Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 13:30

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdějovice si na úvod vyšláply na Dvořiště! Šturma lapil v závěru Urazilovi penaltu


Branky


42

 I tipy v tipovačce na fotbalunas.cz nahecovaly Hrdějovice k dobrému výkonu. Před utkáním v Dolňáku jim totiž věřil málokdo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Úvod zápasu byl jasně v režii domácích, ti měli převahu na míči a udávali tempo hry, jenže hrdějovická defenziva byla výborně přípravná a tak se dařilo veškeré útoky včas zastavovat a když už se to nepovedlo, v bráně držel své čisté konto bezchybný Šturma. První gól padl brzy a překvapivě do brány domácích. Po rohu domácí odkopli balón na půlku, kde jej zachytil hostující Voráček okamžitě přihrál do pravé strany Tresslovi a ten poslal střílený centr mezi penaltu a malé vápno, kam nikdo z domácích nešel a na zadní tyči číhal Pavel, který umístil hlavičku mimo dosah Jirkala. 

 

Po zbytek poločasu se hrálo hlavně na půlce hostí, kteří spoléhali na brejky, ale ty se většinou nedařilo dotáhnout do zdárného konce. 

 

Ke konci poločasu zbytečně fauloval Kučera Urazila, který stál zády k brance a nabídl domácím standardní situaci. Domácí kapitán ji zahrál bravurně ranou na stranu, kde Šturma stál, ale díky přesnosti i razanci nedokázal balón vyrazit mimo branku a bylo srovnáno. 

 

 

Druhý poločas

 Druhý poločas začali domácí trochu ospale a přišel trest. Po krátké kombinaci ve středu pole se na pravý kraj dostal Záveský a dal střílený centr na přední tyč, kde mladý Kaiser mezi dvěma obránci dokázal svým důrazem hlavičkou překonat bezmocného Jirkala. Skvělý vstup hostí. Pak přišla pasáž fotbalu nahoru dolů, hrálo se opravdu od vápna k vápnu a oba týmy si tvořily celkem hodně šancí,  ale nikdo nebyl schopný potřebný gól vstřelit. Nakonec v 75. minutě se podařilo domácím Koubou vyrovnat na 2:2.

Jenže hned 5 minut na to dokázal vrátit hostům vedení Kaiser a už to vypadalo na konec zápasu, ale přišlo velké drama - penalta pro hosty v 85. minutě, kterou ale domácí Urazil neproměnil, když Šturma uhádl směr střely a vyrazil ji na tyč. Pak už hosté jen úporně bránili a dostávali se i do protiútoků, ale už nebyla síla je zakončit. Navíc domácí hráli v 10 poté, co se jim 2 doslova dle hostů červenými fauly poslal předčasně do kabin Aibl (oba byly na mladého Kaisera a jeden z nich byl dle hostů penaltový, ale rozhodčí ho vytáhl mimo vápno a udělil druhou žlutou).  

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Bohužel vstup do sezóny se nám nepovedl výsledkově. Šancí jsme měli celkem dost + neproměněná penalta. Góly dostaneme po našich chybách. Je to škoda. Ale nebudeme z toho dělat ukvapené závěry. Musíme se poučit a makat dál.

TJ Slavoj Hrdějovice
Miroslav Tressl (hráč): Do Dvořiště jsme se těšili, je tam krásné hřiště a byl to pro nás první zápas po postupu, tak že po odmakané přípravě a po tom, co jsme se dočetli , ak nám všichni věří, jsme chtěli ukázat, že nejsme v soutěži do počtu. Což se nám podařilo. Jako tým jsme opravdu makali a to se vyplatilo, měli jsme i štěstí, ale to k fotbalu patří! Důležité jsou body.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] - Š. Štifter [-] , P. Micák [-] (61. R. Tíchý [-] ) , O. Kouba [-] , M. Rozhoň [-] , V. Aibl [-] , P. Pecha [-] , M. Urazil [-] , J. Krenauer [-] , M. Tesař [-] , K. Sychold [-] (88. T. Szojka [-] )

TJ Slavoj Hrdějovice
B. Šturma [-] - M. Tressl [-] (81. J. Šíma [-] ) , J. Koch [-] , M. Pavel [-] (60. M. Studnička [-] ) , F. Záveský [-] , L. Kaisler [-] , P. Kukačka [-] , P. Nedvěd [-] , Z. Filípek [-] (46. O. Lipold [-] ) , L. Kučera [-] , P. Voráček [-]

ŽK: 63. V. Aibl , 87. K. Sychold - 88. P. Nedvěd . ČK: 70. V. Aibl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Herzog Radek - STUDENÝ Josef, ERNST Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

redakce fotbalunas.cz

Expert: Zdeněk Vojtíšek
Tip experta: výhra domácích

Kluci z Dolňáku vstoupí do sezóny vítězně. Hrdějovice nebudou stačit tempu I.A a Dolňák si s chutí zastřílí. Tip 5-0. Myslím si, že domací budou v sobotu opravdu při chuti a utkání dle mě ještě dohrají dole v místním casinu u kulábru.

Tip: výhra hostů

14. 8. 2023 13:41
výhra domácích
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Domácím letos nevěřím a loňskou sezónu zřejmě nezopakují a v tomto zápase si Hrdějovičtí body odvezou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích