2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 10:00

15.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pavlíkov ani tentokrát neudržel dvougólové vedení a přišel o výhru v závěru


Branky


73. V. Kononets , 74. L. Hekl - 84. R. Trešl , 86. J. Vávra
15

Stejně jako v Zavidově, tak i nyní se Senomaty nakukovali Pavlíkovští po vítězství. Bylo to blízko, dvougólové vedení po slepených brankách vypadalo hodně nadějně, ale nakonec to byl znovu soupeř, který v poslední desetiminutovce odmítl prohrát a dotáhl utkání do nerozhodného stavu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Hned na začátku bylo pěkně rušno! Po rohovém kopu zazvonilo po teči bránícího hráče na přední tyči za Peškem břevno. Poté si vzali slovo domácí, kteří ale doslova pálili tutovky... Pavlíkov si vytvořil hned dvě stoprocentní šance, ale koncovka byla hodně špatná. A když už zasáhl míč prostor tří tyčí, byl s dobrým zákrokem připravený Rác, který musel znovu oprášit rukavice a pomoci Beranům.

 

Domácí se kombinací dokázali dostat k zakončení, což jim nedělalo vůbec problém. Díky špatné finální fázi ale za první poločas nedosáhli jediné branky. Senomaty držely míč o něco více, avšak žádnou tutovku si nevypracovaly. Branku Peška ohrozili hosté až v závěru první půle, střela z úhlu ale rozvlnila pouze boční síť, a tak se skóre neměnilo ani na druhé straně.

Slepené góly na obou stranách

Druhý poločas byl ze strany Pavlíkova od úvodního hvizdu o něco lepší. Úvodní zastřelení nevyšlo, ale další šance stála za to. Hekl si píchl míč kolem obránce a rval se do zakončení. Znovu ale zakročil Rác, který těžkým zákrokem držel nadále své spoluhráče. Uběhla necelá hodina hry a do velké příležitosti se po přímáku Kokšála dostali Berani, hlavička hostujícího hráče z dobré pozice ale nebyla přesná.

 

Pavlíkov se hnal za vedoucí brankou, vytvářel si další příležitosti, ale znovu chyběl klid a přesnost v koncovce. Vše změnila 73. minuta a první povedená kombinační akce, na konci které byl s přesným zakončením Kononets - 1:0. Senomaty krátce po rozehrávce ztratily ve středu hřiště míč, čehož domácí využili k další pohledné a účelné akci do kuchyně, na jejímž konci byl se zakončením do prázdné branky Hekl - 2:0.

 

Domácí se až moc uspokojili s dvoubrankovým vedení a opakoval se scénář ze Zavidova. Po dvou slepených gólech Berani zabrali a lépe než rychlým kontaktním gólem zareagovat nemohli. Vávra z hloubi pole nacentroval míč mezi penaltu a velké vápno, kam se do ukázkové rybičky položil Trešl a razantní hlavičkou k tyči překonal Peška - 2:1.

 

A o dvě minuty později bylo vyrovnáno! Rác nejprve skvěle zneškodnil tutovku Pavlíkova, rychle rozehrál a Senomaty se prokombinovaly až do půli hřiště, odkud přišel bochánek za obranu. Tam byl v náběhu Vávra, který si pokryl míč před obráncem a přesným zakončením na zadní tyč využil špatného postavení Peška - 2:2.

 

Domácí tak znovu přišli o dvougólový náskok a nedokázali dotáhnout podobně se vyvíjející zápas do vítězného konce. Senomaty zareagovaly po dvou inkasovných brankách nejlépe, jak jen mohly a odměnou je alespoň jeden bod.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
František Kalaš, kapitán: První poločas patřil herně soupeři, který hrál více s míčem, ale do žádných vyložených šancí se nedostal. Ve druhém poločase se hra vyrovnala a dali jsme dva slepené góly po hezkých týmových akcích, ale stejně jako v Zavidově jsme si nepohlídali závěr a dostali dva laciné góly.

SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: Spravedlivá dělba bodů. Dokázali jsme se oklepat z pro nás nepříjemné situace, kdy jsme inkasovali dvě branky během tří minut čtvrt hodiny před koncem utkání. Kluci to nezabalili, ukázali bojového ducha a rovněž slepenými góly rozhodli o dělbě bodů, za což jim patří dík.



Sestavy


SK Pavlíkov
L. Pešek [-] - V. Kononets [-] (78. T. Hink [-] ) , J. Koc [-] , O. Polcar [-] (46. L. Hekl [-] ) , F. Kalaš [-] , P. Chytrý [-] (66. D. Hlaváček [-] ) , P. Čech st. [-] , O. Kraus [-] , L. Polcar [-] , V. Hornof [-] , O. Vávra [-]

SK Senomaty
L. Rác [-] - M. Kokšál [-] , J. Vávra [-] , R. Trešl [-] , L. Mácha [-] , A. Kyncl [-] , J. Šnídl [-] , M. Sailer [-] , D. Hůla [-] , M. Komín [-] (74. M. Hudák [-] ) , R. Hůla [-]

ŽK: 43. F. Kalaš , 84. P. Čech st. - 60. L. Mácha , 81. R. Hůla .
Hráči zápasu: V. Kononets , V. Hornof - A. Kyncl , L. Rác .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Brožek Tomáš - KOZÁK Lubomír, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 6. 2023 22:09
Mako legenda

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Zdeněk Řepka
Tip experta: výhra hostů

Domácí mají na jaře velké problémy se složením sestavy a bohužel k nim přijedou Senomaty, které si budou chtít spravit chuť po prohře doma s Pustověty a povede se jim to.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích