Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 17:00

5.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov otočil duel proti Milevsku


Branky


26

Jankov po minulém víkendu, ve kterém neodehrál svůj kvůli nepříznivému počasí, čekal výjezd do Milevska, kde na ně čekal místní tým vzduchotechniků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek jako hrom

Kvůli rekonstrukci musel být duel odehrán na umělé trávě, která zpočátku voněla více domácím ZVVZ. Po čtvrt hodině hry otevřel gólový účet utkání Hadáček, který dorážel do branky centr od Tomáše Picha. Za dalších pět minut navíc přišla podobná akce a po hlavičce Kortana vedli domácí už o dvě branky. Hosté se ale zvedli a do půl hodiny hry vstřelili zásluhou Votavy kontaktní branku z brejku. Zápas se hrál od jedné brány ke druhé a fanoušci si i přes počet šancí museli na další branku počkat až do nastavení prvního poločasu. Centr Borovky si na zadní tyči našel Pavel Hájek a brankou do šatny srovnal stav utkání na 2-2.

Obrat Jankova!

Druhý poločas se nesl podle not domácího Milevska, které určovalo tempo zápasu. Převaha na míči ale nic ve fotbale neznamená, a tak přišla 78. minuta utkání. Do domácí šestnáctky se probojoval Vokurka, který našel Votavu a ten svojí druhou brankou poslal hosty do nečekaného vedení. Domácí vsadili všechny síly na útok a zadní vrátka tak zůstala otevřená v 85. minutě pro Jirkovského, který z pozice stopera přesprintoval všechny a chladnokrevně zakončil. Jankov tak dokázal otočit nepříznivý duel s Milevskem a zvítězil poměrem 4-2.



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko
Tomáš Smrčina - trenér: Tenhle zapas jsme si prohráli v hlavě Říkám si, že se mi to snad zdá. V posledních 14 ti dnech jsme přišli o dva důležité hráče, což je pro nás velká škoda, ale začátek zápasu ukázal, že máme kádr dostatečně široký a kvalitní. Prvních 25 minut jsme hráli asi nejlepší fotbal v sezoně a pak se stane něco, co si nedovedu vysvětlit. Asi nám vlezlo do hlavy, že je to až moc snadné a začali jsme vymýšlet, kdo dá hezčí nahrávku na gól. Co jsme byli pak schopni naší nezodpovědností vymyslet při bránění je až hrůzostrašné. Říkali jsme si, že oni budou jen nakopávat a hrát na brejky. Měli jsme být zodpovědnější v zajišťování a místo toho jsem předvedli tohle. Jsem hrozně naštvanej za takovej přístup a celou práci v tréninku takovým výkonem hodíme do koše. Po několikáté si pouštíme jak se máme zajišťovat a místo toho hrajeme nesmyslně jeden na jednoho. Nakonec se i přes takovou chybu dokážeme vrátit v dobrém počtu, tak i přesto dostáváme góly do prázdné brány v situaci, kdy jsme snad 6 na 2. Pokud se bude podobný přístup opakovat, tak budeme muset do sestavy víc sáhnout, protože tohle už znova vidět nechci.

SK Jankov
Web SK Jankov: Když ve 20. minutě utkání mezi Milevskem a Jankovem svítilo na ukazateli skóre 2:0 pro domácí favorizované Vzduchotechniky, jen bláznivý snílek by si troufl říci, že s překvapivým vítězstvím nakonec odjedou hosté. Leč stalo se. Ještě do poločasu Jankovští dvěma góly srovnali a po obrátce, přestože se po většinu času bránili, přidali další dvě rány, které jim přinesly první vítězství v této sezóně. Nečekané, překvapivé, o to více příjemnější…



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
V. Neužil [-] - J. Hadáček [-] , K. Süsmelich [-] (60. R. Bártík [-] ) , A. Kotrba [-] , T. Vakoč [-] , T. Pich [-] (81. M. Hejl [-] ) , J. Kortan [-] (89. K. Samec [-] ) , O. Souček [-] (68. M. Kálal [-] ) , M. Volf [-] , J. Marvan [-] , F. Hadáček [-]

SK Jankov
J. Skála [-] - M. Sklář [-] (92. P. Maxa [-] ) , P. Borovka [-] , M. Kocian [-] , P. Hájek [-] (87. J. Kotnauer [-] ) , J. Vokurka [-] , J. Beníšek [-] , M. Votava [-] , M. Hüttner [-] (89. T. Hüttner [-] ) , L. Kočí [-] , V. Jirkovský [-]

ŽK: 60. P. Borovka , 83. P. Hájek , 90. V. Jirkovský , 91. T. Hüttner , 93. J. Skála .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - KRČÍN Jan, JEŘÁBEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

31. 8. 2023 05:56
výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí i letos budou hrát o čelo, za to hosty pasuji jako kandidáta sestupu, takže body zůstanou doma.

Tip experta: výhra domácích

Milevsko má velmi kvalitní tým, kterému Jankov stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích