0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 10:15

9.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvojice Macák, Gažák vydolovala Spartaku tři body


Branky


13

Mirovice po dvou remízách v minulém kole padly vysokým rozdílem s Rudolfovem a anglický týden zakončili svěřenci Michala Čadka duelem se Spartakem z Trhových Svinů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ztráty bolí

Jenže sérii pěti porážek v řadě chtěli zastavit i hosté a zápas tak nabídl parádní řežbu. Domácí se snažili o kombinaci, která jim vycházela, ale chyběl někdo, kdo to ve vápně vezme na sebe. To naopak na druhé straně prokázal vůdčí schopnosti v zakončení a drzost už po dvaceti minutách Lukáš Macák, který překonal brankáře Vlasa a poslal hosty do vedení. To navíc dokázal v závěrečných minutách první půle navýšit i druhý snajpr Spartaku, Lukáš Gažák, a do kabin tak odcházeli, i přes pravděpodobně menší držení balonu, spokojenější hosté.

Druhý poločas začal s jasným cílem domácích vstřelit kontaktní branku, která by duel zdramatizovala. Jenže v 58. minutě přišel pro domácí šok a svojí druhou branku v zápase přidal Lukáš Gažák. Třetí inkasovaná branka a i nucené střídání kvůli zdravotním problémům domácí srazily na kolena a Spartak dokázal všechny útoky domácích odvracet. V závěrečných minutách ještě v nastavení upravil konečný výsledek zápasu na poměr 4-0 též druhou branku v duelu Lukáš Macák a Spartak se tak po pěti porážkách dočkal tříbodového vítězství, když dokázal vyloupit Mirovice.



Ohlasy k zápasu


SK Mirovice
Michal Čadek - trenér: Je to další utkaní, které se těžko hodnotí. Byli jsme na míči, ale zápasy se rozhodují ve vápnech, tam jsme bohužel již po několikáté propadli. Navíc jsme přišli o dalšího hráče do hry a jsme momentálně ve složité situaci. Nedá se nic dělat, z této situace se musíme dostat sami.




Sestavy


SK Mirovice
J. Vlas [-] - J. Císař [-] (62. J. Král [-] ) , M. Štochl [-] (76. [-] ) , J. Štochl [-] , M. Huleš [-] (62. [-] ) , F. Čadek [-] (46. A. Husar [-] ) , O. Kocourek [-] , R. Peterka [-] (79. P. Kvěch [-] ) , J. Převrátil [-] , R. Převrátil [-] , K. Mařík [-]

TJ Spartak Trhové Sviny
M. Popovič [-] - O. Šafránek [-] , L. Gažák [-] , P. Graman [-] , D. Kodras [-] , M. Valut [-] , M. Kodras [-] (84. F. Pavel [-] ) , L. Macák [-] , D. Brůha [-] , D. Tomek [-] , O. Hruška [-]

ŽK: 8. F. Čadek , 11. J. Převrátil , 31. R. Peterka , 75. K. Mařík - 45. D. Brůha , 61. O. Šafránek , 80. D. Kodras , 87. M. Valut .
Hráči zápasu: L. Gažák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: LEIŠ Filip - BARVA Karel, DUNOVSKÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Tom Bílý
Tip experta: remíza

Za mě je tohle remízový zápas.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích