2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 15:30

12.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov padl posedmé v řadě! O bodech pro Junior rozhodl Krejčí


Branky


25. M. Votava , 57. L. Kočí - 10. K. Krejčí , 13. K. Krejčí , 53. K. Krejčí (p.) , 73. T. Bílý
20

Strakonice nacházejí v závěru podzimu a v jankovské Precis aréně chtěli svěřenci Přemysla Šrouba nejlépe naplno bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní fotbal

Zápas sice přinesl opatrní první minuty, ale následně převzali iniciativu začátku utkání hosté ze Strakonic, konkrétně Karel Krejčí. Strakonický útočník nejprve v 10. minutě dostal míč do branky po centru Kubeše a o tři minuty později překonal brankáře Skálu svojí utaženou ranou v pokutovém území. Začátek tedy přinesl dvě střely Strakonic a hned skvělý základ Junioru do utkání. Domácí se ale rychle oklepali a dokázali ohrožovat Strakonice. Největší starosti dělalo Junioru duo Hájek - Votava. Druhý jmenovaný sice nejprve svojí velkou šanci neproměnil, když za brankáře Lízala zastoupil jeden z obránců, ale ve 25. minutě se už dokázal Matěj Votava, po pěkné střele, prosadit a snížil stav utkání na 1-2. Šance přicházely v prvním poločase dále na obou stranách, ale když ani Hájek neusměrnil svůj pokus mezi tři tyče, tak první poločas skončil jednobrankovým vedením Strakonic.

Krejčí hrdinou

Vstup do poločasu ale opět vyšel právě Junioru a po akci Bílého, který byl zastaven ve vápně Bürgerem, nařídil sudí Nedvěd pokutový kop, který završil hattrick Karel Krejčí. Jenže dvoubrankové vedení nevydrželo tentokrát ani čtyři minuty a náboj utkání vrátil na zadní tyči osamocený Lukáš Koči, který usměrnil míč Borovky do sítě hostů. Jankov sahal i po vyrovnání, ale šanci Hájka zlikvidoval dobrým zákrokem Lízal. Definitivní rozhodnutí tohoto duelu tak přinesla 73. minuta. Smolař zápasu, Vojtěch Bürger, chyboval, přišel o míč a z následného brejku skóroval Tom Bílý, přičemž na jeho pokus neměl brankář  domácích Skála nárok. Hosté dokázali v poslední čtvrt hodině ustrážit dvoubrankový náskok, sami navíc mohli přidat ještě dvě branky, a nakonec si tak připisují velice důležité body za vítězství 4-2. Naopak Jankov prohrál posedmé v řadě a všechno naznačuje tomu, že je čeká opět těžký rok.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Web SK Jankov: Jak už v zápasech Jankova bývá zvykem, o koření fotbalu, tedy střílení branek, nouze nebývá. I tentokrát se jich diváci v Precis aréně dočkali, celkem jich k vidění bylo šest. Čtyřikrát se radovali hosté ze Strakonic, z toho hned třikrát Karel Krejčí. Zelenobílí dopravili balón za záda soupeřova gólmana dvakrát, což logicky na bodový zisk nestačilo. Jankov zaznamenal sedmou prohru v řadě a situace v tabulce začíná být velmi vážná.

FK Junior Strakonice
Přemysl Šroub - trenér: Veledůležitý zápas v Jankově se nám povedl a jsme nesmírně rádi. Opět se nám povedl začátek a v 15. minutě jsme vedli po dvou brankách Krejčího 2:0. Bohužel jsme pak darovali domácím gól na 2:1 po hrubé chybě. Další šance jsme zahodili a myslím si, že jsme do kabin mohli jít i s výraznějším vedením. Nástup do druhé půle nám znovu vyšel a Krejčí z penalty zkompletoval hattrick. Poté domácí znovu snížili a bylo ze zápasu zbytečné drama. Pojistku na 4:2 dal Bílý po rychlém brejku. Nebyl nám uznán ještě jeden gól pro ofsajd, neproměnili jsme samostatný unik, a tak mohlo byt vítezství i výraznější. I tak musím hráčům za výhru poděkovat. Odjezdili ho naplno.



Sestavy


SK Jankov
J. Skála [-] - P. Borovka [-] , V. Bürger [-] (81. T. Hüttner [-] ) , J. Bohoněk [-] , J. Beníšek [-] , P. Hájek [-] (73. M. Sklář [-] ) , M. Kocian [-] (60. M. Hüttner [-] ) , M. Lovička [-] (31. J. Vokurka [-] ) , M. Votava [-] , L. Kočí [-] , V. Jirkovský [-]

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - R. Zahrádka [-] , S. Legdan [-] , L. Pomej [-] (92. O. Kafka [-] ) , J. Smola [-] , B. Kubeš [-] , J. Máška [-] (70. M. Štöger [-] ) , K. Krejčí [-] (89. Z. Třeštík [-] ) , J. Váchal [-] (82. G. Čibera [-] ) , T. Bílý [-] (87. T. Prajzler [-] ) , L. Fajtl [-]

ŽK: 50. J. Bohoněk , 52. V. Bürger - 34. J. Smola , 82. J. Váchal .
Hráči zápasu: K. Krejčí .
Počet diváků: 188. Rozhodčí: Nedvěd Petr - DIMITROV Nikolaj, VEJČÍK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 16:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 14:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 14:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 16:15

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 13:28
Václav Plachta

Expert: Aleš Pavelec
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že Jankov prodlouží svou černou sérii a Strakonice vyhrají. 2:4

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 08:22
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 08:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 19:26

Tip: výhra hostů