Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

16.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Průvan v kabině Senomaty nakopl, Čistá nakonec odjela s debaklem


Branky


12

V roli jasného favorita nastupovaly Senomaty k domácímu utkání proti Čisté. Hosté překvapili rychlou vedoucí brankou a když byl vyloučen senomatský brankář Koc ke konci poločasu, mohl pomýšlet poslední celek tabulky na první vítězství v soutěži. To se ale nekonalo, v kabině Beranů proběhla o poločas bouřka, výsledkem které bylo sedm branek ve druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Senomaty na kolonádě

Velmi čtivé hodnocení od domácího trenéra Jiřího Kučery, který popsal výkon svých svěřenců sice úsměvně, ale po fotbalové stránce bohužel pravdivě. Berani se celý první poločas na hřišti hledali. První dvě kombinační akce se sice povedly, na konci každé byl ale zdvižený praporek pomezního sudí. Ve 4. minutě udeřilo z první šance na druhé straně. Denk si našel propadlý míč před vápnem, využil nedůslednosti senomatské defenzivy a své tažení zakončil křížnou střelou na zadní tyč - 0:1.

 

A mohlo být ještě hůře! Uběhla čtvrt hodina, Fidler poslal přesným míčem za obranu A. Votroubka, který chtěl obstřelit vyběhnuvšího Koce. Domácí brankář ale dokázal střelu vyrazit a zabránil tak další brance. Vyrovnání měl na kopačce Vávra, ale Kratochvíl předvedl skvělý zákrok a nadále držel naděje na premiérové vítězství svého celku. Čistá přijela pouze v jedenácti a byla si vědoma, že jí čeká hodně těžká sichta.

 

První poločas do vítězného konce hosté nedotáhli. Ve 37. minutě poslal Mácha z poloviny hřiště centr do šestnáctky, míč se dostal k mladíkovi Šnídlovi, který po pár minutách pobytu na hřišti překonal hlavou Kratochvíla - 1:1. Těsně před odchodem do kabin nastala pro domácí celek velká nepříjemnost. Brankář Koc nenačasoval výběh a za svůj nedovolený zákrok na protihráče uviděl rovnou červenou kartu. Do branky tak musel Mácha a Čistá měla do druhého dějství početní výhodu, ale stále sama měla jen základní jedenáctku, kdežto Berani měli kam sáhnout.

Gólostroj se zasekl na sedmičce

V kabině domácího celku byla pěkná bouřka, která přinesla ovoce. A to hned v 50. minutě, kdy se po centru z pravé strany prosadil na hranici malého vápna Žebrakovský - 2:1. Uběhla hodina hry a za Kratochvílem zvonilo po přímém kopu břevno. Akce pokračovala a Senomaty se po výkopu čisteckého brankáře dostaly rychle na útočnou polovinu, Kyncl se na hranici vápna uvolnil a střelou na přední tyč procedil míč přes rukavice Kratochvíla - 3:1. V tuto chvíli bylo hostujícímu celku jasné, že to ani tentokrát na tři body nebude...

 

Tlak domácího celku pokračoval a oproti prvnímu poločasu to byl úplně jiný výkon a nasazení, na hřišti byly už jen Senomaty. Vedení mohl navýšit R. Hůla, ale Kratochvíl ukázal další dobrý zákrok. Po několika neproměněných šancích se domácí dočkali další branky v 76. minutě. Polcar prodloužil míč na Šnídla, ten postupoval k hranici šestnáctky, odkud schovanou střelou kolem obránce překonal Kratochvíla - 4:1. Další branka přišla v 82. minutě, když se Vávra elegantně uvolnil ve vápně kolem obránce a nekompromisním zakončením nedal gólmanovi šanci - 5:1.

 

Čistá vyhlížela konec zápasu, pár minut si ale musela ještě počkat. Berani v početní nevýhodě udeřili ještě dvakrát. Lauber zastavil nedovoleně v šestnáctce Šnídla a sudí Bohatý ukázal na značku pokutového kopu. Míč si postavil Skřivan, který po pár minutách pobytu na hřišti poslal Kratochvíla na druhou stranu - 6:1. Stejný hráč stanovil konečné skóre. Šnídl poslal chytrý míč za obranu, Vávra pokryl obránce a z práce svých spoluhráčů těžil Skřivan, který přesnou střelou k tyči přidal svou druhou branku - 7:1. Senomaty tak nepřipustily žádné drama a ve druhém poločase dotáhly zápas do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: Kdyby naši hráči měli v prvním poločase lázeňská pítka, mohli si diváci připadat jako na karlovarské kolonádě, kde se prochází domácí tým. Naší hře chybělo nasazení, agresivita, herní zodpovědnost, o kombinaci nemluvě. V poločasové přestávce prošel naší kabinou velmi svěží vítr. Hoši změnili rekreační lokalitu za sportovní a na výkon to mělo velmi pozitivní vliv. Všechny negativa z prvního poločasu jsme proměnili v pozitiva. I v oslabení jsme dokázali soupeře přehrát jak kombinačně, tak i fyzicky. Čistá se přesvědčila, že její současný kádr na přebor nestačí a myslím, že za týden bude ráda, že její roční trápení skončí.

TJ Čistá
Roman Votroubek, kapitán: Zápas se pro nás vyvíjel vcelku dobře. Dali jsme rychlou branku, hra vypadala dobře, navíc vyloučení brankáře Senomat, co více chtít. Bohužel druhý poločas byl z naší strany nejtragičtější z celé sezóny. Soupeř nás přehrál ve všech aspektech hry a zaslouženě vyhrál. Nechci se vymlouvat, ale v jedenácti hráčích jet na zápas v téhle třídě prostě nejde.



Sestavy


SK Senomaty
M. Koc [-] - L. Žebrakovský [-] (67. A. Polcar [-] ) , J. Vávra [-] , R. Trešl [-] , L. Mácha [-] , A. Kyncl [-] (76. J. Kodeš [-] ) , M. Hudák [-] (76. L. Vrbata [-] ) , M. Sailer [-] (32. J. Šnídl [-] ) , D. Hůla [-] , M. Komín [-] , R. Hůla [-] (82. D. Skřivan [-] )

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - D. Denk [-] , A. Votroubek [-] , P. Bedenk [-] , R. Wittmann [-] , A. Lauber [-] , L. Milan [-] , R. Votroubek [-] , M. Průcha [-] , P. Schuh [-] , M. Fidler [-]

ŽK: 47. J. Vávra - 73. R. Wittmann . ČK: 43. M. Koc .
Hráči zápasu: J. Šnídl , R. Trešl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BOHATÝ Petr - KOC Filip (N), GEBOUSKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jiří Sabo
Tip experta: výhra domácích

I když hosté mají jistý sestup, tak bojují každý zápas a nic nevypouští. Senomaty si to doma pohlídají a vyhrají.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích