Hula , P. Hovorka - J. Čech .
Počet diváků: 97. Rozhodčí: SVOBODA Dominik - ŠEFARA Milan, BLOKEŠ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: výhra domácích

Domácí potřebují bodovat a také se jim to podaří.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích