2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 14:00

15.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čistá byla velmi blízko prvnímu vítězství, málem to odnesly Pustověty


Branky


14

Čistá stále čeká na první vítězství, což se mohlo změnit v zápase s Pustověty. Hostující Sokol nehrál vůbec dobře a byli to domácí, kteří se dostávali do hry a také do velkých šancí. Premiérové vítězství čisteckých fotbalistů nebylo tuto sezónu blíže než právě teď, bohužel to zase nevyšlo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance byly, gól nepadl

Ještě neskončila ani první desetiminutovka a už byla na světě první gólovka. Schuh si z pravého beka naběhl až před vápno, kam se k němu přenesla hra. Čistecký mladík se zjevil sám proti Benešovi, který ale předvedl výborný zákrok a nepustil soupeře do vedení. Do další zajímavé šance se sám dostal A. Votroubek. Mezi dvěma obránci se sice proháčkoval do šestnáctky, tam ale přišel za pět minut dvanáct obranný blok.

 

Pustověty se do velkých šancí dostávaly pouze sporadicky a bylo vidět, že se stále na čisteckém pažitu hledají. I tak si ale jednu dobrou pozici k zakončení vytvořily, gólovou radost ale musely odložit. A tak to znovu byli domácí, kteří se ozvali. Průcha napřáhl ze střední vzdálenosti a jeho povedený pokus orazítkoval břevno! A když Čistá nevyužila ani poslední obrovskou šanci v závěru prvního poločasu, bylo jasné, že se utkání rozhodne až ve druhém dějství.

Bylo to blízko

Po pár náznacích šancí ze začátku poločasu přišla 53. minuta, kdy se míč dostal po autovém vhazování Laubera z levé strany až na pravou stranu vápna, kde se k zakončení dostal A. Votroubek a přesnou střelou na zadní otevřel skóre zápasu - 1:0. Čistá byla při chuti, zahrozila následně po přímém kopu, ale po závaru v hostující šestnáctce nedokázala míč dostat za brankovou čáru. To už neplatilo po rohovém kopu, kdy se míč dostal až na kopačku kapitána R. Votroubka a ten nekompromisně zblízka zavěsil - 2:0.

 

Obrovskou euforii a radost na domácí straně rychle vystřídalo vystřízlivění v podobě kontaktní branky Pustovět. Holeček z pravé strany vápna do otevřené obrany přenesl míč na zadní tyč, kde byl v náběhu Hranai a přihrávku na zlatém podnose neodmítl - 2:1. Následovaly dvě obrovské šance, po každé na jedné straně. Po jednoduché akci hostí zazvonilo břevno, ihned po pěkné kombinační akci domácích na straně druhé chyběly k zásahu cíle pouze centimetry.

 

Čas plynul a bylo jen otázkou, kdo vstřelí další gól. Nakonec to byli hosté, kteří se radovali. Přímý kop Elznice se dostal k Hanušovi, který odražený míč doprovodil přesnou hlavičkou za branku a mohl se radovat ze svého dost možná vůbec prvního gólu v pustovětském dresu - 2:2. Poslední minuty utkání nabídly šance na obou stranách, oba týmy tak mohly rozhodnout a urvat vítězství na svou stranu.

 

Nejprve obrovskou gólovku přežila Čistá, když jejímu soupeři chyběl v zakončení větší důraz. Poté stálo při domácích štěstí, protože hlavičce Hranaie po nadýchaném centru nechybělo vůbec mnoho. A v závěru pak musel na druhé straně Beneš vyškrábnout přímák Kašpara na roh. Vítěznou branku utkání nenabídlo, a tak se oba týmy rozešly smírně. Čistá ale tuto sezónu nebyla ke třem bodům blíže než právě teď.



Ohlasy k zápasu


TJ Čistá
Roman Votroubek, kapitán: Tento zápas volal po výhře a celkem zaslouženě jsme si za ní šli. Myslím, že jsme kluky z Pustovět hodně zaskočili a i přehrávali. Dostali jsme se do vedení a bohužel jsme to nedotáhli do úspěšného konce. Soupeř nakonec dokázal vyrovnat a remiza je nejspíše spravedlivá vzhledem k šancím soupeře. My máme druhý bod a s hrou jsem absolutně spokojení, jen proměnit ty šance navíc. Všichni makali naplno, navíc nám pomohl brankář František Gebouský, který ve svých 59 letech přišel pomoci při absenci stálého brankáře a své si odchytal, klobouk dolů před ním!

TJ Sokol Pustověty
Michal Beneš, brankář: Takhle jsme si výsledek ani průběh zápasu rozhodně nepředstavovali. Soupeř byl až na výjimky aktivnějším týmem a ve finále můžeme být rádi za bod.



Sestavy


TJ Čistá
F. Gebouský [-] - D. Denk [-] , A. Votroubek [-] (59. S. Tesař [-] ) , P. Bedenk [-] , P. Kašpar [-] , A. Lauber [-] , L. Milan [-] , R. Votroubek [-] , M. Průcha [-] , P. Schuh [-] , M. Fidler [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - F. Kratochvíl [-] , M. Hranai [-] , T. Elznic [-] , P. Matějovský [-] (23. S. Hůla [-] ) , T. Volráb [-] , M. Hanuš [-] , J. Hula [-] , O. Hula [-] , J. Knap [-] (54. M. Šimon [-] ) , P. Holeček [-]

ŽK: 85. P. Kašpar .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BLOKEŠ Ondřej - ASNÍK Daniel, ŠEFARA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Zdeněk Řepka
Tip experta: výhra hostů

Čistá na jaře předvádí slušné výkony, ač bez bodů. Ale i tento týden to pro ně bude silné kafe a hbitý tým Pustovět si body odveze.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů