3:1
(3:0)
76. P. Bohun
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2023 18:00

10.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Skvělý výkon Moučky korunovaný výhrou Hlučína


Branky


24. O. Moučka , 27. E. Bouoli , 44. M. Praus - 76. P. Bohun
7

10. kolo Hlučín doma přivítal Hodonín, domácí se v prvních minutách trošku hledali, kombinanční hra jim dělala trošku problém.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly v prvním poločase

Domácí do zápasu vstoupili aktivně, ale nevycházeli jim úplně přihrávky, kdy často ztráceli zbytečně míče. Tudíž se aktivně zapojili do hry i hosté, kteří dobře hráče Hlučína dostupovali. Od 20. minuty si začínal Hlučín vytvářet větší tlak, z čeho nakonec vyplynul i první gól, Moučka si zasekl ve vápně balón a zakončil přímo k tyči. Jen o tři minuty později se po nahrávce Moučky prosadil kamerunský útočník Bouoli a domácí šli do dvougólového vedení. Poločas se chýlil ke konci, když přišel ze strany krásný centr, který spadl přímo na hlavu kapitánovi Prausovi a ten upravil na 3:0. První poločas pro tým Ondřeje Smetany skončil velmi povedeně a pro zbytek zápasu měl slušný náskok.

Pouhé snížení

Před začátkem poločasu udělal hostující trenér Švantner tři změny.

Do druhého poločasu vstoupili lépe a aktivně domácí, vytvářeli si šance, ale vstřelit gól se jim nepodařilo, přestože orazítkovali i břevno. Hodonín se snažil se zápasem ještě něco udělat, ale nedařilo se jim překonávat obranu Hlučína, navíc se jim moc nedařilo držet delší dobu míč. Snížit se povedlo v 76. minutě po rohovém kopu Bohun. To bylo ale ze strany hostů všechno, do konce zápasu už nic udělat nedokázali a Hlučín vyhrál 3:1.

Musím osobně dodat, jelikož jsem byl na zápase přítomen, že hl. rozhodčí moc nedbal na signály postranních, často přecházel tvrdší zákroky, občas i trošku zmatečně posoudil některé situace. V zápase padla jen jediná karta a to na straně domácích, přestože na obou stranách mohlo být karet více. Na 3. ligu velmi průměrný výkon rozhodčího.

 



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Trenér Ondřej Smetana: Názor na první poločas? Myslím si, že jsme konečně po dlouhé době zužitkovaly ty šance, co jsme si vytvořili a díky tomu jsme se dostali do toho vedení a my jsme tam měli nějaké šance zase v úvodu, které jsme nedali, ale myslím si že proti dneska tomu Hodonínu, který je kvalitní soupeř, tak jsme těmi šancemi nepohrdali a to prostě byl rozdíl oproti těch jiných zápasů, že nám to ulehčilo a myslím si, že pak jsme ten zápas samozřejmě převážnou část nějak kontrolovali a hráli rychle. Ten gól nám obrovsky pomohl, nám se to potom ta hra trošičku nebo to hřiště otevře natáhne a uděláme si ty prostory, kde můžeme víc kombinovat, takže ten gól je pro nás důležitý nebo byl a měli jsme pak víc prostoru se pustit do té ofenzivy jako celej zápas a škoda že jsme ještě nedotáhli nějaké ty šance, co jsme tam měli, mohli jsme zápas zase dohrát trošku klidněji nebo po delší době mít nějakej klidnej zápas, takže a to je škoda, ale myslím že jsme ten poločas zvládli velmi dobře. Ze startu vás trošku trápila kombinační hra, potom se to ale už zlepšilo. Hodonín dobře dostupoval, občas nám nepomohl neklid či nekvalita, teď na podzim už terén není tak dobrý, ale to na více hřištích, ale soupeře jsme v prvním poločase do ničeho nepustili a poločas jsme zvládli dobře. Do druhého poločasu jste vstoupili aktivně a s tlakem, ale v polovině poločasu soupeř snížil. Neuhlídáme si jednu standartní situaci nevím jestli uskočíme situaci nebo si neuhlídáme hráče. Jsme rádi že jsme utkání zvládli, důležitější byl před zápasem pro nás ten výsledek než výkon hráčů, ale jsem rád že se povedlo skloubit oboje. Jste spokojený s předvedenou hrou, splnili hráči vaše pokyny? V defenzívě se nám dnes dařilo, takže jsem spokojený tam jak jsme si to naplánovali, tak jsme i pracovali v defenzívě jsme odehráli dobrý zápas a ofenzíva tam jsme se dostávali do těch šancí celý zápas, jen škoda že jsme neproměnili jich více.

FK Hodonín
Trenér Pavol Švantner: Dobrý vstup do utkání, v defenzívě po první šanci domácích jsme se nepoučili, moc jsme to otevřeli, hnali jsme se až moc dopředu. I když jsem přizvukoval, že v Hlučíně musí být 100% defenzíva, že jsme schopní nahoru něco udělat, čemuž začátek nasvědčoval. První šance soupeř nedal, v druhé už soupeř trestal, největší průšvih, když do 3. minut dostanete druhý gól, na mančaft to má pak dopad, za první poločas totální kolaps v defenzivní částí celého týmů, zkolabovala defenzíva. Prohráváte 0:3 v Hlučíně, těžko se pak s tím zápasem něco dělá. V kabině jsem udělal bouřku, tohle byl ten pravej opak co jsem chtěl, druhý poločas už to bylo lepší, byli jsme aktivní, ale na nějaké zvrácení otočení zápasu to nebylo, ten gól na 1:3 byla jen kosmetická úprava, pokazil nám to ten první poločas těch dvacet, třicet minut. V druhém poločase už jste byl se defenzívou spokojenější? V druhém poločase jsme plnili více tu defenzívní práci, prostřídali jsme, oživili jsme hru, branku jsme nedostali, ale se zápasem jsme kromě snížení už nic udělat nedokázali.



Sestavy


FC Hlučín
O. Kolenko [-] - T. Buchvaldek [-] (68. D. Mládek [-] ) , V. Kolaska [-] , O. Moučka [-] , E. Aririerisim [-] , E. Bouoli [-] (59. J. Ptáček [-] ) , D. Smékal [-] (68. L. Kania [-] ) , M. Praus [-] , D. Tomšů [-] (59. V. Wala [-] ) , R. Dostál [-] (79. T. Cabadaj [-] ) , T. Kovala [-]

FK Hodonín
M. Petráš [-] - E. Mlčoch [-] (46. F. Tomovič [-] ) , A. Dunda [-] , T. Langer [-] (73. J. Vorel [-] ) , P. Bohun [-] , M. Holek [-] , T. Jáger [-] (46. R. Roziev [-] ) , M. Kadlec [-] , Y. Sawalha [-] (46. E. Puchel [-] ) , Y. Glushach [-] (85. M. Mihál [-] ) , P. Dressler [-]

ŽK: 84. D. Mládek .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: Julínek Jiří - SILNÝ Zdeněk, ZAPLETAL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích