4:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2023 16:30

1.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko otočilo duel se Strakonicemi


Branky


28. J. Kortan , 59. M. Volf (p.) , 73. F. Hadáček , 77. M. Kálal - 27. R. Zahrádka , 43. B. Kubeš
21

Strakonicím se nedaří a nepříznivou sérii chtěli svěřenci Přemysla Šrouba přerušit v Milevsku, kde domácí na své půdě ještě nedokázali vyhrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle pro hosty

Seznamovací úvod utkání postupně opadal a nervozita rychle opadla. Hodně tomu pomohla dvouminutovka o půl hodině hry, kdy se nejprve hosté dostali do vedení zásluhou kapitána Romana Zahrádky, ale následně hned vzápětí vyrovnal za domácí Jakub Kortan. Náročné utkání, ve kterém byli domácí více na baloně a hosté z bloku vyráželi do protiútoků, mohlo nabídnout remízový poločas, ale proti byli hosté. Ve 43. minutě napřáhl Bohuslav Kubeš a jeho dalekonosná rána zapadla až do sítě brankáře Hejla a Strakonice si tak odnesly sebou do kabin jednogólový náskok.

Na jednu bránu

Jenže druhý poločas byl nádherným představením vzduchotechniků, kteří se v 59. minutě dočkali po faulu na Kortana pokutového kopu, kterým vyrovnal stav utkání Matěj Volf. Hosté mohli opět odskočit o dvě branky, ale Fajtlův pokus v brance neskončil a místo toho přišel trest. Filip Hadáček nejprve v 73. minutě svojí ranou k tyči poslal domácí poprvé v zápasu do vedení a o čtyři minuty později rozhodl definitivně o vítězství domácích střídající Martin Kálal. Hostům došli síly a závěrečný tlak už tedy branku nepřinesl. Milevsko tak na čtvrtý pokus zlomilo domácí prokletí, když otočilo nepříznivě vyvíjející se duel proti Strakonicím, který nakonec domácí zvládli poměrem 4-2.



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko
Tomáš Smrčina - trenér: Utkání bych si představoval jednodušší, než prohrávat o poločase 1:2, ale jsem rád, že jsme to zlomili a ve druhé půli nám to tam napadalo. Stejně jako všechny domácí zápasy, také dneska to bylo hlavně o nás. Soupeře jsme pustili do hry vlastními chybami nebo neproměněnými šancemi a děláme z toho drama. Dneska to bylo podobné, u nás je to hodně o hlavě. Jak jsme se dostali do vedení, už se kluci dostali do pohody. Olešník bude v neděli určitě silnější soupeř. Ale třeba nám to zrovna bude více sedět, když nebudeme muset nikoho dobývat a využijeme hráče, které máme do rychlosti. Věřím, že to bude úplně jiné utkání.

FK Junior Strakonice
Přemysl Šroub - trenér: V Milevsku jsme sehráli dva rozdílné poločasy. V prvním jsme se dostali opět do rychlého vedení, které bohužel vydrželo pouhou minutu. Hráli jsme v bloku a spoléhali na rychlé brejky. Řekl bych, že nám to celkem vycházelo, i když nás několikrát podržel Lízal v bráně. Před poločasem se trefil krásně Kubeš a tak jsme šli do kabin šťastnější. Bohužel druhý poločas to domácí otočili. Měli jsme tam šanci Fajtlem po rohu dát na 3:1, ale místo toho vyrovnalo Milevsko z penalty. Pak jsme dvakrát nezachytili rychlé útoky a je z toho další porážka. Teď musíme porazit doma Semice.



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
M. Hejl [-] - J. Marvan [-] (59. V. Přibyl [-] ) , F. Hadáček [-] , T. Vakoč [-] , T. Pich [-] , R. Bártík [-] (90. J. Jakeš [-] ) , J. Kortan [-] (86. D. Imbr [-] ) , O. Souček [-] (65. M. Kálal [-] ) , M. Volf [-] , J. Hadáček [-] (82. V. Baštýř [-] ) , M. Hejl [-]

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - S. Legdan [-] , J. Benedikt [-] (81. F. Horník [-] ) , L. Fajtl [-] , B. Kubeš [-] (88. Z. Třeštík [-] ) , J. Máška [-] (77. M. Štöger [-] ) , L. Pomej [-] (81. G. Čibera [-] ) , T. Bílý [-] (88. O. Kafka [-] ) , R. Zahrádka [-] , J. Smola [-] , T. Prajzler [-]

ŽK: 55. R. Bártík - 42. L. Lízal , 60. T. Bílý , 70. J. Benedikt .
Hráči zápasu: F. Hadáček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BARVA Karel - KRČÍN Jan, JAROLÍM Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Miroslav Zach
Tip experta: výhra domácích

Milevsku se doma nedaří a bude chtít poprvé naplno bodovat. Strakonice hrozí nebezpečnými protiútoky, ale věřím domácím a jejich plnému bodovému zisku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí zvládnou úlohu favorita a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích