0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2023 16:30

1.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník vyloupil Jankov


Branky


55. L. Vojta , 65. D. Lafata , 73. J. Toth
18

Vložené kolo rozehrál ve středu souboj Jankova s Olešníkem, který v Precis aréně chtěl navázat na pětigólové vítězství nad strakonickým Juniorem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Olešník je ve formě a svojí výkonnost začal potvrzovat už od úvodních minut, kdy jako první ohrozil domácí branku Toth, jehož pokus ale Komárek kryl. Navrátilec do branky Jankova si navíc o minutu později vysloužil ovace fanoušků, když zvládl také samostatný nájezd Vojty na svojí osobu. Olešník tlačil a sudí Smola nařídil pokutový kop pro hosty a hosté měli nejlepší možnost, jak se dostat do vedení. Jenže s verdiktem sudího nesouhlasil zahrávající exekutor Robert Szó, který v duchu fair play pokutový kop úmyslně neproměnil. Touto akcí skončily úvodní minuty zápasu a divokost vystřídal klid na hřišti, který vládl skoro celý zbytek poločasu. Výjimkou byla šance Totha ve 35. minutě, který ale branku minul a stejný osud potkal o pár minut později i Nohava. V závěru se hosté přece jen mohli dostat do vedení, ale Řepa svůj pokus ze tří metrů poslal nad branku.

Body pro hosty

To druhý poločas už bezbrankové skóre roztrhl a hned po deseti minutách hry udeřili hosté. Rohový kop sice jankovská obrana zvládla, ale odklizený míč si našel Lukáš Vojta a na jeho přízemní pokus už brankář Komárek nedosáhl. Potřebná branka dodala Olešníku sebejistotu a nebezpečných standardních situací přibývalo. V 64. minutě si ještě s přímým kopem, který měl na starosti Szó, Komárek poradil, ale po rohovém kopu a následných soubojích o minutu později poslal David Lafata hosty do trháku. Definitivní ránu přidal Jankovu v 74. minutě Jakub Toth, který nachytal Komárka při jeho slabší chvilce. Olešník tak odvezl všechny body z Jankova za výhru poměrem 3-0. Domácí se naopak nadále trápí a v derby nedokázali vstřelit branku už od srpna roku 2020.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Web SK Jankov: Vložené úvodní kolo krajského přeboru odstartovalo už ve středu v jankovské Precis aréně, kam zavítal Olešník. Mužstvo kolem exsparťana Davida Lafaty neúnavně dobývalo domácí branku, což se mu nakonec třikrát po změně stran podařilo. Zápas nabídl i jedno skvělé gesto fair play v podání Roberta Szó! Jankovští na vstřelenou branku proti Olešníku čekají více jak tři roky.

FK Olešník
FB Olešník: Ve středu odehráli vložené kolo v jankovské Precis aréně. Domácí předvedli hru odpovídající jejich pozici v tabulce. Nicméně hosté se tomuto stylu trestuhodně přizpůsobili. Když k tomu přidáme neproměněné šance, tak diváci mohli vidět hroziví první poločas. Do druhé půle hosté zlepšili hru a zatlačili domácí mužstvo. Po rohu se dostal k míči Lukáš Vojta. Udělal si kolem sebe místo a poslal míč za záda Komárka. 0:1. Druhý gól přidal, po tlačenici v malém vápně, Lafata. 0:2. Herní tragédii domácích završil gólman Komárek, který pouštěl zdánlivě ztracený míč za lajnu, ale dotěrný Toth ještě stihl nasměrovat míč z ostrého úhlu do prázdné brány. 0:3



Sestavy


SK Jankov
J. Komárek [-] - A. Hanzlík [-] , P. Borovka [-] , J. Beníšek [-] , M. Tejko [-] (75. M. Sklář [-] ) , P. Hájek [-] (70. T. Hüttner [-] ) , J. Vokurka [-] (81. S. Kysela [-] ) , M. Votava [-] , M. Hüttner [-] (86. P. Stráda [-] ) , L. Kočí [-] , V. Jirkovský [-]

FK Olešník
P. Tomášek [-] - J. Toth [-] (76. P. Knietel [-] ) , D. Lafata [-] , J. Kalášek [-] , D. Heller [-] , J. Řepa [-] (86. M. Beko [-] ) , R. Szó [-] (76. A. Píša [-] ) , M. Pavlík [-] , M. Miklík [-] (71. P. Knietel [-] ) , L. Vojta [-] , P. Nohava [-]

ŽK: 69. P. Hájek .
Hráči zápasu: R. Szó .
Místo: Jankov. Počet diváků: 158. Rozhodčí: SMOLA Martin - NĚMEC Václav, KAŠTÁNEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Miroslav Zach
Tip experta: výhra hostů

Olešník zvládne roli favorita a v Jankově zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jankov se letos opět trápí a hosté hrající již opět v pohodě si odvezou tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů