3:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj týmů ze spodku tabulky vítěze nepřinesl


Branky


42. M. Valach , 78. R. Veleman , 83. L. Zborník - 60. P. Borovka , 61. P. Hájek , 68. A. Hanzlík (p.)
20

Azyl v Protivíně přinesl Semicím třetí duel, který byl jednoznačně ten nejdůležitější. Do Protivína totiž dorazil Jankov!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj na hřišti!

Na protivínském hřišti bylo znát, že hrají proti sobě dva týmy ze spodku tabulky a kombinace od obou týmů vázla. Tomu ale pomáhal i těžký terén, se kterým se museli hráči potýkat. Chyběly i gólové akce a fanoušci se tak dočkali první pořádné zábavy až ve 38. minutě, kdy odražený míč napálil Listopad na tyč hostující branky. Na druhé straně byl u zrodu akce dlouhý Komárkův nákop, který propadl domácí obraně a Borovka se ocitl tváří tvář brankáři domácích. Dvořáček nebezpečnou situaci z pohledu Semic ale zvládl a domácí dokázali následně udeřit, když ve 42. minutě Marek Valach dostal míč do brány Jankova po špatném odkopu hostů a poslal Semice do důležitého vedení.

Drama

Právě Marek Valach mohl po začátku druhého poločasu vedení domácího týmu i navýšit, ale na brankáře Komárka podruhé v utkání nevyzrál. Po hodině hry tak přišla jankovská odpověď, kdy si na centr Hájka naskočil Petr Borovka a vyrovnal. O minutu později navíc přišla fatální chyba Semic, kterou potrestal právě Pavel Hájek a Jankov otočil během chvíle stav utkání ve svůj prospěch. V 66. minutě navíc bylo ještě hůře pro domácí, když zbytečně prošlápl Hájkovi koleno a ukončil Hájkovi působení v utkání. Za tento faul navíc sudí nařídil nejen pokutový kop, ale i udělil červenou kartu brankáři domácích a do branky tak musel náhradník Vondrášek. Bohužel pro domácí byl první jeho dotyk s bálonem až lovení míče v síti, když nařízenou penaltu proměnil Aleš Hanzlík. Domácí i přes oslabení zmobilizovali poslední zbytky sil a utkání začal v posledních minutách řídit Pavel Keclík. Právě jeho centr Komárek v 78. minutě vyrazil přímo před Radka Velemana a domácí ožili. Euforii navíc v 83. minutě ještě vyhnal do maximálních výšin Luděk Zborník, který srovnal z dorážky. Semice mohly závěr utkání zvládnout za tři body, ale právě Pavel Keclík v obrovské příležitosti neproměnil.

Jankov se nakonec rozešel se Semicemi za remízového stavu 3-3, který ani jednomu týmu moc v tabulce nepomohl.



Ohlasy k zápasu


FC AL-KO Semice
Marcel Nousek - trenér: První půle byla z našeho pohledu lepší a vedli jsme. Kluci relativně plnili to, co jsme si řekli. O poločase jsme říkali, abychom nepřestali hrát. Nástup nebyl úplně špatný, ale chvilku po naší šanci dokázal Jankov vyrovnat. Následně přišlo deset minut hrůzy, ve kterých jsme dvakrát inkasovali a navíc se nám nechal vyloučit brankář. Kluci to nezabalili, dokázali vyrovnat. I tak je pro nás bod zklamání, protože jsme tenhle zápas měli dobře rozehraný a mohli jsme i v závěru utkání otočit. Je to asi i ukázka toho, kde se teď bohužel nacházíme.

SK Jankov
Web SK Jankov: Souboj dvou tabulkově nejhůře postavených týmů nabídlo utkání 13. kola krajského přeboru, které po divokém průběhu hry skončilo remízou 3:3, ze které byla po konečném hvizdu cítit pachuť na obou stranách, jelikož oba celky na neutrální půdě v Protivíně celkem oprávněně pomýšlely na vítězství. Více šancí zaznamenaly Semice, na druhou stranu Jankov ztratil dvoubrankový náskok, přičemž hrál o jednoho hráče v poli navíc.



Sestavy


FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - P. Valach [-] , L. Zborník [-] , P. Keclík [-] , Š. Hrdlička [-] , P. Hronek [-] , M. Valach [-] (58. J. Forman [-] ) , P. Listopad [-] , J. Sádlo [-] (68. J. Vondrášek [-] ) , J. Hrala [-] (58. R. Veleman [-] ) , J. Keclík [-]

SK Jankov
J. Komárek [-] - L. Kočí [-] , J. Honner [-] , P. Borovka [-] , V. Jirkovský [-] , J. Bohoněk [-] , P. Hájek [-] (70. M. Hüttner [-] ) , M. Kocian [-] (85. M. Řezníček [-] ) , M. Lovička [-] (46. M. Bláha [-] ) , M. Votava [-] , A. Hanzlík [-]

ŽK: 58. M. Bláha , 63. P. Borovka , 91. M. Řezníček . ČK: 66. J. Dvořáček .
Hráči zápasu: P. Keclík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Němec Václav - KAŠTÁNEK Libor, MRÁZ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 16:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 20:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 12:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 12:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 14:37
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 13:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 12:49
Václav Plachta

Expert: Tomáš Běhoun
Tip experta: výhra domácích

Semice potřebují nutně uhrát tři body, jedinečná příležitost pro domácí mužstvo.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 18:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 17:06

Tip: výhra domácích

Pro oba jde o zápas pravdy a jak se říká o šest bodů. Domácí to zvládnou a vyhrají 1: 0 a udrží tak dosah celkům před nimi.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 13:33

Tip: výhra domácích