5:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První výhra Třebětic v sezoně přišla proti Junioru


Branky


9. V. Habr , 35. F. Nehyba , 60. R. Nehyba , 78. V. Švarc , 90. R. Nehyba - 1. T. Bílý
25

Třebětice, jako nováček, podávaly výborné výkony, ale stále nepřicházely tížené body. To chtěli svěřenci Marka Černocha zlomit v domácím duelu proti Strakonicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka

Zápas ale nezačal úplně podle představ domácích a Junior hned v první minutě využil zásluhou Bílého chybu domácích v obraně. Junior sice poté dál tlačil na domácí, ale ti dokázali po devíti minutách zásluhou Habra vyrovnat. Zápas se poté následně vyrovnal a skoro tři stovky fanoušků tak sledovali parádní podívanou. Většina z nich se mohla následně radovat po půl hodině hry, kdy sudí Pečenka nařídil pokutový kop pro domácí. Ten sice Kozlík, společně s první dorážkou chytil, ale na následné druhé doklepnutí Filipa Nehyby už byl krátký, a tak Junior prohrával od 35. minuty 1-2.

Pátá!

Junior to chtěl zlomit na začátku druhého dějství, kdy zatlačil domácí na jejich polovinu. Paradoxně ale při vyvrcholení tlaku domácí odskočili na rozdíl dvou branek, když se přesně po hodině hry prosadil kapitán Roman Nehyba. Tahle branka domácí uklidnila a Junior byl doslova v křeči. Hostům se nic nedařilo a naopak domácí Třebětice slavily jeden úspěch za druhým. Nejprve na 4-1 zvýšil v 78. minutě Švarc a poslední slovo měl v úplném závěru utkání podruhé Roman Nehyba. Třebětice si tak připsaly historicky první vítězství v krajském přeboru. Junior deklasovaly poměrem 5-1.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Marek Černoch - trenér: Na začátku zápasu jsme individuální chybou poslali Strakonice do vedení, ale dokázali jsme při jejich tlaku vyrovnat a následně do poločasu otočit výsledek v náš prospěch. Druhý poločas jsme opět začali hůř a trvalo nám, než jsme se dostali do naší hry. Nakonec nám to tam začalo padat, a takhle vysoké vítězství proti těžkému soupeři nám určitě pomůže do dalších zápasů.

FK Junior Strakonice
Přemysl Šroub - trenér: V dalekých Třeběticích jsme začali skvěle a hned v první minutě nás dostal do vedení Bílý. Bohužel do poločasu domácí skóre otočili. Na 1:1 jsme dostali po neodbráněné standardce a na 2:1 po penaltě, kterou Kozlík chytil, chytil i dorážku a až druhá dorážka skončila v bráně. Naši hráči přihlíželi na vápně. Měli jsme v první půli ještě tutovku, ale Zahrádku vychytal zázračně gólman. Druhou půli jsme začali opět dobře. Vytvořili si tlak a Bílého hlavičku vykopávali obránci z prázdné branky. Hosté se trefili v době našeho největšího tlaku z trestňáku a pak už to byla křeč. V závěru přišly ještě dva góly v naší bráně. Domácí do čeho kopli, tak bylo v bráně. Od nás další šance Bílého skončila na tyči. Nemáme ani štěstí. Musíme tomu ale dát mnohem víc. Řada hráčů zápas odchodila...



Sestavy


FK Sokol Třebětice
V. Zejda [-] - V. Habr [-] (75. F. Solař [-] ) , F. Nehyba [-] , O. Černoch [-] , L. Gall [-] (25. V. Novák [-] ) , R. Tříletý [-] , M. Trávníček [-] , J. Chvátal [-] (81. P. Švarc [-] ) , R. Nehyba [-] , M. Kelbler [-] , V. Švarc [-]

FK Junior Strakonice
J. Kozlík [-] - K. Krejčí [-] , O. Kafka [-] (65. T. Prajzler [-] ) , S. Legdan [-] , L. Fajtl [-] , B. Kubeš [-] (80. F. Horník [-] ) , J. Váchal [-] , T. Bílý [-] , R. Zahrádka [-] , J. Smola [-] , M. Štöger [-] (65. Z. Třeštík [-] )

ŽK: 43. V. Habr , 54. V. Švarc , 88. R. Tříletý .
Hráči zápasu: R. Nehyba .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: PEČENKA Miroslav - BARVA Karel, NOVOTNÝ Ctibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zajímavý souboj, jistě před velkou návštěvou zvládnou domácí a získají první historické body v krajském přeboru.

Tip experta: výhra domácích

Na domácí se usměje konečně štěstí, a i oni ochutnají první vítězství v KP.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích