Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 12:30

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dolní Dvořiště tentokrát s Kubíkem brance vyzrálo na Sousedovice


Branky


31

Domácí se dokázali vyorvnat s peripetiemi při skládání sestavy a zabrali za tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Do zápasu jsme šli po výprasku od Planý s tím, že musíme urvat doma body. Bohužel do stavu nemocných usedl Urazil s Aiblem. Krenauer šel na hřiště se špatným kolenem (v pátek ho čeká plánovaná operace), navíc při rozcvičce se zranil gólman Posel. Do branky musel náš univerzální hráč Kubík. Takže obava se zápasu byla. První poločas z naší strany byl hodně fotbalový. Kluci hráli opravdu výborně. I když jsme prohrávali tak jsme opět rychle otočili. Bohužel hned z rozehrávky zaskočil Kubíka hostující hráč a napálil míč přímo za jeho záda. Druhý poločas už povedený tolik nebyl. Ale tým se semkl a dokázal urvat výhru. Stálo při nás i štěstí když Pecha s Kuzmou vykopávali míč z brankové čáry. I tuhle výhru jsme potřebovali. Kluky chvalím, že to oddřeli. Pochválit musím ale mladého Pechu. Měsíc laboroval s nemocí, do zápasů nastupoval když nebyl fit. Podepisovalo se to na jeho výkonech. Ale dnes hrál výborně a výkon korunoval vítězným gólem. Zmínit musím i Micáka s Kubíkem. Micák hraje poslední zápasy ve velké pohodě a Kubík, i když chyboval u prvního gólu, tak nás podržel v určitých fází zápasu. Je to hráč, ne gólman a jen ukazuje, jak je důležité mít v týmu takového hráče. Teď nás čeká výjezd do Strunkovic. Doufám, že se začneme dávat pomalu do pořádku a věřím, že se muže opakovat scénář z minulé sezóny, kdy jsme tam dokázali urvat bod. Tímto bych chtěl vyzvat všechny fanoušky, aby vyrazili s námi. Bus bude vypraven.

FC Znakon Sousedovice
Filip Duba (hráč): Zápas začal ve vysokém tempu a fotbal se hrál nahoru dolů. Na malém hřišti v Dvořišti to ani jinak nejde. Při prvním gólu jsme presovali obranu soupeře, která udělala chybu a Marek Hromíř uklidil míč do prázdné brány - 1:0 . Soupeř odpověděl pěknou akcí z lajny, kdy se mu povedla kombinace do vápna a bylo 1:1. Chvíli před přestávkou se dostal soupeř ke střele za vápnem a golman Holý s přispěním sluníčka nic neviděl a bylo to 2:1. Jenže hned z rozehrávky vymyslel Pepa Šourek kulišárnu a poslal míč rovnou z půlky do brány 2:2. Pak měl Šourek ještě šanci zvýšit náskok, ale brankář domácí podržel. Do kabin se tak šlo za remízového stavu. Druhou půli jsme chtěli stav uhrát na naší stranu, ale po rohu jsme dostali hlavou na 3:2. Pak soupeř zalezl a nastalo dobývání, ale neúspěšné. Proti Kaplici nám přálo i štěstí, tentokrát bohužel ne. Dali jsme gól po kontroverzním ofsajdu a další šanci na brankové čáře vyrážel soupeř. Pak šli Šourek a Křiváček sami na bránu, ale gólem to neskončilo. Takové zápasy bohužel jsou a teď si musíme doma poradit s Vimperkem



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
J. Kubík [-] - T. Szojka [-] (92. J. Macanovič [-] ) , M. Rozhoň [-] (46. F. Sulzer [-] ) , P. Pecha [-] , R. Tíchý [-] (88. D. Poláček [-] ) , M. Tesař [-] , Š. Štifter [-] , F. Kouba [-] (80. O. Kouba [-] ) , P. Micák [-] , J. Krenauer [-] , M. Mavrodiev [-] (75. D. Kuzma [-] )

FC Znakon Sousedovice
T. Holý [-] - M. Hromíř [-] , D. Marcinko [-] , M. Křiváček [-] , D. Brož [-] , O. Vaněček [-] , D. Doležal [-] (69. D. Petráň [-] ) , O. Šimek [-] , F. Duba [-] , J. Šourek [-] , Š. Fábera [-]

ŽK: 72. P. Micák , 93. J. Kubík - 55. Š. Fábera , 70. D. Marcinko , 77. O. Šimek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ovčáček Josef - HAKR Vítek, KOTNAUER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

6. 10. 2023 08:15
výhra domácích
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Sousedovičtí v Dolňáku vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

redakce fotbalunas.cz

Expert: Josef Šourek
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že tento zápas zvládneme a připíšeme si třetí výhru v sezóně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích