3:1
(3:0)
48. P. Simon
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany se postaraly o překvapení kola


Branky


8. F. Havrda , 22. F. Havrda , 37. M. Mařas - 48. P. Simon
9

Asi největším překvapením kola je vítězství Libčan proti Náchodu. Domácí díky skvělé první půli dokázali lídra tabulky sesadit z první příčky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snová první půle pro Libčany

Na úvodní branku nemuseli diváci dlouho čekat, už v 8. minutě potrestal chybu hostující obrany rychlým brejkem Havrda. Náchod byl kousek ke srovnání v 15. minutě, ale střela Havleny se neujala. Na libčanské střídačce bylo ve 22. minutě ještě veseleji, když centr Havrdy zapadl až za záda Hladíka. Skvělou první půli domácích zakončil Mařas, který těsně před odchodem do kabin zvýšil na 3:0.

Gól Simona Náchodu k bodům nepomohl

Náchodu se podařilo srovnat hned po změně stran. Ve 48. minutě Punar našel dlouhým centrem na zadní tyči Simona, který snižil na 3:1. Náchod v druhé půli tlačil, ale svoji převahu nedokázali přetavit v branku. Domácí sázeli na brejky ale ani oni už další branku nepřidali a dokázali tak uhájit důležité vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Libčany
František Bárta, sekretář: Zápas jsme před skvěle fandícími diváky zvládli zejména takticky. Hosté sice zpočátku dominovali na míči, nicméně po našich dvou brankách jsme jednoznačně ovládli první půli a stav 3:0 byl pro hosty ještě milosrdný. Ve druhém poločasu jsme si nechali vstřelit branku, ale zbytek zápasu jsme si přes herní převahu soupeře už pohlídali. Škoda zranění dalších dvou hráčů...

FK Náchod
Michal Malý, vedoucí mužstva: Celé utkání rozhodl hororový první poločas. Do 8. minuty domácí neměli míč, pak naše chyba po SS a 1:0. Druhý gól byla náhoda, centr, podklouznutí a trefená haluz zapadla do brány. Na 3:0 to byl nepokrytý hráč na zadní tyči. Sice jsme ve 48. minutě snížili, bylo dost času, hrálo se na jednu bránu, ale více jsme z převahy nevyužili.



Sestavy


SK Libčany
M. Tošovský [-] - D. Hrůša [-] , J. Hušek [-] , M. Hofman [-] , M. Holubec [-] , T. Buriánek [-] , J. Semerák [-] , F. Havrda [-] (88. M. Bořke [-] ) , P. Čihák [-] , J. Mokrý [-] (52. F. Studýnka [-] ) , M. Mařas [-] (42. T. Houdek [-] )

FK Náchod
J. Hladík [-] - L. Kudláček [-] , J. Vančák [-] (46. M. Jahoda [-] ) , M. Punar [-] , K. Kudasiewicz [-] (46. O. Váňa [-] ) , P. Simon [-] , J. Havlena [-] , A. Čejchan [-] (76. A. Kočnar [-] ) , J. Locker [-] , D. Hrubý [-] , D. Král [-]

ŽK: 31. M. Hofman , 81. M. Holubec - 60. M. Punar .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Horský Leonard - MARTÍNEK Miroslav, HLAVÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: František Kadavý
Tip experta: výhra domácích

Zde vidím překvapení kola, a to klopýtnutí lídra z Náchoda proti nevyzpytatelnému a na svém hřišti skvěle hrajícímu týmu z Libčan.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů