Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 10:15

11.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mirovice nadělovaly Jankovu


Branky


19

Sobotní zápas jedenáctého kola krajského přeboru nabídl v Mirovicích zajímavou podívanou, ve které se střetly dva týmy, které chtěli po dlouhé době opět naplno bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná partie

Domácí do utkání doslova vlétli jako uragán, a už po šesti minutách hry se fanoušci na mirovickém hřišti dočkali branky. Císařův útok zužitkoval Filip Čadek, který poslal domácí do rychlého vedení. Snový start ale narušilo zranění Janoty, místo kterého musel na hřiště už po patnácti minutách hry nastoupit Matěj Štochl. Exligový hráč ve službách Mirovic se ale rychle rozkoukal a už po patnácti vteřinách svého působení na hřišti poslal nechytatelnou ranou pro Skálu domácí do dvoubrankového vedení. Hosté mohli následně přece jenom snížit, ale přímý kop Hanzlíka skončil pouze na rohovém kopu. Jankov se nemohl, kromě této šance, ve finální fázi prosadit a důkazem toho byla čtyřicátá minuta. Hanzlíkův centr vyrazil brankář Čejdlík do rychlého protiútoku domácích, který zásluhou Jakuba Krále skončil v hostující síti. Poločas hrůzy skončil pro Jankov potupně a čtvrtou branku domácích přidal po nádherné akci Matěje Štochla jeho spoluhráč, Jakub Převrátil.

Druhý poločas už v zárodku dal zapomenout na jakékoliv drama, které by mohl Jakov v Mirovicích způsobit. Po deseti minutách hry ztratil míč hostující Votava a Matěj Štochl si následně poradil i s brankářem Janem Skálou a vstřelil pátou branku domácích. Debakl byl na světě a domácí neměli dost. Skála předvedl poté několik dobrých zákroků, ale přes to jankovský brankář ještě jednou v utkání musel kapitulovat. V 72. minutě Huleš našel svým centrem ve vápně Karla Maříka, který stanovil svojí hlavičkou přesně pod břevno konečný výsledek zápasu na poměr 6-0. Jankov tak obdržel v Mirovicích krutou porážku, při které navíc přišel o Matěje Votavu, který musel kvůli zranění z utkání odstoupit.



Ohlasy k zápasu


SK Mirovice
Michal Čadek - trenér: Navázali jsme na druhý poločas z minulého zápasu. a na týmu bylo celý týden vidět, že už chce konečně uspět. Při vší úctě k soupeři musím konstatovat, že lepší časy už u nich byly. Jsem rád za výsledek, výkon, za diváky co nad námi nezlomili hůl, ale pořád nám ještě nějaký ten bod ke spokojenosti chybí. Pokud budeme takto pokračovat, nemam strach ze by se naše bodová sbírka nerozšířila.

SK Jankov
Web SK Jankov: Sobotní dopoledne v Mirovicích, kam Jankov ve své historii zavítal vůbec poprvé, bylo pro klub z malé vesničky na českobudějovicku jako ve zlém snu. Vše začalo už s problémy se složením základní sestavy, kam se nakonec znovu dostal Martin Řezníček. Následovala inkasovaná branka z první střely na bránu, výkon zelenobílých, který by nestačil na některé soupeře ani v I.B třídě, a vše podtrhlo vážné zranění Matěje Votavy, který byl s poraněným kolenem odnesen na nosítkách pro podezření na přetržené vazy. Po výpočtu této rovnice byl výsledek 6:0 pro domácího nováčka, který se na tuto historickou výhru ani příliš nenadřel.



Sestavy


SK Mirovice
Z. Čejdík [-] - A. Husar [-] , J. Král [-] (55. M. Viták [-] ) , F. Čadek [-] (74. T. Vodrák [-] ) , P. Janota [-] (15. M. Štochl [-] ) , O. Kocourek [-] , J. Štochl [-] , J. Převrátil [-] (55. R. Peterka [-] ) , J. Císař [-] , K. Mařík [-] , M. Huleš [-]

SK Jankov
J. Skála [-] - P. Borovka [-] , V. Bürger [-] , M. Sklář [-] , P. Hájek [-] , A. Hanzlík [-] , J. Vokurka [-] , M. Lovička [-] , M. Votava [-] (67. T. Hüttner [-] ) , L. Kočí [-] , M. Řezníček [-] (58. J. Kotnauer [-] )

ŽK: 31. F. Čadek , 50. J. Král - 36. M. Řezníček .
Hráči zápasu: M. Štochl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Dunovský Karel - KAŠTÁNEK Libor, HANZLÍKOVÁ Aneta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 14:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 21:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 08:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 19:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 19:10
Václav Plachta

Expert: Martin Průcha
Tip experta: výhra domácích

Souboj ze spodku tabulky. Myslím že Mirovice mají kvalitnější tým a doma si zapas pohlídají. Tipuji jedničku.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 15:30
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 13:36

Tip: remíza

Tento souboj ze dna skončí remízou

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 07:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 02:23

Tip: výhra domácích