Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 13:30

14.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divočina v Městečku neměla vítěze


Branky


16. R. Otcovský , 21. J. Jůna , 35. P. Šnídl , 47. J. Urban , 65. R. Otcovský - 9. J. Hadrava (vl.) , 20. J. Špička , 29. R. Pokorný (p.) , 60. J. Reger , 75. M. Pokorný
14

K posledním zápasům sezony patřil i přímý souboj o třetí místo mezi Městečkem a Lužnou. Domácí zkušený celek přivítal v Ohnivec aréně několik luženských mladíků, kteří ukázali, že má výhledově Sparta kde brát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólové hody

Odpovídalo tomu od prvních minut i vyrovnané herní představení. Hosté, kteří před sobotním střetnutím měli bod k dobru, přijeli oslabeni o svého nejlepšího střelce aktuálního ročníku. Své řady doplnili o dorostence, kteří drželi krok a svou rychlostí zatápěli obranným řadám Ohnivce. Brankové konto se otevřelo brzy, když domácí Hadrava chtěl centrovaný míč zpracovat gólmanovi, ale nešťastně skončil v síti - 0:1. Otcovský dokázal najít rychlou odpověď a přesnou střelou podél golmána Sparty srovnal - 1:1. Zanedlouho se Sparta opět ujala vedení, když J. Špička prokličkoval velkým vápnem a chytře zakončil - 1:2.

 

Úsměv na tvářích hostujícího celku trval pouze pár desítek sekund. Jůna po nedůrazu obrany propálil vše, co mu stálo v cestě - 2:2. Těsně před uplynutím půl hodiny hry se do vápna dostal mladý Reger, který byl zastaven nedovoleným zákrokem. Na pokutovou značku si postavil míč kapitán R. Pokorný a s přehledem své mužstvo dostal zpět do vedení - 2:3. Sparta do poločasové přestávky příznivý stav udržet nedokázala. Těsně před velkým vápnem si míč připravil Šnídl, jehož střele pomohl do branky mokrý terén, což zaskočilo hostujícího Pavlíčka - 3:3.

Hokejový výsledek bez vítěze

Během poločasové přestávky se nad Městečkem přehnala silná bouřka. Při nástupu mužstev k druhé polovině bylo hřiště na hranici regulérnosti. Chvíli po úvodním hvizdu druhého dějství se poprvé ujali vedení domácí zásluhou Urbana - 4:3. Po hodině hry Reger podtrhl svůj velmi dobrý výkon vyrovnávací brankou a ukázal, že se ani tak zkušených fotbalistů, jaké Městečko má, nebojí - 4:4.

 

Ohnivec opět urval vedení na svoji stranu druhou trefou Otcovského, který i v posledním zápase sezony ukázal, že patří k oporám - 5:4. Poslední velkou šanci přinesl zápas patnáct minut před koncem, kdy dokonale zafungovalo duo otec-syn a míč skončil v síti zásluhou M. Pokorného, který poděkoval tátovi za povedený centr nejlépe, jak jen mohl - 5:5. Zápas skončil nerozhodným a divokým výsledkem, z čehož se radovali o něco více hosté, jelikož udrželi soupeře těsně pod sebou.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Hrál se vyrovnaný zápas, ve kterém bych řekl, že jsme měli více ze hry. Lužná nás ale potrestala z produktivity. Kdo na tohle gólové utkání přišel, tak nemohl litovat.

TJ Sparta Lužná
Adam Špička, trenér: Do Městečka jsme odjížděli v hodně omlazené sestavě a naopak jsme věděli, že budeme stát proti velmi zkušenému týmu. Úkol zněl jasně, chceme urvat třetí místo. Vůbec jsem nepochyboval, že by to kluci nezvládli a oni nám to potvrdili. Jednoduše klobouk dolů před nimi. Výsledek zápasu naznačuje, že se hrálo hodně útočně a fotbal se musel určitě líbit. Pochválit chci ale celý tým a to za celou sezónu, za přístup k zápasům, za bojovnost a za to, jakou dokážeme držet partu. To se pak ten fotbal dělá s radostí. Konečné třetí místo je pro nás určitě úspěch, i když jsme si místy říkali, že to mohlo být klidně ještě o jeden, dva stupínky výše.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - Z. Bok [-] , P. Šnídl [-] , V. Hlavatý [-] , J. Ryba [-] (58. L. Majba [-] ) , O. Kolísek [-] , R. Otcovský [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] , J. Jůna [-] , V. Prokop [-]

TJ Sparta Lužná
M. Pavlíček [-] - J. Reger [-] , R. Pokorný [-] , J. Staněk [-] , F. Hornof [-] , J. Špička [-] , V. Svoboda [-] (53. M. Pokorný [-] ) , J. Kolínský [-] , A. Chrástek [-] , V. Pospíšil [-] , D. Vejvoda [-]

Hráči zápasu: J. Urban , R. Otcovský , P. Šnídl - J. Reger , J. Špička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: JASANSKÝ Petr - HAMOUZ Michael, ŠAROCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Robert Grill
Tip experta: výhra hostů

Přímý souboj o třetí místo, který bychom před dokopnou chtěli zvládnout. Věřím, že se to podaří.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza