3:2
(2:1)
44. J. Urban
92. Z. Bok (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2023 18:00

24.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Špatný vstup do obou poločasů stál Městečko v Senomatech body


Branky


5. M. Sailer , 12. M. Komín , 47. R. Hůla - 44. J. Urban , 92. Z. Bok (p.)
8

Páteční předehrávka byla k vidění v Senomatech, kam zavítalo Městečko. Ohnivci nemají dobré vstupy do poločasů, což potvrdili jak v prvním, tak i ve druhém. Berani tak měli usnadněný vstup do utkání, ve kterém dokázali zahodit i nemožné. Nakonec je to nemuselo mrzet, vítězství mohlo být i vyšší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tradiční vstup Městečka

Netradičně v pátek od 18:00 hod. se hrálo v Senomatech, kde o víkendu probíhala hasičská soutěž. Městečko nebylo proti přeložení, a tak bylo 24. kolo odšpuntováno o den dříve. Hosté do utkání nevstoupili vůbec dobře. Hned po pár minutách vybojoval D. Hůla míč pro Vávru, který zpoza šestnáctky táhlou střelou protáhl Abraháma. Ten poprvé vynadal míč ze sítě v 5. minutě. Po autovém vhazování na levé straně následoval centr na zadní tyč, kde se prosadil důrazný Sailer - 1:0.

 

Hned ve 12. minutě se skóre měnilo znovu. Domácí si vyměnili míč ve středu hřiště, Sailer našel Komína a ten z jedničky nádhernou dalekonosnou ranou vymetl šibenici - 2:0. Tato famózní branka senomatského hráče jen podtrhla špatný vstup Městečka do zápasu. Hosté se dlouho hledali a nedokázali si vytvořit žádnou větší šanci, která byla k vidění znovu na druhé straně. Mladík Kyncl našel mezi obránci R. Hůlu, který pálil pohotově, ale pouze do středu branky, kde byl připravený Abrahám. I v dalším souboji byl brankář Ohnivce úspěšný a svými dobrými zákroky nadále držel svůj tým v naději na dobrý výsledek.

 

Domácí drželi míč častěji na svých kopačkách, ale postupně se hra začala vyrovnávat. Dobrou příležitost měl Ryba, ale váhal se zakončením a poté trefil už jen brankáře. Také Berani se v závěru poločasu dopustili chyby v rozehrávce. Tu potrestal Urban, který obdržel přihrávku mezi obránce od Majby a přízemní střelou na zadní tyč překonal Koce - 2:1. Žádná bomba to nebyla, ale chytře umístěné slabší zakončení na senomatského brankáře stačilo. První poločas ukončil přímák Zelenky, který mířil pěknou ranou těsně vedle, a tak se skóre do kabiny neměnilo.

Kontaktní gól přišel pozdě

Městečko znovu zopakovalo špatný vstup do poločasu a rychle inkasovalo. Hned po dvou minutách z přímého kopu práskl do míče R. Hůla a vymetl šibenici - 3:1. Hosté se snažili vyrovnat, ale čas hrál proti nim a Senomaty si své vedení hlídaly. Ohnivci se dostali do pár nadějných příležitostí, kýžená kontaktní branka ale nepřicházela. Domácí kontrolovani vedení a i oni si vypracovali několik šancí, ale v tomto utkání měli velký problém s jejich proměňováním, zejména Vávra nenazul střelecké boty.

 

Před fanoušky byly k vidění poslední minuty zajímavého utkání, které se postupem času vyrovnalo. Po uplynutí základní hrací doby zahrál jeden z domácích hráčů ve vlastním pokutovém území rukou a sudí Bohatý fotbalový přestupek nepřehlédl. K penaltě se postavil Bok a utaženou přízemní střelou k tyči zavelel k dramatickému závěru - 3:2. Ten se ale nekonal, Senomaty si závěr pohlídaly a poslední, co utkání nabídlo, bylo po druhé žluté kartě vyloučení Zelenky.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: V zápase jsme šli rychle do vedení, které jsme po krásné střele z dálky po pár minutách navýšili. Hráli jsme dobře kombinačně, ale těsně před přestávkou po chybě v rozehrávce soupeř snížil. Měli jsme hodně šancí, které jsme doslova pálili. Ve druhém poločase jsme dali rychlý gól. Poté jsme stejně jako v prvním poločase neproměňovali obrovské šance. V nastavení jsme soupeři dovolili penaltu, kterou Městečko proměnilo. Závěr jsme si už pohlídali a zaslouženě vyhráli. Jak říkám, naše vítězství ale mohlo být o něco vyšší, takhle jsme v závěru dali soupeři ještě naději. Jinak jsme předvedli komplexní výkon, především první poločas a začátek druhého poločasu byl z naší strany velmi dobrý.

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Před zápasem jsme laborovali se sestavou a nastoupit museli i někteří hráči, které trápí zranění. Tradičně jsme nezachytili začátek zápasu a po chybě jsme rychle prohrávali. Po pár minutách a krásné střele z dálky přidal soupeř další gól. Poté se hra vyrovnala, i my jsme měli nějaké šance a těsně před poločasem jsme snížili. Bohužel ale ve druhém poločase přišel znovu náš špatný vstup a po sérii chyb rychle inkasovaná branka. Ke konci utkání jsme ještě měli nějaké možnosti, ale pouze jsme snížili z penalty.



Sestavy


SK Senomaty
M. Koc [-] - R. Hůla [-] , A. Kyncl [-] (84. A. Tvrz [-] ) , J. Vávra [-] , M. Špidra [-] , D. Hůla [-] , M. Sailer [-] (92. D. Skřivan [-] ) , M. Hudák [-] , R. Trešl [-] (77. J. Šnídl [-] ) , M. Komín [-] , L. Mácha [-]

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - V. Prokop [-] , J. Vician [-] (65. J. Jůna [-] ) , L. Majba [-] , J. Ryba [-] , M. Klymov [-] (74. Z. Bok [-] ) , V. Zelenka [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] , J. Chládek [-] , T. Heger [-]

ŽK: 45. R. Trešl , 58. M. Komín , 87. D. Hůla - 50. V. Zelenka , 54. L. Majba . ČK: 93. V. Zelenka .
Hráči zápasu: A. Kyncl , M. Komín - J. Abrahám .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: BOHATÝ Petr - ŠEFARA Milan, ŠAROCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Senomaty jsou doma výborným týmem a tento zápas zvládnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích