0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 17:00

4.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouho remízový zápas rozhodl Na Křemelce Průcha


Branky


25

Jediným nedělním duelem krajského přeboru se poslední srpnový víkend stal boj Junioru ze Strakonic proti třeboňské Jiskře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna nepohlídaná situace

Strakonice už před zápasem jednoznačně věděly, že je nečeká nic lehkého, a tak domácí lavička přizpůsobila taktiku v zápase hlavně na pevnou obranu. Tu měly následně podpořit i rychlé brejky převážně od Bílého, který operoval na úplném vrcholu útoku. Lehce přes stovku diváků tak v celém zápase víceméně pozorovalo držení míče od hostující Jiskry, která vymýšlela skulinku ve strakonické obraně. Paradoxně ale největší šanci první půle měli domácí, když Bílý utekl všem, ale místo branky pouze vyprášil brankáře Kopeckého.

Další velká šance přišla až ve druhém dějství od Třeboně, která zahrávala přímý kop. Ten poslal hostující hráč, ke štěstí domácích, ale pouze do tyče. Čas se pomalu krátil, a když už v devadesáté minutě stále svítilo na tabuli skóre 0-0, mysleli si většina fanoušků na stadionu, že dojde na remízu. V úplném závěru minutě ale hosté zahrávali přímý kop, Kubata vrácením míče do ohně přehodil brankáře Kozlíka a našel Martina Průchu. Ten svojí hlavičku umístil o zem tak precizně, že ani na čáře stojící Bílý nedokázal odpravit míč do bezpečí a Třeboň mohla jít slavit. Průcha tak v poslední minutě rozhodl o vítězství Jiskry ve Strakonicích 1-0, které tak podruhé padly tím nejtěsnějším možným rozdílem na domácí půdě.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice
Přemysl Šroub - trenér: Na Třeboň jsme byli dobře připraveni. Vědeli jsme, že k nám přijede jeden z nejlepších týmů soutěže a tomu jsme upravili taktiku. Ta nám vycházela do puntíku celých devadesát minut. Zodpovědně jsme bránili a vycházeli do rychlých brejků. V prvním poločase jsme měli obrovskou šanci, ale Bílý trefil brankáře. Hosté se do žádné šance nedostali. Druhá půle pokračovala ve stejném duchu. Třeboň lepši na balonu a my čekali na naše brejky. Hoste nastřelili tyč, a když už to vypadalo na dělbu bodů, tak jsme nezodpovědně odbránili poslední standardku a dostali gól. Je to škoda. Zodpovědný výkon si pokazíme v poslední vteřině.

TJ Jiskra Třeboň
Karel Bicenc - trenér: První i druhý poločas jsme drželi více míč a dobývali obranu soupeře, který se uchýlil k velkému defenzivnímu bránění a snažil se nás nepustit do tempa. Tempo hry bylo pomalé rozkouskované, což vyhovovalo spíše domácím. V úvodu prvního poločasu podklouzli naši dva hráči a Strakonice měli gólovou šanci, ale naštěstí pro nás jí nevyužili. Vytvořili jsme si několik šancí, ty však skončili v rukavicích brankáře nebo mimo branku. V závěru poločasu po kombinaci v křídelním prostoru přišel pěkný centr a Průcha zakončoval hlavou bohužel těsně vedle branky. Do druhého poločasu jsme poslali nové dva hráče a chtěli změnit hru. Bohužel se nám nedařila finální přihrávka ve zhuštěném prostoru. Nakonec se povedla až poslední šance, v 90. min. se Průcha trefil a odvezli jsme si domů všechny body. Chválím celý tým.



Sestavy


FK Junior Strakonice
J. Kozlík [-] - K. Krejčí [-] (87. S. Tipanic [-] ) , O. Kafka [-] , S. Legdan [-] , L. Fajtl [-] , Z. Třeštík [-] (70. F. Horník [-] ) , B. Kubeš [-] (74. M. Štöger [-] ) , J. Váchal [-] , T. Bílý [-] , R. Zahrádka [-] , J. Smola [-]

TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] - J. Vranovský [-] (46. D. Andres [-] ) , J. Vrána [-] (46. J. Schneider [-] ) , L. Hromádka [-] , M. Průcha [-] , J. Matoušek [-] (86. K. Bicenc [-] ) , P. Tůma [-] , D. Širhal [-] , J. Kubata [-] , M. Pánek [-] , J. Zavadil [-]

ŽK: 10. S. Legdan , 63. Z. Třeštík , 78. O. Kafka , 83. L. Fajtl , 85. J. Smola - 80. D. Andres , 80. L. Hromádka , 82. M. Průcha , 86. J. Matoušek .
Hráči zápasu: M. Průcha .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Nedvěd Petr - DIMITROV Nikolaj, LEIŠ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Sebastian Hosnedl
Tip experta: výhra hostů

Jiskra si do Strakonic dojede pro body a jednoznačně vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů