Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:30

11.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Součkův závěr rozhodl o bodech pro vzduchotechniky


Branky


19

Po třech remízách chtěl osecký tým konečně naplno bodovat, ale svěřence trenéra Jindřicha Dejmala čekal těžký šok z Milevska.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

Síla vzduchotechniků byla od prvních minut na oseckém hřišti znát a hosté se také po úvodních minutách ujali vedení, když ve 25. minutě otevřel gólový účet zápasu Jakub Kortan. Vedení ale hostujícímu týmu nevydrželo dlouho a už po dalších šesti minutách hry bylo vyrovnáno, když se po centru do vápna prosadil Martin Carda. Gólový poločas nadále pokračoval a ve 36. minutě si hosté vzali vedení zpět, po brance Filipa Hadáčka. Do kabin se ale odcházelo za remízového stavu 2-2. V samotném závěru prvního dějství totiž domácí rozehrávali přímý kop, který Jan Hoch přímo do branky brankáře Hejla.

Hrdina Souček

Druhý poločas už přinesl jasnou dominanci Milevska, které chtělo tři body odvézt sebou. Osek ale dlouho odolával a silný nápor vzduchotechniků časem narůstal. Čas ale také zároveň utíkal, a když už se blížil závěr utkání, tak se zdálo, že dojde na čtvrtou oseckou remízu v řadě. Závěr zápasu si ale pro sebe ukradl Ondřej Souček, který v 81. minutě nejprve hostům potřetí vrátil vedení a následně o čtyři minuty později potvrdil tři body druhou brankou. Milevsko tak zvítězilo v Oseku 4-2 a vzduchotechnici si upevnili páté místo v tabulce krajského přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Jan Hoch - kapitán: Na domácím hřišti jsme přivítali Milevsko, které se od úvodu utkání ukazovala jako velmi kvalitní soupeř. Byli silní v kombinaci a po většinu zápasu byli lepším týmem. Nám se v zápase dvakrát podařilo vyrovnat, kdy se nejdříve trefil Carda po centru a poté Hoch z přímého kopu, ale to od nás bylo vše. Druhá půle byla jasně v režii hostů. Remízový stav jsme drželi až do 80. minuty, kdy nás Milevsko vykombinovalo a šlo do vedení, které o pár minut později navýšilo. Musím uznat sílu soupeře a přiznat, že Milevsko vyhrálo naprosto zaslouženě. Příští týden nás čeká zápas na Rudolfově a jestli chceme pomýšlet na body, tak musíme podat diametrálně odlišný výkon.

FC ZVVZ Milevsko
Tomáš Smrčina - trenér: V týdnu jsme se s kluky z realizáku věnovali předchozím zápasům Oseka a myslím, že jsme se na něj díky tomu dobře připravili. Věděli jsme, z čeho hrozí a jak přechází po zisku míče do rychlých brejků. Musím pochválit kluky v obraně, jak chytali akce hned v zárodku. Celkově jsme podali jeden z nejlepších výkonů v sezoně a domácí Osek jsme kombinačně přehrávali celý zápas. Dvakrát jsme vedli, ale soupeř nám vždycky srovnal po nějaké ojedinělé akci nebo standardce. To je bohužel trochu naše klasika. Ještě pár minut před koncem tedy byl stav vyrovnaný a musím se přiznat, že když jsem viděl ten zápas, říkal jsem si, že remíza by pro nás byla málo, zasloužili jsme si vyhrát. Nakonec se nám to i povedlo, když v závěru Ondra Souček dvakrát na konci akce zachoval chladnou hlavu a zkušeně proměnil. Jsme za něho rádi. Za to, co kluci předvedli, je musíme pochválit. Zase se ukázalo, že máme sílu hrát do poslední minuty a soupeře v závěru přetlačíme. Udělali jsme nějaké vynucené změny v sestavě, ale výkonově nám to sedlo.



Sestavy


TJ Osek
J. Pokorný [-] - M. Čapek [-] , M. Čapek [-] , S. Černý [-] (65. J. Zelenka [-] ) , M. Brabec [-] , V. Zhyhora [-] , D. Říský [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , M. Carda [-]

FC ZVVZ Milevsko
M. Hejl [-] - A. Kotrba [-] , M. Kálal [-] (69. V. Přibyl [-] ) , T. Vakoč [-] , T. Pich [-] , F. Hadáček [-] (87. Š. Kutil [-] ) , J. Kortan [-] , O. Souček [-] (89. V. Baštýř [-] ) , M. Volf [-] , J. Hadáček [-] (92. Š. Peterka [-] ) , R. Bártík [-] (46. K. Süsmelich [-] )

ŽK: 32. M. Čapek , 40. J. Hoch , 62. J. Říský - 84. F. Hadáček , 93. A. Kotrba .
Hráči zápasu: O. Souček .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: PEČENKA Miroslav - DIMITROV Nikolaj, LEIŠ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 21:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 19:40

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 19:10
Václav Plachta

Expert: Martin Průcha
Tip experta: remíza

Čekám tvrdé utkání dvou soupeřů, kteří jsou na hřišti v soubojích velice nepříjemní. Milevsko z Oseka přiveze bod.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 15:30
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 13:36

Tip: výhra domácích

Osek vydře tři důležité body

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 07:55

Tip: výhra domácích