2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2023 17:30

4.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávku čtvrtého kola ovládl Jankov


Branky


25

Kvůli špatnému terénu došlo na zápas čtvrtého kola mezi Jankovem a Dražicemi až tento čtvrtek a hrálo se o hodně. Domácí mohli získat druhé vítězství a vzdálit se Dražicím, které byly stále bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nervótní začátek

Důležitost zápasu byla znát u obou týmů hned od začátku a vyrovnané utkání začali lépe hosté, kteří dokázali hrozit hlavně po levé straně. Po šesti minutách přišel první střelecký pokus hostů, ale předsezónní posila Arsen Fulei minul. Hosté se tedy radovali z branky až po čtvrt hodině, ale ta nebyla uznána kvůli ruce Studenovského, který si pomohl při zpracování míče. Aktivní hosté dál pokračovali a Fulei se opět objevil v nebezpečné šanci. Ke smůle hostů ale jeho pokus skončil na tyči. Když to nešlo na jedné straně, muselo se to zkusit i na té druhé. Ve 24. minutě předložil Hanzlík míč Pavlu Hájkovi a jeho rána levačkou zaplula na zadní tyč. Jankov se tak z první větší šance dostal do vedení a nervozita z domácích hráčů mohla opadnout. Náskok navíc mohl navýšit v závěru poločasu Vokurka, ale zvednutý praporek pomezního přerušil gólovou radost hned v zárodku. 

Strach o výsledek

Začátek poločasu opět vyšel lépe hostům a aktivní Fulei měl na noze již třetí velikou šanci, kterou ale tentokrát brankář Skála zlikvidoval. Napětí se dalo krájet a stupňující nervozita přinášela i emoce, které musel sudí Vican řešit karetními tresty a to na lavičce hostů. Domácí chtěli vstřelit uklidňující druhou branku a po hodině hry k tomu měl blízko v 67. minutě Hájek, který ale tentokrát našel pouze připraveného Počinka. Branka na 2-0 tak přišla až o pět minut později, když se na konci domácí akce objevil Marek Kocian a střídající útočník Jankova svůj samostatný nájezd na Počinka s grácií proměnil. Hosté ale nic nevzdávali a v 78. minutě to mohlo být opět jen o jednu branku, ale Turkův pokus skončil na břevně domácí branky. Branková konstrukce zachránila domácího Skálu i v závěru utkání, kdy čtyři minuty před koncem hlavičkoval opět do břevna střídající Mareš. Hostům nebylo přáno a i díky třem nastřeleným tyčím nedokázali v Jankově skórovat. Jankov naopak slaví důležité vítězství poměrem 2-0.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Web SK Jankov: Čtvrteční dohrávkou SK Jankov – TJ Dražice bylo s téměř třítýdenním zpožděním zakončeno čtvrté kolo krajského přeboru. V loňském ročníku oba vzájemné souboje těchto soupeřů skončily shodně výhrou 2:0 hostitelského týmu. Nastolený trend pokračoval i v této sezóně. V pro oba celky ze spodku tabulky důležitém střetnutí se dokázali prosadit pouze domácí, v každém z poločasů jednou, a po výhře 2:0 se tak v Jankově radují z druhého vítězství aktuálního ročníku. Premiérovou trefou za “A” – tým pečetil jankovské tři body Marek Kocian.

TJ Dražice
Vlastimil Stuchlík - vedoucí mužstva: První poločas jsme byli lepším týmem, ale v útoku jsme byli hluchý a nedařilo se skórovat. Domácí naopak udeřili první střelou na bránu. Je to těžké, nedaří se nám. Snad se to změní co nejdřív, přece je to kulatý.



Sestavy


SK Jankov
J. Skála [-] - A. Hanzlík [-] , P. Borovka [-] , D. Točík [-] (93. V. Bürger [-] ) , P. Hájek [-] (87. T. Hüttner [-] ) , J. Vokurka [-] , M. Lovička [-] (77. M. Sklář [-] ) , J. Beníšek [-] , M. Hüttner [-] (57. M. Kocian [-] ) , L. Kočí [-] , V. Jirkovský [-]

TJ Dražice
J. Počinek [-] - T. Běhoun [-] (55. M. Mareš [-] ) , D. Štecher [-] (83. E. Böhm [-] ) , O. Páša [-] , A. Fulei [-] , J. Svojše [-] (55. M. Horka [-] ) , V. Studenovský [-] , J. Štecher [-] , O. Hornát [-] (14. J. Turek [-] ) , A. Sváček [-] , M. Veselý [-]

ŽK: 88. A. Hanzlík , 90. D. Točík , 94. V. Bürger - 8. O. Hornát , 68. M. Veselý , 91. M. Horka .
Hráči zápasu: P. Hájek .
Místo: Jankov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: VICAN Miroslav - KOLLMANN Jaroslav, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Sebastian Hosnedl
Tip experta: remíza

Důležitý duel pro oba týmy skončí, za mě, remízou.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů