1:1
(1:1)
10. M. Hájek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

14.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

A zase remíza! Kladno počtvrté za sebou plichtilo, tentokrát se Sedlcem-Prčicí


Branky


26. T. Daníček - 10. M. Hájek (p.)
6

V minulé sezoně jsme „remízovými králi“ přezdívali Jinočany. Teď by si však toto označení zasloužili spíše mladíci z Kladna, kteří poslední tři zápasy zremizovali, a dva dokonce stejným výsledkem 1:1. Dnes se toto skóre zrodilo znovu, a to proti Sedlci-Prčici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta a vyrovnání Kladna

Na první výraznější moment diváci nečekali dlouho. Už v 10. minutě ukázal rozhodčí po sporném zákroku domácího Justry na Mariana Prchlíka, který byl sám před brankářem Kladna, na penaltu. Tu proměnil Martin Hájek, a poslal tak Sedlec-Prčice do vedení.

 

Domácí byli poté aktivní a za čtvrt hodiny od inkasované branky se jim podařilo odpovědět. Po centru ze strany se hlavou prosadil Tomáš Daníček.

 

Vzápětí mohl Sedlci vrátit vedení nazpět kapitán Marian Prchlík, ten ale samostatný únik na domácího brankáře řešil místo zakončení přihrávkou, která nenašla svého adresáta.

 

Ve zbývajících minutách si minimálně dvě gólové příležitosti vytvořili kladenští. Střelu Jana Slabého ale zastavilo břevno a Adama Jankovského v šanci vychytal brankář František Nerad.

 

Další gól tedy už nepadl, a na světelné tabuli na nové umělce na Kladně tak po úvodním dějství svítily dvě jedničky.

Břevno, tyč a infarktový závěr pro domácí

Ve druhé půli měli navrch domácí, kteří byli více na balónu. Hosté se naopak spoléhali zejména na brejkové situace. Jedna taková jim vyšla po pár minutách hry druhého dějství, Michal Davídek svůj únik ze strany ale zakončil střelou vedle domácí branky.

 

Zhruba v 70. minutě se do obrovské šance dostali kladenští. Sám před gólmanem se ocitl Marek Truhlář, odkrytou branku ale netrefil a své zakončení nasměroval pouze do tyče Neradovy svatyně.

 

V závěru utkání za Neradem zazvonilo znovu, tentokrát po pokusu střídajícího Fedorišina Tunga.

 

Těsně před koncem mohli domácí zahozených šancí litovat dvakrát tolik, jelikož byli blízko inkasování. Hlavičku letící do branky ale vyškrábl mimo tři tyče skvělý Ševce.

 

B-tým Kladna si tak se Sedlcem-Prčicí body rozdělil.

 



Ohlasy k zápasu


SK Kladno B
Tomáš Abrham, asistent trenéra: Za mě to byl pro nás takový smolný zápas. Určitě se na to ale dalo dívat a fotbal to byl dobrý. Škoda těch příležitostí, které jsme měli a neproměnili. Tři body by byly fajn, takhle máme jen jeden. Poslední zápas jedeme do Nelahozevsi, kde budeme zase hrát o to, abychom prodloužili tu sérii neporazitelnosti a podzim dotáhli do konce bez porážky. To bude ale zase samozřejmě jiné utkání, na které se, doufám, dobře připravíme a o ty body se popereme.

TJ Sedlec-Prčice
Radim Hešík, trenér: Domácí trefili dvakrát břevno a jednou tyč, takže bod bereme všemi deseti. Soupeř byl dobrý, musím pochválit běhavé mladíky. My jsme se snažili hrát zodpovědně dozadu. Jeden gól jsme dostali, zbytek už jsme nějak ubránili.



Sestavy


SK Kladno B
J. Ševce [-] - J. Bokša [-] , T. Čapek [-] , J. Duda [-] , O. Justra [-] , T. Král [-] , J. Slabý [-] , M. Truhlář [-] , T. Daníček [-] , M. Veiner [-] , T. Jankovský [-]

TJ Sedlec-Prčice
F. Nerad [-] - M. Sedláček [-] , M. Raček [-] , O. Rataj [-] , D. Kabíček [-] - V. Kabíček [-] , M. Kaňka [-] , M. Hájek [-] , Z. Všetečka [-] - M. Davídek [-] , M. Prchlík [-]

ŽK: 36. O. Justra - 39. M. Raček , 76. O. Rataj , 85. M. Sedláček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PALEK Michal - DIVILEK Peter, ŠPICL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Dominik Žďánský
Tip experta: výhra domácích

Kladno v klidu vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích