0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešnice vybojovala bod


Branky


16

Oslabená Olešncie zajížděla na hřiště rezervy Malše Roudné. Hostujicí tým nastoupil s kapitánem a útočníkem Lukášem Lenkem v bráně. Ten předvedl výborný výkon a především díky němu veze Olešnice bod za bezbrankovou remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po celý zápas se domácí tým tlačil do šancí. Oslabená Olešnice s útočníkem Lukášem Lenkem v bráně vsadila na úprnou defenzivu a to se s vypětím všech sil a přízni štěsteny dařilo. Když nezasáhl vynikající Lenk v bráně, tak mu pomohla tyč nebo nepřesnost domácích. Hůře pro domácí mohlo být po ojedinělé akci hostí, kterou zakončoval Chrástka, ale domácí Lerch svůj tým podržel.

Olešnice tak veze hodně cenný bod. Malše Roudné B má po dovu domácích zápasech pohý bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Michal Rybák (trenér): „Chtěli jsme napravit zaváhání z prvního zápasu, ale moc se nám to bohužel nepovedlo. Soupeř se po celý zápas jenom bránil, což nám nevyhovuje. I přesto jsme se dostali do spousty šancí, ale trefovali jsme tyče, břevna nebo netrefili bránu vůbec. Pozitivum je, že se nám konečně podařilo nedostat gól. Příští týden musíme ještě více zabrat a v Ledenicích se pokusit zase uhrát

TJ Sokol Olešnice
Roman Brousek (hráč): Do Roudného jsme přijeli několika hráčů základní sestavy a navíc s útočníkem Lenkem v bráně. Věděli jsme přesně, co od Roudného očekávat, proto byl jasný cíl, zkusit vybojovat bod. V první půli nás Roudné tlačilo, 2 x nás zachránila tyč, jednou břevno a několik zákroků výborného Lenka v bráně. Za nás stojí za zmínku pouze samostatný únik Chrastky, kterého vychytal domácí brankář. Ve druhé půli už jsme byli Roudnému zdatnějším soupeřem a velmi cenný bod jsme uhájili. Z naší strany bych rád pochválil celý tým za obětavý výkon a kdybych měl vypíchnout výkon jednotlivců, tak bych označil Lenka v bráně a stopera Bahenského.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
J. Lerch [-] - M. Zach [-] , M. Michálek [-] , L. Skála [-] , D. Hrouda [-] , P. Červený [-] , J. Král [-] , F. Budín [-] , A. Goretki [-] (66. J. Tomášek [-] ) , P. Jusufi [-] (76. Š. Kalina [-] ) , A. Stankay [-] (66. P. Volák [-] )

TJ Sokol Olešnice
L. Lenk [-] - P. Fiala [-] (80. R. Brousek [-] ) , F. Bína [-] , A. Pilát [-] , M. Buřič [-] , M. Koktavý [-] , P. Lavička [-] , R. Horelica [-] , R. Chrástka [-] , M. Lechner [-] , B. Bahenský [-]

ŽK: 2. P. Jusufi , 6. A. Goretki , 57. J. Král , 75. D. Hrouda - 45. A. Pilát , 84. F. Bína .
Hráči zápasu: B. Bahenský , L. Lenk .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ŠVEC Hynek - PEČENKA Miroslav, DIMITROV Nikolaj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Roudné se bude snažit napravit minulý týden, který nebyl podle jejich představ. 3:0