Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 10:00

16.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mšecké Žehrovice vypráskaly Zavidov a míří za titulem


Branky


89. T. Urban - 3. J. Volf , 9. P. Jindra , 17. P. Jindra , 53. J. Volf , 65. P. Jindra , 66. P. Jindra , 75. P. Jindra
12

Mšecké Žehrovice vstaly z mrtvých a v posledních zápasech ukazují, že jsou zpátky na vítězné vlně. Zápas v Zavidově nebyl výjimkou, hostující celek šlapal na plný plyn od začátku, získal rychlé dvougólové vedení a zbytek zápasu proti oslabené domácí rezervě si užíval. Střelecký koncert ukázal Petr Jindra, který se trefil hned pětkrát!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zavidov namazal soupeři

Na první branku se nečekalo vůbec dlouho. Zavidov v zadních řadách chyboval, čehož využil Volf a otevřel skóre zápasu - 0:1. O pár minut později přišla další laciná ztráta míče na vlastní polovině, následoval přízemní centr do ohně, kde se k zakončení dostal Jindra. Jeho pokus zneškodnil skvělým zákrokem M. Štiller, míč se ale odrazil zpátky na kopačku žehrovického kanonýra a ten uklízel do prázdné - 0:2.

 

Hororový vstup do utkání podtrhla neproměněná gólovka domácího celku a následně 17. minuta, kdy domácí B-tým inkasoval znovu. Další laciná ztráta na polovině hřiště a průnikovka na Kočího, který šel sám na brankáře. Všiml si vedle sebe v náběhu lépe postaveného Jindry, kterému naservíroval míč na zlatém podnose a Jindra uklízel do prázdné - 0:3.

 

Další branku na zavidovské straně měl na hlavě Sekyra, ale proti jeho hlavičce po přímém kopu zakročil Dvořák, který se zvládl přesunout k zadní tyči. V závěru poločasu měli hosté další dvě velké šance na navýšení skóre. V prvním případě zasáhl se skvělým zákrokem brankář M. Štiller, ve druhé situaci letěla střela z hranice šestnáctky jen do ochranné sítě.

 

Poločas hrůzy pro Zavidov skončil. V dresu domácího celku se objevilo trenérské duo z A-týmu Daniel Devera s Lukášem Blechou, hrál i kouč béčka Martin Havel, v základu nastoupil Robert Samson a na hřišti se objevil i Zdeněk Šmíd, který musel brzy střídat ze zdravotních důvodů. Postavit se aktuálně prvnímu celku soutěže v tomto složení, to zaslouží obdiv.

 

 

Střelecká show Petra Jindry

I druhý poločas nabídl rychlý gól do zavidovské sítě. Kočí ze středu hřiště poslal průnikovku na Jindru, který se dostal do vápna a orazítkoval přední tyč. Míč se odrazil směrem ke Kočímu, který ale přenechal gólovou dorážku do odkryté branky Volfovi a ten přidal svůj druhý gól - 0:4. Po hodině hry udeřili hosté znovu. Jan Kolek skvěle přečetl mezihru soupeře a vypíchl míč pro Jindru. Ten si narazil s Kočím, který chytrou narážečkou vyřadil ze hry bránícího hráče a připravil svému parťákovi z útoku další gólovku, kterou Jindra neodmítl - 0:5.

 

O minutu později úřadoval znovu Jindra, který těžil z práce svých spoluhráčů a krásným lobem přes celou branku přidal svou čtvrtou branku - 0:6. O chvíli později se mohl mezi střelce zapsat také Kočí, ale sám před brankářem netrefil zařízení. Poslední gólový záznam zaznamenali hosté v 75. minutě a znovu byl na konci celé akce Jindra, který dostal míč za obranu, skvěle si načasoval náběh a nedal M. Štillerovi šanci - 0:7. Blízko čestné brance byli domácí v poslední desetiminutovce, ale Dvořák nadále držel čisté konto po skvělém zákroku.

 

Mšecké Žehrovice odehrály hodně dobrý zápas, prezentovaly se svou hrou a proti oslabenému soupeři si dělaly na hřišti, co jen chtěly. Kaňkou vysokého vítězství bylo vyloučení brankáře Dvořáka, který za rozhodnutého stavu stáhnul útočníka před vlastním vápnem a uviděl červenou kartu. Z následného přímého kopu se domácí rezerva dočkala alespoň čestné branky, když vyražený míč doklepával do sítě Urban - 1:7.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Martin Havel, trenér: Horko těžko jsme dávali dohromady jedenáct lidí. Hráli kluci, co nehráli několik let fotbal, nastoupil jsem i já, oba trenéři z áčka, takhle to nejde dělat. Za půl roku se u nás představil nejlepší soupeř, na jehož hru byla radost se dívat. Žehrovice ukázaly vyzrálý výkon, takhle má hrát tým z čela tabulky. K výhře soupeři gratuluji.

SK Mšecké Žehrovice
Jan Zíka, trenér: Hráli jsme přesně to, čím jsme se prezentovali na podzim, přesně takhle bych si naší hru představoval. Výborně nám zahráli krajní záložníci, kteří nepřestávali se svými náběhy a byli po celý zápas aktivní. Zavidov nebyl v ideální sestavě, na začátku udělal dvě chyby, které jsme potrestali a usnadnili si vstup do zápasu. Jedinou kaňkou zápasu bylo vyloučení našeho brankáře v závěru zápasu, které vůbec nic neřešilo a vzhledem k počtu, v jakém jsme přijeli a jaký budeme mít k dispozici na poslední utkání, by bylo lepší dostat gól. Přiblížili jsme se k prvnímu místu, čeká nás poslední zápas s Kněževsí, který budeme chtít zvládnout.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - Z. Šmíd [-] (20. L. Blecha [-] ) , E. Pšenička [-] , R. Samson [-] (63. D. Štiller [-] ) , A. Sekyra [-] , T. Urban [-] , D. Devera [-] (39. J. Kraus [-] ) , M. Havel [-] (63. R. Štiller [-] ) , T. Diepold [-] , J. Hvězda [-] , M. Zuda [-]

SK Mšecké Žehrovice
M. Dvořák [-] - P. Jindra [-] , J. Kočí [-] , R. Škutchan [-] , J. Volf [-] , O. Zázvorka [-] , L. Věprovský [-] (75. J. Kolek [-] ) , J. Kolek [-] , M. Pokorný [-] , M. Bondarev [-] , K. Uher [-]

ŽK: 10. Z. Šmíd , 85. L. Blecha - 61. J. Kočí , 85. M. Bondarev . ČK: 89. M. Dvořák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - ŠAROCH Jan, HUSÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Jiří Sabo
Tip experta: výhra domácích

Žehrovice na jaře dost ztratily. Myslím si, že ztratí i v Zavidově.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů