Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 10:15

4.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčků vyhrály domácí Mirovice


Branky


6. M. Štochl , 28. M. Štochl , 37. J. Císař , 78. M. Štochl - 8. P. Švarc , 71. O. Černoch (p.) , 75. V. Švarc
25

Třebětice po dvou těžkých kolech čekal o poznání jináčí soupeř, než Olešník a Hluboká. Druhý nováček z Mirovic veděl, že ho na domácím hřišti nečeká nic jednoduchého a fanoušci se tak měli na co těsit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas domácích

Kdo přišel o deset minut později, prošvihl rychlý start obou týmů do utkání. Vyrovnaný začátek odšpuntoval domácí Matěj Štochl, který poslal Mirovice do vedení. Inkasovaná branka hosty z Třebětic nakopla do utkání a za dvě minuty bylo zásluhou Petra Švarce srovnáno. Hosté potom převzali iniciativu s míčem a díky silnějšímu středu domácí přehrávali. Hraje se ale na góly a ty dávali pouze domácí. Ve 28. minutě využil volného prostoru podruhé v zápase Matěj Štochl a vrátil Mirovicím vedení. Na exligového hráče domácích navíc dokázal ve 37. minutě navázat Císař a domácí tak nakonec ovládli poločas s dvoubrankovým náskokem.

Hattrick Štochla

Druhý poločas se hra vyrovnala a domácí se snažili udržet co nejdéle hosty na uzdě. Tato taktika vycházela až do 71. minuty, kdy sudí Kaštánek nařídil pokutový kop pro hosty. K míči se postavil Ondřej Černoch a ten nechytatelně pod víko snížil na rozdíl jediné branky. Hosté cítili šanci na vyrovnání a toho se taky za další čtyři minuty dočkali. Ze třiceti metrů napřáhl ke střele Vojtěch Švarc a plachtící Čejdík mohl jen lovit míč ze sítě. Třebětice ale sráží zbytečné chyby a tak vyrovnaný stav vydržel pouhé tři minuty. Matěj Štochl poslal nádhernou střelou Mirovice opět do vedení a tohle vedení už domácí nepustili. Mirovice tak, hlavně díky hattricku Matěje Štochla, slaví důležité vítěžství 4-3 nad druhým nováčkem z Třebětic.



Ohlasy k zápasu


SK Mirovice
Michal Huleš - hráč: Pro nás to byl velmi důležitý zápas proti velmi silnému soupeři a potřebovali jsme ho zvládnout, protože následně jedeme dvakrát ven k velice těžkým soupeřům a jet tam s tím, že jsme prohráli, by pro nás bylo těžké. Začátek zápasu byl vyrovnaný, pak se nám podařilo vstřelil vedoucí gól, ale musím říct, že soupeře to ještě více nakoplo a začal velice dobře kombinovat. Začali nás přehrávat a vyústěním tlaku byl vyrovnávají gól na 1:1. Mrzí mě, že jsme dostali vyrovnávací gól dost brzy po našem vstřeleném gólů. Měli jsme problémy hlavně ve středu hřiště, ale dvěma góly se nám podařilo strhnout vedení na 3:1 po prvním poločase. Do druhé půle jsme změnili rozestavení, vyztužili jsme více střed a na našem výkonu to bylo znát. Hra se více vyrovnala a hosté už nebyli schopni nás tolik otevírat. V 70. minutě přišla pro hosty penalta a snížili na 3:2. Za pár minut se jim podařilo vyrovnat krásnou střelou ze třiceti metrů na 3:3. Pak měli hosté sérii rohů, kde nás podržel gólman. Musím říct, že nás vyrovnání nepoložilo, začali jsme se více tlačit dopředu a vyústěním byla krásná střela našeho nejlepšího hráče na hřišti Matěje Štochla na 4:3. Pak už jsme výsledek udrželi až do konce zápasu. Musím sportovně uznat, že kluci z Třebětice se u nás prezentovali kombinačním fotbalem a myslím si, že je to jen otázkou času, kdy začnou na plno bodovat.

FK Sokol Třebětice
Marek Černoch - trenér: Už to zní ode mě, jako ohraná písnička. Herně to bylo dobré, ale nadřeme se na branky a sami hloupě inkasujeme. Mirotice, které mají exligové bratry Štochlů, toho dokázaly využít, a i když jsme je přehrávali, tak všechny body zůstaly u nich.



Sestavy


SK Mirovice
Z. Čejdík [-] - P. Janota [-] , M. Viták [-] (60. M. Huleš [-] ) , O. Kocourek [-] , M. Štochl [-] (91. V. Jelínek [-] ) , R. Peterka [-] (74. J. Král [-] ) , J. Štochl [-] , J. Převrátil [-] (63. T. Vondrák [-] ) , J. Císař [-] , R. Převrátil [-] , K. Mařík [-]

FK Sokol Třebětice
A. Pokorný [-] - F. Nehyba [-] , O. Černoch [-] , V. Švarc [-] , R. Tříletý [-] , M. Trávníček [-] , V. Novák [-] , P. Švarc [-] , R. Nehyba [-] , M. Kelbler [-] , V. Habr [-] (67. D. Kelbler [-] )

ŽK: 42. R. Peterka , 52. P. Janota , 67. J. Císař , 69. J. Štochl - 42. O. Černoch , 67. R. Nehyba .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Kaštánek Libor - SMOLA Martin, NĚMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Sebastian Hosnedl
Tip experta: výhra domácích

Souboj nováčků bude hodně vyrovnaný. V Mirovicích se ale hraje těžko, a tak očekávám vítězství domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů