3:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:30

11.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoký úvod nasměroval body do Strakonic


Branky


2. S. Legdan , 11. K. Krejčí (p.) , 16. S. Legdan - 12. M. Račák , 31. V. Dobal
19

Zápas Týnu a Strakonic nabídl souboj dvou tabulkových sousedů, kteří chtěli výkonem v tomto utkání začít myslet na lepší pozice v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Legdan za dva

Zápas začal plnit tabulku střelců už po dvou minutách hry a fanoušci v areálu Na Křemelce viděli během první půl hodiny hry rovnou pět přesných zásahů. Junior se zapsal střelecky jako první, když se po přímém kopu prosadil obránce Stanislav Legdan. Na pohotové Legdanovo usměrnění balonu navázal po jedenácti minutách Karel Krejčí, který proměnil nařízený pokutový kop po faulu na Bílého. Vedení o dvě branky ale nevydrželo ani minutu a hosté se zásluhou Matěje Račáka dostali na dostřel. Divoká přestřelka ale pokračovala nadále a na tahu byli domácí. Stanislav Legdan zůstal v 16. minutě opět volným hráčem a strakoničtí si navrátili dvoubrankový náskok. Hra se poté gólově uklidnila, ale nadále přicházely obrovské brankové příležitosti. Do sítě se ale dostal až ve 31. minutě pokus Vladimíra Dobala, který načapal domácí obranu a dal Olympii naději do druhého poločasu.

Ten ale už branku nepřinesl. Hosté byli více na míči, ale Týnu chyběl moment překvapení, který byl uvolnil místo v pevném juniorském bloku. Strakonice naopak vyrážely do rychlých protiútoků, které přinášely ovoce. K zakončení se sice domácí probojovali, ale proti dalšímu inkasování byl brankář Milan Kubík, kterého jednou zachránil i tyč. Junior ale zahozené šance mrzet nemusí a po výhře 3-2 si svěřenci Přemysla Šrouba připisují veledůležité tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice
Přemysl Šroub - trenér: Pro nás to byl zápas o šest bodů a jsem rád, že jsme ho zvládli. Na Týn jsme vletěli a v desáté minutě jsme vedli 2:0.Trefil se po standardce Legdan a po faulu na Bílého z penalty Krejčí. Bohužel z protiútoku se hosté krásně trefili do šibenice. Za nás ještě trefil Legdan a hosté znovu korigovali, a tak bláznivý poločas skončil 3:2.O poločase jsme si pár vět řekli a druhá půle už byla v defenzivě v pořádku. Bránili jsme v bloku a vyráželi k brejkům. Týn byl opticky více na balonu, ale šance jsme měli hlavně my. Nastřelili jsme tyčku a ještě byli dvakrát sami před gólmanem. Škoda, že jsme to neproměnili a nedohráli zápas vice v klidu. Každopádně důležité body zůstali u nás a za to chci hráčům poděkovat.

FK Olympie Týn nad Vltavou
Václav Mareš - trenér: Nezachytili jsme vůbec začátek zápasu a jak se ukázalo, tak to bylo rozhodující. Hráče jsem na to upozorňoval, ale přesto jsme v 15.min prohrávali 3-1. Sice jsme dali kontaktní branku, ale vyrovnat se nám už nepodařilo. Myslím si, že jsme herně nebyli horším týmem, ale výsledkově se nám nedaří. V tabulce jsme tam, kde jsme určitě nechtěli být.



Sestavy


FK Junior Strakonice
J. Kozlík [-] - K. Krejčí [-] (90. L. Fajtl [-] ) , S. Legdan [-] , L. Pomej [-] (92. M. Linhart [-] ) , B. Kubeš [-] (66. M. Štöger [-] ) , J. Máška [-] , J. Váchal [-] (83. G. Čibera [-] ) , T. Bílý [-] , R. Zahrádka [-] , J. Smola [-] , T. Prajzler [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - L. Maxa [-] , V. Dobal [-] , T. Gondek [-] (57. J. Mezera [-] ) , J. Hudeček [-] (66. F. Ullrich [-] ) , M. Račák [-] , J. Brom [-] , R. Podhradský [-] , L. Gutwirth [-] , J. Meidl [-] , L. Stoklasa [-]

ŽK: 72. J. Váchal , 86. K. Krejčí , 87. J. Máška , 90. L. Fajtl - 10. M. Kubík , 38. R. Podhradský , 70. L. Maxa .
Hráči zápasu: S. Legdan .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SMOLA Martin - KAŠTÁNEK Libor, NĚMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 11:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 21:15

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 08:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 19:40

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 19:10
Václav Plachta

Expert: Martin Průcha
Tip experta: remíza

Souboj téměř sousedů v tabulce. Myslím si, že moc gólů nepadne a zápas skončí remízou.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 15:30
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 13:36

Tip: výhra domácích

Strakonický celek potřebuje body jako sůl a v tomto utkání je vydře

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 07:55

Tip: výhra hostů