Jan Poplštein, hráč kola: ,,Přípravou na penalty trávím hodně času, moje motto je Nebuď kokot! " | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Pojďme se tentokrát podívat na rozhovor s hráčem kola už ve středu! Poplštein, brankář ze Spartaku Příbram, ukázal v uplynulém kole své velké kvality a zajistil svému klubu pouze jeden inkasovaný gól a tři body. Dnes jsme se ho zeptali na pár otázek, jako to s hráčem kola dělámě vždy. 

 

Jak přesně se připravuje na penalty? A co by vzkázal fanouškům v návaznosti na následující zápas?

 

Pojďme se na to podívat, je tu ROZHOVOR S JANEM POPLŠTEINEM!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Co na Váš výkon v uplynulém kole říkal trenér?
Něco ve smyslu, že jsem konečně něco chytil(směje se).Ne, chválil a já jsem rád. Hlavně kvůli němu, když si mě v zimě vybral a snad toho nebude litovat.
Jak se připravujete na zápasy, máte nějaký rituál?
Nic zvláštního, nechci si zatěžovat hlavu, že kdybych něco neudělal, tak je konec světa. Jen ze zvyku oblékám všechno z levé strany a když vlezu do brány, namaluju si prstem na tyče a břevno písmeno T podle syna Tobiase.
Jak je možné, že jste chytil hned DVĚ penalty v jednom utkání? Je na to nějaká příprava?
Protože rozhodčí nepískl tři(směje se). Určitě je v tom štěstí, byl rok, kdy jsem netrefil ani směr. Teď mám myslím z posledních šesti pět chycených. Hodně se věnuju videím jak kopou leváci, jak praváci. Trávím nad tím spoustu času, tak doufám, že mě v další hned někdo nepošle na uzený(směje se).
Kdo je podle Vás nejlepším hráčem v poli ve Spartaku?
Já jsem hlavně rád, že si na stará kolena zahraju se Zápem a Slepim, protože jsem na ně koukal už od dorostu a byli to pro mě vždycky hvězdy. A teď těm klukům můžou ukázat do další kariéry hrozně moc .Ale aktuálně nejlepší na hřišti Tomáš Jeník plus, až se uzdraví, Petr Buchta. Spolu jsou ty kluci zabijáci.
Na jaké místo si myslíte, že se může Příbram v tabulce propracovat? Jaký je cíl?
Nekoukám na tabulku, musíme jít s pokorou vyhrát každý zápas a na konci mrknu jak to dopadlo.
Jaká je Vaše největší brankářská přednost?
Dřív by to byla asi rychlost(směje se). Teď si myslím, že mám celkem slušnou organizaci hry. Jsem tam slyšet a občas asi ze zkušenosti vím, kam se svalit, aby mě to trefilo.
Máte nějaký fotbalový vzor?
Jarda Blažek, Radek Sňozík.
Máte nějaké oblíbené jídlo?
Nejlepší jídla a rady jsou od táty!
Co nejraději děláte, pokud právě nechytáte za Příbram?
Dávám se dohromady abych mohl zase chytat za Příbram(směje se). Ale nejraději jsem se synem, i když na to nemám tolik času, kolik bych chtěl.
Máte nějaké životní motto?
Nebuď kokot!
Co by jste vzkázal fanouškům Spartaku v návaznosti na nadcházející zápas?
Kamilovi aby tolik nepil. A jinak ať nás přijdou podpořit, určitě teď je na co koukat. Můžeme vyhrát, můžeme prohrát, ale vždycky tam necháme všechno, co můžeme.
(pozn. red.)My mockrát děkujeme za příjemný rozhovor a přejeme hodně štěstí do příštích zápasů!
Co říkáte na jarní formu Spartaku?

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.