L. Gažák 36. (p.)
1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior vyválčil v Trhových Svinech bod


Branky


36. L. Gažák (p.) - 4. T. Bílý
21

Spartak si po pěti porážkách v minulém kole poradil s nováčkem z Mirovic a na vítězství 4-0 chtěli hráči okolo kapitána Davida Brůhy navázat v sobotu, domácím duelem se Strakonicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový boj

Jenže Junior obrovsky nakoplo vítězství nad Semicemi a úvod utkání vyšel hostům na jedničku. Už ve čtvrté minutě totiž standardní situaci zakončil nechytatelně pro brankáře Popoviče Tom Bílý a strakonický snajpr poslal svůj tým do vedení. Domácí se rychle z inkasované branky oklepali a začali tlačit na hostující obranu. Ta ale dokázala odolávat, a když už se Spartak dostal za linii obránců, tak byl v brance připraven Lukáš Lízal, který zlikvidoval dvě velice slibné šance Spartaku. Trhové Sviny vysvobodila až 36. minuta, kdy sudí Kaštánek nařídil pokutový kop, ke kterému se postavil Lukáš Gažák a hráč, který v minulém kole vstřelil dvě branky, vyrovnal stav utkání. 

Druhý poločas přinášel šance na obou stranách, ale početná divácká kulisa se už další branky nedočkala. Junior tak, dle slov hlavního trenéra Přemysla Šrouba, získal cenný bod, který může hrát v bojích na spodku tabulky velkou roli v budoucnu. Spartakovci jsou určitě rádi za bod, ale v dalším utkání bude červenočerná družina myslet na tři body, v utkání proti Semicím.



Ohlasy k zápasu



FK Junior Strakonice
Přemysl Šroub - trenér: V Trhových Svinech jsme sehráli dobrý zápas a odvážíme si zasloužený bod. Rychle jsme vedli, už ve 4. minutě, po standardní situaci se prosadil Bílý. Pak nás podržel dvakrát Lízal, ale následný pokutový kop už skončil v naší síti. Po přestávce se oba tymy snažily strhnout výhru na svou stranu, ale žádného gólu už se diváci nedočkali. Pro nás plusový bod z venku a tak jsme spokojeni.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
M. Popovič [-] - P. Graman [-] , L. Gažák [-] , D. Kodras [-] , M. Valut [-] , J. Macák [-] (85. M. Chromčák [-] ) , M. Kodras [-] , L. Macák [-] , D. Brůha [-] , D. Tomek [-] , O. Hruška [-] (75. L. Zítek [-] )

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - J. Smola [-] , K. Krejčí [-] , S. Legdan [-] , T. Prajzler [-] , B. Kubeš [-] (81. M. Štöger [-] ) , J. Máška [-] , J. Váchal [-] (88. F. Horník [-] ) , T. Bílý [-] , R. Zahrádka [-] , L. Pomej [-] (71. G. Čibera [-] )

ŽK: 42. O. Hruška , 78. D. Tomek , 87. L. Zítek - 35. J. Máška , 74. S. Legdan , 78. K. Krejčí .
Hráči zápasu: L. Lízal .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kaštánek Libor - NĚMEC Václav, SMOLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Plachta

Expert: Jakub Pokorný
Tip experta: výhra domácích

Po boji body nakonec zůstanou ve Svinech, 3:2.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích