T. Bílý 10.
K. Krejčí 84. (p.)
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

15.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krejčí vystřelil Junioru v závěru tři body z penalty


Branky


10. T. Bílý , 84. K. Krejčí (p.) - 51. M. Mareš
19

Junior na závěr sezony prožívá parádní období a sedmý korálek na sérii bez porážky chtěli svěřenci Přemysla Šrouba přidat proti Dražicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Bílý dělal problémy

První poločas byl v jasné režii domácích Strakonic, které se dostaly i do rychlého vedení. To zařídil po deseti minutách hry po standardní situaci aktivní Tom Bílý, jehož hlavička zaplula do sítě. Vstřelená branka domácí nakopla a vedení mohlo být po prvních pětačtyřiceti minutách mnohem vyšší. Dražice ale držel nad vodou brankář Počinek, který předvedl několik skvělých zákroků.

Výkon brankáře hosté dokázali nakonec podpořit i na druhé straně hřiště a začátek druhého dějství přinesl vyrovnání, které pro Dražice zařídil Michal Mareš. Stav 1-1 dlouho nemohl ani jeden z týmů přetavit ve svůj prospěch, a když už to vypadalo, že dojde na remízový výsledek, tak přišla 84. minuta. Bílý utekl hostující obraně až do vápna, kde byl zastaven jedním z obránců a sudí Němec bez váhání nařídili pokutový kop pro domácí. K penaltovému puntíku se postavil Karel Krejčí, jehož rána zapadla přesně do levého rohu Počinkovy branky. Dražicím čas na vyrovnání už nezbyl žádný, a tak Strakonice zvítězily před zimní přestávkou v domácí derniéře 2-1. 

Díky tomuto vítězství nakonec Junior přezimuje ve středu tabulky. Naopak Dražice čeká perné jaro, neboť po podzimu končí na předposlední, patnácté, pozici.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice
Přemysl Šroub - trenér: Poslední zápas podzimu o 6 bodů jsme zvládli a užijeme si dokopnou. Výhra se nerodila lehce. Vedli jsme znovu hned na začátku zápasu. Prosadil se Bílý po standardce. Za první půli jsme si vytvořili ještě tři tutovky, ale gólman vždy hosty podržel. Začátek druhé půle jsme nezachytili a Dražice po naší chybě vyrovnaly. Když se blížil konec zapasu, tak úřadoval znovu gólman hostí. Vychytal jak Bílého, tak tutovku Smoly. Když už to vypadalo, že se body budou dělit, tak si vzal balon Bílý, prošel přes tři hráče do vápna, byl faulován a penaltou nám vystřelil tři body Krejči. Sedm posledních zápasů jsme neprohráli a já chci všem hráčům Junioru poděkovat jak jsme se dokázali zvednout. Začátek soutěže byl pro všechny náročný, ale 19 bodů je v konečnem zúčtovaní pěkných.

TJ Dražice
Vlastimil Stuchlík - vedoucí mužstva: Začátek zápasu nám, stejně jako celý první poločas, nevyšel a domácí zaslouženě vedli. Nás podržel několikrát gólman. Vstup do druhé půle se nám ale povedl a po pěkné akci jsme vyrovnali. Když už to vypadalo na dělení bodů, tak přišel onen útěk Bílého, který jsme zastavili až za ceny penalty, kterou domácí proměnili. Další zbytečná ztráta ukázala obraz podzimu, kdy jsme hodně zápasů zbytečně ztráceli a měli jsme mít o těch pár bodíků víc. V zimě budeme muset potrénovat a připravit se na tvrdé jarní boje.



Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - K. Krejčí [-] (93. M. Boukalík [-] ) , M. Štöger [-] (37. J. Máška [-] ) , S. Legdan [-] , L. Pomej [-] , L. Fajtl [-] , B. Kubeš [-] (57. T. Prajzler [-] ) , D. Míčka [-] (80. O. Kafka [-] ) , T. Bílý [-] (90. G. Čibera [-] ) , R. Zahrádka [-] , J. Smola [-]

TJ Dražice
J. Počinek [-] - A. Fulei [-] , J. Štecher [-] , M. Stuchlík [-] , M. Mareš [-] , A. Sváček [-] (67. T. Bareš [-] ) , V. Studenovský [-] , J. Turek [-] , D. Štecher [-] , O. Hornát [-] , M. Veselý [-]

Počet diváků: 45. Rozhodčí: Němec Václav - PRAVDA Luboš, SMOLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 06:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 15:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 10:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 09:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 06:26
Václav Plachta

Expert: Adam Sváček
Tip experta: výhra hostů

Ze strakonické Křemelky si Dražice odvezou plný počet bodů, vyhrají 1:3.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích