0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na těžkém terénu skóroval jako jediný Vokatý. Vodňany obraly Čkyni


Branky


32

Čkyni závěr podzimu nevyšel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Jan Děd (trenér): Poslední domácí zápas ukázal v jaké formě se momentálně nacházíme. Gól jsme opět nevstřelili a inkasovali ne sice už ve 2. minutě jako na Koruně, když ještě Drnek tentokrát chytil tutovku. Z následujícího rohu a lehkovážného neodvrácení vrátil míč Brož a po propadnutí uklidil míč Vokatý - 4. minuta pro změnu. Nepoučitelní jsme. Ten gól byl v tomto utkání zároveň poslední. Na těžkém terénu jsme byli do útoku jaloví a i kdyby se hrálo 2 dny, tak gól nedáme. Zároveň mě hlava nebere, když je takový terén a někteří si vyběhnou v lisovkách. No podle toho taky vypadal pohyb na hřišti. No nic, po povedeném začátku a katastrofálním konci sezóny jsme si užili poté dokopnou. Děkuji i neúnavným fanouškům, kteří si to užili i v nepříznivém počasí. Teď mají kluci pauzu, sejdeme se v přípravě někdy na začátku února. Všem hráčům, fanouškům a lidem kolem čkyňského fotbalu přeji předčasně krásné a pohodové Vánoce, dále hodně zdraví do nového roku a jen ty nejlepší výsledky.

FK Vodňany
Tomáš Vokatý (hráč): Počasí bylo hrozný, zima a déšť. Na hřišti bylo znát, že je to poslední zápas a právě tohle počasí tomu vůbec nepřidalo. Někdy to vypadalo, že hrajeme na ledě, jak to klouzalo. Paradoxně jsme na blátě dobře kombinovali a hráli první poločas fakt dobře. Vytvořili jsme si spoustu příležitostí, ale zužitkovali jenom jednu. Míč se dostal atypicky k Milanovi na kraj vápna, ten přesným centrem našel Adama, který míč ještě sklepl na mě a já jsem protrhl střeleckou smůlu, která se mě držela celou sezonu. Super načasování, takhle před pauzou (smích). Domácí se trochu srovnali ve druhém poločase, ale žádné větší šance si nevytvořili. My jsme klasicky spálili několik šancí. Naštěstí jeden gól nám stačil k výhře. Hlavní je, že dokopná se vydařila a s uplynulým podzimem jsme byli spokojeni, vždyť do druhé půlky sezony jdeme s mankem dvou bodů na druhou příčku.



Sestavy


SK Čkyně
P. Drnek [-] - I. Pinke [-] (85. M. Schettini [-] ) , J. Král [-] , T. Děd [-] , G. Bujok [-] , J. Fiedler [-] , J. Pešl [-] , M. Mikeš [-] (76. S. Schettini [-] ) , M. Chalupa [-] , V. Turek [-] , D. Chvál [-] (46. L. Chalupa [-] )

FK Vodňany
J. Budín [-] - D. Roučka [-] (65. A. Iljushkin [-] ) , K. Kukla [-] , T. Vokatý [-] , F. Bína [-] , J. Volmut [-] , A. Hrynevich [-] (91. Y. Poliak [-] ) , A. Trejbal [-] , M. Brož [-] , D. Janda [-] , O. Hudák [-]

ŽK: 32. D. Chvál - 47. T. Vokatý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Jarolím Jiří - VOTAVA Pavel, PRŮCHOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 16:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 10:32

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

redakce fotbalunas.cz

Expert: Matyáš Babka
Tip experta: remíza

Těžký zápas na tip. Čkyni se celkem přestalo dařit a Vodňanům zase začalo. Ale vidím to na plichtu.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Čkyňští mají v závěru problémy se sestavou a dohrává, kdo má nohy a tělo zdravé. Bude to boj ve kterém domácí vydřou tři body

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza