Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 13:30

24.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustověty ztratily čtyřgólový náskok, Janov vstal z mrtvých


11

Hodně zajímavý průběh byl k vidění v Pustovětech. Domácí doslova vlétli na soupeře z Janova a po čtvrt hodině vedli hned o čtyři branky! Hosté ale nic nevzdali a do poločasu stáhli luxusní náskok soupeře na pouhou jedinou branku. Ve druhé půli pak Janov srovnal a dramatická přestřelka nakonec neměla vítěze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luxusní náskok byl pryč

Kdo přišel na utkání o trochu později, tak přišel o rychlý první gól. Hned ve druhé minutě dostal Hranai míč za obranu a i když byla nahrávka dlouha, domácí útočník jí dokázal poslat pod sebe do ohně. Při pomalé nahrávce na hranici malého vápna váhal brankář Melč s výběhem, toho využil O. Hula a mezi dvěma pasivními obránci se dokázal prosadit - 1:0.

 

O pět minut později našel Beneš dlouhým výkopem do náběhu Holečka. Ten poslal jedovatý centr do vápna na hlavu O. Huly, kterého ale skvělým zákrokem vychytal Melč! Akce ale pokračovala, míč se dostal na kopačku Černého, který vysunul mezi obránce Bičovského. Ten si přiklepl míč do pohybu, udělal kličku brankáři a velmi suverénním a zkušeným způsobem zakončil svůj pěkný fotbalový moment - 2:0.

 

Běžela 15. minuta a světě div se, Pustověty udeřily znovu! Holeček zahrával přímý kop ze strany hřiště, nadýchaným centrem poslal míč do ohně, kam si naběhl Hranai a nekompromisně hlavou zatloukl třetí hřebík do janovské rakve - 3:0. A aby toho nebylo málo, uběhla minuta a padla čtvrtá branka do janovské sítě! O. Hula přesprintoval Klouba, postupoval ze strany k vápnu a pod sebou našel zcela osamoceného Hranaie, který si připravil míč a šajtlí propálil Melče - 4:0.

 

Luxusní náskok Pustovět mohlo být ale ještě větší. Rohový kop propadl až k Hranaiovi, jehož pumelici za pět dvanáct zblokoval obránce. A podobně skončila i další akce. Bičovský poslal do náběhu O. Hulu, který z úhlu posílal přízemní nahrávku na Hranaie do šestnáctky, ale zakončení domácího útočníka bylo znovu na poslední chvíli zblokované. Janov se k prvnímu zakončení dostal z přímého kopu, ale střela do středu branky nenadělala domácímu brankáři problémy.

 

Po půl hodině hry měl pátou branku na hlavě Matějovský, pustovětský kapitán ale orazítkoval z rohu pouze tyč. Právě to byla poslední tečka za janovským trápením, které ukončila 35. minuta. Houda na levé straně nasadil housle Hovorkovi, přesným centrem našel Konvalinku a ten v náběhu práskl hlavou nechytatelně do míče - 4:1. Pustovětský kolotoč skončil a začala show v podání Janova.

 

O tři minuty později dostal na hranici vápna od Bradáče míč Houda, prorval se přes bránící hráče a špičkou kopačky poslal míč kolem Beneše - 4:2. Za další tři minuty byla katastrofa zažehnána. Houda našel přesným centrem Konvalinku a ten hlavou znovu trestal - 4:3. První poločas tak nabídl velmi zajímavou zápletku, která nakonec skončila těsným vedením domácího týmu. Prohospodařit ale takový náskok, to by každý nedokázal...

Hattrick Konvalinky

Velký otazník visel nad tím, co může druhá polovina zápasu nabídnout. Na okresní poměry velmi slušná přestřelka z prvního dějství byla již minulostí a do zbývající části utkání vlétl Janov, který prověřil hned pozornost Beneše, ale střelecké pokusy do středu branky nenadělaly pustovětskému brankáři problémy. V 53. minutě už ale jeden z nejlepších brankářů na okrese přeci jen kapituloval. Pustovětská obrana propadla, míč se dostal do levé strany ke Konvalinkovi a ten krásným lobem zajistil vyrovnání - 4:4. Vedení na domácí stranu mohl vrátit po hodině hry jeden z domácích hráčů po Černého přímáku, ale brankář Melč předvedl další dobrý zákrok.

 

A při další příležitosti ho zachránilo břevno, do kterého tečoval míč jeden z bránících hráčů ve snaze odvrátit centrovaný míč do šestnáctky. Čas plynul a jakoby oběma celkům došel střelný prach. Pustověty si vytvořily pár zajímavých situací především z centrů do vápna, ale z kopačky Černého nebo Matějovského gólové asistence nepřišly. Ani přímý kop zpoza vápna nezasáhl prostor janovské branky. Hosté si vypracovali o něco méně šancí, ale pátá branka nepřišla ani na druhé straně, a tak se oba celky rozešly po dramatické přestřelce smírně.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Michal Beneš, brankář: Před zápasem bychom bod určitě brali, ale vzhledem k průběhu utkání převažuje spíše zklamání. Po perfektním úvodu, kdy dáme soupeři čtyři góly, jsme nepochopitelně dokázali i takto vysoké vedení ztratit. Šancí jsme si vytvořili dostatek na to, abychom utkání s přehledem vyhráli. Naopak my jsme inkasovali snad z každé přiležitosti soupeře.

Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Byl to pro nás doslova hororový start. Absolutně jsme nechytli tempo hry a zaslouženě prohrávali po čtvrt hodině o čtyři branky. Ale nikdy neříkej nikdy, remíza naprosto zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - T. Volráb [-] , P. Hovorka [-] , T. Elznic [-] , P. Matějovský [-] , T. Černý [-] , V. Bičovský [-] (54. M. Peták [-] ) , J. Hula [-] , O. Hula [-] , M. Hranai [-] , P. Holeček [-]

Sokol Janov
J. Melč [-] - R. Konvalinka [-] , V. Zuska [-] , M. Bradáč [-] , F. Houda [-] (71. V. Kinter [-] ) , J. Linc [-] (76. J. Koukal [-] ) , A. Alijevič [-] , M. Amler [-] , J. Kail [-] , J. Kloub [-] , J. Melč [-]

ŽK: 82. M. Hranai - 65. A. Alijevič , 78. M. Amler .
Hráči zápasu: P. Holeček , M. Hranai - R. Konvalinka , F. Houda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - ŠAROCH Jan, VODRÁŽKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Zde vidím pohodovou výhru Janova.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů