2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn neudržel dvoubrankové vedení nad Mirovicemi


Branky


10. V. Dobal , 41. L. Gutwirth - 55. A. Husar , 61. F. Čadek
21

Po dvou těžkých duelech proti týmům z čela soutěže čekal na týnskou Olympii zápas s nováčkem z Mirovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozdílné poločasy

Zápas ukázal dvě tváře obou týmů. První poločas domácí přehrávali hosty z Mirovic a už po deseti minutách hry poslal Týn do vedení Vladimír Dobal. Tato branka dodala potřebný klid na kopačky domácích a náskok dokázala Olympie navýšit čtyři minuty před koncem poločasu, když se prosadil devatenáctiletý Lukáš Gutwirth. V hostující kabině se o poločasové pauze prohnal vítr a po deseti minutách hry vytěžili hosté kontaktní branku, kterou zařídil Andrii Husar. Hráč s číslem čtrnáct na dresu dokázal za deset minut svého působení na hřišti to, co se hostům nevedlo poslední tři poločasy a to vstřelit branku. Mirovické, jakoby člověk polil živou vodou, a domácí se začali strachovat o výsledek, který po hodině hry opět měnil svojí podobu, když vyrovnával za hosty Filip Čadek. V poslední půl hodině měly oba týmy šanci na získání všech bodů, ale nikdo z dvaadvacítky hráčů na hřišti už skórovat nedokázal a tak se body, za remízu 2-2, dělily.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Václav Mareš - trenér: Ztratili jsme jasně vyhraný zápas. První poločas byl podle našich představ, dali jsme branky a hosty jsme do ničeho nepustili. Ten druhý jsme ale vůbec nezvládli. Mysleli jsme si, že se nemůže nic stát, ale opak byl pravdou. Z našeho výkonu ve druhém poločase jsem zklamaný. Někteří hráči by měli zůstat nohama na zemi.

SK Mirovice
Michal Čadek - trenér: Na zápas do Týna jsme jeli bohužel zase v jiném složení. Trochu jsme přeskupili řady a snažili se hlavně gól nedostat. Domácím se to povedlo hned dvakrát a my byli na ručník. Do druhého poločasu to byli jiné Mirovice, než poslední zápasy. Podařilo se nám srovnat a nakonec jsme mohli odrážet body všechny Domácí mohli na konci zápasu strhnout výhru také na svou stranu a tak jsem za bod rád. Po výsledkové bídě, trochu vzpruhy. Vyhráno ale rozhodně nemáme.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - L. Maxa [-] , V. Dobal [-] , L. Mravec [-] , J. Hudeček [-] , M. Račák [-] , J. Brom [-] , R. Podhradský [-] (60. D. Maruška [-] ) , L. Gutwirth [-] (60. J. Mezera [-] ) , J. Meidl [-] , L. Stoklasa [-] (85. T. Gondek [-] )

SK Mirovice
Z. Čejdík [-] - P. Janota [-] , J. Král [-] , F. Čadek [-] (92. ) , M. Viták [-] (81. ) , O. Kocourek [-] , J. Štochl [-] , J. Císař [-] , R. Převrátil [-] (46. ) , K. Mařík [-] , M. Huleš [-]

ŽK: 54. L. Gutwirth , 72. J. Hudeček , 92. J. Mezera - 44. J. Císař , 85. F. Čadek .
Hráči zápasu: A. Husar .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: BARVA Karel - PEČENKA Miroslav, DIMITROV Nikolaj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Plachta

Expert: Jakub Pokorný
Tip experta: remíza

Boj mezi 11. a 12. místo nebude mít vítěze, 2:2.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích