2:3
(2:2)
2. D. Kedroň (vl.)
46. J. Rolinc (p.)
70. R. Kundrát
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:00

11.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čelo na čelo


Branky


13. J. Teplý , 36. M. Hladík - 2. D. Kedroň (vl.) , 46. J. Rolinc (p.) , 70. R. Kundrát
11

11. kolo mezi Frýdlantem a Hranicemi předvídalo vyrovnané utkání, čemuž nakonec i výsledek prakticky ukázal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly a pokutový kop

Z utkání uběhlo něco málo přes šedesát vteřin, když se poprvé měnilo číslo na ukazateli skóre. Hosté dostali možnost zahrávat rohový kop, k jeho exekuci se postavil Jasenský a po jeho prudkém centru na přední tyč si dal Kedroň nešťastně vlastní gól – 0:1. Naše odpověď na sebe nenechala naštěstí dlouho čekat. Ve 13. minutě našel Kedroň Teplého a po jeho střele levačkou bylo srovnáno – 1:1. O sedm minutě později musela naše obrana čelit dvěma nepříjemným střelám, Hraničtí se ale prosadit nedokázali. Naopak devět minut před přestávkou utekl po pravé straně Hladík a po jeho stříleném centru si gólman Tomečka srazil míč za brankovou čáru – 2:1. Těsné vedení jsme do přestávky bohužel neudrželi. V samém závěru první půle došlo k faulu v našem pokutovém území (faulovaný byl Grygar) a nabídnutou příležitostí kanonýr Rolinc nepohrdl – z penalty bylo srovnáno na 2:2.

Stačí jedna branka na vítězství

V 53. minutě jsme předvedli asi nejkrásnější akci podzimu. Hladík si z pravé strany navedl míč, před velkým vápnem si jej narazil s Teplým a pak tvrdě vystřelil. Odražený míč od gólmana Tomečky se dostal ke sbíhajícímu Svatonskému, který však balon ideálně netrefil, což byla velká škoda, jelikož před „Svatym“ zívala už jen prázdná branka soupeře. Tohle byla možná stěžejní situace zápasu. V 59. minutě odpískal sudí Dudek další pokutový kop a opět to bylo pro hranický celek. Údajný faul na s chutí padajícího Koláčka se znovu rozhodl potrestat Rolinc, tentokráte hranický forvard zamířil těsně vedle pravé tyče. V 65. minutě přišla hrubá chyba v naší defenzívě, kterou naštěstí Rolinc v gól neproměnil. Hosté uspěli až v 70. minutě. To jsme špatně odkopli míč z velkého vápna a po centru Berčíka se prosadil na přední tyči Kundrát – 2:3. Další branka již v tomto utkání nepadla, a to možná i díky tomu, že ruku hranického forvarda Jasenského vytáhl asistent Proske před vápno.



Ohlasy k zápasu


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Trenér Šrámek: „Je to stále ještě hodně emotivní a trochu to mnou cloumá,“ připustil už s odstupem času domácí trenér Martin Šrámek, kterého jsme poprosili o pár vět k sobotnímu domácímu duelu. „Šlo o šest bodů a my ten zápas jednoduše nezvládli. Dostali jsme brzy gól, ale naštěstí jsme ten průběh brzy otočili. Pak si necháme z penalty vyrovnat,“ mrzelo kouče 1.BFK. „Druhý poločas jsme už fotbal nehráli, upřímně to nebylo z naší strany moc fotbalové. Bylo to hodně o emocích, spousta žlutých karet. Ale můžeme si za to sami, dostáváme moc branek, a to hlavně v domácím prostředí,“




Sestavy


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - J. Svatonský [-] (67. Š. Byrtus [-] ) , M. Hladík [-] , J. Teplý [-] , A. Varadi [-] (73. J. Juříček [-] ) , O. Škorik [-] , D. Kedroň [-] , J. Mikulenka [-] (67. V. Hajnoš [-] ) , P. Literák [-] , J. Jiříček [-] , S. Pejša [-]

SK Hranice
J. Tomečka [-] - P. Vavřík [-] , J. Rolinc [-] (86. L. Hapal [-] ) , A. Dohnálek [-] , D. Koláček [-] (63. V. Pak [-] ) , J. Beňa [-] , D. Grygar [-] (76. J. Cagaš [-] ) , A. Jasenský [-] , R. Kundrát [-] , V. Cverna [-] , O. Berčík [-] (76. M. Vymětalík [-] )

ŽK: 44. D. Kedroň , 46. A. Varadi , 62. O. Prepsl , 75. M. Hladík , 87. O. Škorik - 38. D. Grygar , 64. R. Kundrát , 82. M. Vymětalík , 87. L. Hapal , 93. A. Jasenský .
Počet diváků: 315. Rozhodčí: DUDEK Matěj - DEDEK Vojtěch, PROSKE Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 21:09

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 18:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 21:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 21:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 19:14

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 15:38

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 07:42

Tip: výhra domácích