1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 17:00

3.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek prohospodařil vedení proti deseti a Junior bere tři body


Branky


24

Druhé herní kolo krajského přeboru nabídlo i derby mezi Osekem a strakonickým Juniorem. Oba týmy měly před zápasem jasný úkol a to získat první body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Napínavý poločas

Osek tentokrát, oproti utkání v Mirovicích, chytil začátek utkání a navíc dokázal být aktivnější, než hostující Junior. Ten si ale dokázal s nákopy domácích poradit vcelku bez problémů. Ten přišel až v 11. minutě, kdy brankáře Lízala překonal Hosnedl. Vedení domácích navíc podpořil ve 38. minutě strakonický Legdan, který viděl v zápase druhou žlutou kartu a musel tak předčasně do sprch. Místo pohlídání výsledku ale přišel zkrat Oseku. Ve 40. minutě nejprve Bílý vyrovnal na 1-1 a v nastavené prvního dějství otočil utkání ve prospěch Junioru Filip Horník. Osek tak místo vedení 1-0 odcházel do kabin za nepříznivého stavu.

Napětí až do konce

Druhý poločas přinesl doslova boj. Osek se snažil vyrovnat za každou cenu a oslabení hosté urputně bránili jednobrankové vedení. Oba týmy měly výborné šance, ale branka nebyla souzená ani jednomu, přičemž na brankovou konstrukci to bylo po zápase shodných 2-2. Vysvobození pro Junior přišlo až v 89. minutě, kdy na konečných 3-1 skóroval podruhé v zápase aktivní Tom Bílý. Domácí tak prohospodařili nadějně rozjetý zápas a Strakonice tak berou tři body za vydřené vítězství 3-1.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Jan Hoch - kapitán: Do třicáté minuty jsme podávali dobrý výkon, ale pak jsme doslova darovali dva góly a do poločasu jsme z dobře rozjetého zápasu udělali tohle. Těžko se mi to komentuje a snad už v příštím zápase získáme nějaké ty body.

FK Junior Strakonice
Přemysl Šroub - trenér: Do Oseka jsme jeli dobře naladěni s tím, že chceme odčinit smolnou domácí porážku s Rudolfovem. Osek nás ničím nepřekvapil. Byli jsme dobře takticky připraveni na dlouhé nakopávané míče od Hocha. Cardu a Říského jsme pokryli a i přes to, že jsme po půl hodině prohrávali 1:0 a přišli o vyloučeného Legdana, tak jsme zápas v deseti otočili třemi góly. Domácí nastřelili dvakrát břevno, my dvakrát tyč. Moje svěřence mohu jen pochválit. Semkli se a v úmorném vedru si hrábli v oslabeni až na dno svých sil. Takto se maká s touhou získat tři body.



Sestavy


TJ Osek
J. Pokorný [-] - M. Čapek [-] , M. Brabec [-] , V. Zhyhora [-] (68. S. Černý [-] ) , D. Říský [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , D. Gondek [-] (56. L. Němeček [-] ) , J. Balogh [-] , M. Carda [-]

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - K. Krejčí [-] (85. S. Tipanic [-] ) , O. Kafka [-] , S. Legdan [-] , L. Fajtl [-] , Z. Třeštík [-] , J. Máška [-] , F. Horník [-] (76. M. Štöger [-] ) , T. Bílý [-] (90. B. Kubeš [-] ) , R. Zahrádka [-] (94. M. Boukalík [-] ) , J. Smola [-]

ŽK: 70. S. Černý , 80. J. Hoch - 20. S. Legdan , 34. L. Lízal , 94. J. Smola . ČK: 38. S. Legdan .
Hráči zápasu: T. Bílý , L. Fajtl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vican Miroslav - VICAN Miroslav, SMOLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Pavel Keclík
Tip experta: remíza

Tento zápas bude z mého pohledu remízový. Jde o derby a bude to mít velký náboj. Přál bych fanouškům mnoho gólů. Tipnu si výsledek 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Osek bojuje a dom a se prosadí.