7:2
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 13:30

4.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudné deklasovalo i Protivín a dál hraje svoji soutěž


Branky


3. M. Vlk , 12. M. Vlk , 28. P. Cepák , 46. M. Vlk , 56. V. Kadlec , 64. V. Kadlec , 87. A. Goretki - 8. J. Kozák , 63. A. Petr
25

Nováček z Roudné předvádí zatím výborné výkony a po Olešníku čekala na Malšany další těžká zkouška, tentokrát Protivín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký start

Zápas se začal hrát od prvních minut ve vysokém tempu a fanoušci nemuseli ani dlouho čekat na branky. Už ta první přišla po třech minutách, kdy se po nešťastných odrazech pro hosty míč dostal na kopačky Martina Vlka, který poslal domácí do vedení. To ale vydrželo pouhých pět minut, než za Protivín dokázal odpovědět Kozák. Za další čtyři minuty si ale vedení vzalo Roudné zpět, když brankáře Branštýla opět překonal Vlk. Divoký úvod se na chvilku uklidnil a tři stovky fanoušků si tak muselo počkat do 28. minuty, kdy na 3-1 zvýšil pro domácí Cepák. Hosté dostali v závěru poločasu možnost snížit stav utkání, když sudí Dimitrov nařídil pokutový kop. Brankář Havlíček si ale s kopem kapitána Vorla poradil a Malše tak držela stále vedení o dvě branky, které ale dostalo bonus. Sudí totiž nařídil pokutový kop i na druhé straně a v nastavení poločasu zvýšil na 4-1 svým hattrickem Vlk, který poslal Branštýla při penaltě na druhou stranu.

Stoprocentní Malše

Druhý poločas pokračoval tam, kde první skončil a Roudné dál mělo více ze hry. Protivín musel kvůli zranění vystřídat brankáře Branštýla, ale ani Pícha nezabránil domácím dál ve skórování. V 56. a 64. minutě o sobě dal vědět Viktor Kadlec, který dvakrát nedal Píchovi šanci. Poslední branku Malšanů vstřelil v úplném závěru Goretki a ten tak stanovil konečné skóre 7-2, když se mezi rány Kadlece dokázal prosadit i Protivín zásluhou Adama Petra. Malše tak svírá první místo v tabulce a společně s Hlubokou je jako jediné stoprocentní po třech kolech.



Ohlasy k zápasu



FK Protivín
Václav Křišťál - předseda: Nám se před zápasem rozpadla obrana a domácí toho dokonale využili. Dlouhými nákopy, nebo průnikovými přihrávkami mezi stopery na rychlé útočníky se snadno dostávali před branku a stříleli góly. Na první, trošku kuriózní – prudká střela domácího hráče se odrazila od tyče do hlavy brankáře Branštýla, zpět do tyče a odtud k noze domácího útočníka - hned v úvodní minutě jsme dokázali odpovědět, ale pak už jsme tahali za kratší konec. Otřesený brankář Branštýl musel v úvodu druhého poločasu vystřídat, naštěstí se podezření na otřes mozku nepotvrdilo. Naděje svitla v závěru první části, kdy J.Vorel kopal penaltu. Domácí gólman mu ale jeho úmysl vystihl a střelu chytil. A vzápětí se kopala penalta i na druhé straně. Domácí exekutor uspěl a tak se místo stavu 3:2 šlo do kabin s výsledkem 4:1 a bylo rozhodnuto. Ve druhém poločasu se obraz hry nezměnil, domácí byli stále hladoví po gólech, my trochu rezignovali a zrodil se debakl. Ale je to jen fotbal, takže na večerní oslavě trenérových 50tin na něj hráči zapomněli a už myslí na příští týden, kdy se poperou o další body s Olešníkem.



Sestavy


TJ Malše Roudné
D. Havlíček [-] - L. Wohlgemuth [-] , F. Navrátil [-] (56. Z. Holý [-] ) , D. Vogl [-] (65. F. Pazourek [-] ) , D. Zíka [-] (46. M. Zachař [-] ) , D. Šrámek [-] , V. Kadlec [-] , V. Míka [-] , D. Malý [-] (68. M. Zach [-] ) , P. Cepák [-] , M. Vlk [-] (56. A. Goretki [-] )

FK Protivín
V. Branštýl [-] (52. V. Pícha [-] ) - J. Kozák [-] , A. Petr [-] , J. Vorel [-] , D. Bečvář [-] , P. Hrachovec [-] , V. Štěpka [-] (73. T. Sháněl [-] ) , L. Buko [-] , M. Zach [-] , Z. Vorel [-] , J. Pícha [-]

ŽK: 13. D. Vogl , 14. D. Zíka , 37. D. Malý , 64. D. Havlíček - 11. Z. Vorel , 13. J. Pícha , 14. A. Petr , 71. V. Štěpka , 87. V. Pícha .
Hráči zápasu: M. Vlk .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: DIMITROV Nikolaj - PEČENKA Miroslav, ŠVEC Hynek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Sebastian Hosnedl
Tip experta: výhra domácích

Protivín má zatím dobrý start, ale na Roudné to stačit rozhodně nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích