1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 14:00

11.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod se z rychlé branky dokázal vzpamatovat


Branky


10

Další atraktivní duel nabídl souboj Chlumce s Náchodem. Domácí měli skvělý vstup do zápasu, ani to však na body nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Staněk hned v úvodu překvapil Hladíka

Na první branku nemuseli diváci dlouho čekat. Již v 5. minutě Staněk viděl vyběhnutého Hladíka a střelou téměr z poloviny hřiště ho přehodil. Hosté dokázali odpovědět ve 23. minutě, kdy nejprve přímý kop odrazila zeď, ovšem pouze do míst, kde se nacházel Patrik Simon a ten i přesto, že při střele podklouzl překonal Vlka. Další branky v první půli nepadly a do šaten se tak odcházelo za stavu 1:1.

V druhé půli skórovali už jen hosté

Zápas se rozhodl až v posledních dvaceti minutách. Nejprve v 73. minutě našel Rojšl zpětnou přihrávkou na vápno Havlenu a ten střelou na přední tyč překonal Vlka. Vítězství Náchoda potvrdil v 81. minutě střídající Dominik Nejman. Náchod tak napravil domácí zaváhání s Dobruškou a z Chlumce si odvezl všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek, trenér: Úvod zápasu nám vyšel, napadáním jsme soupeře donutili k chybě a Staněk dal výstavní gól z 50 m.Po sérii rohů jsme o vedení přišli a do půle byla už hra vyrovnaná.2.část jsme zahájili dobře,samostatný nájezd Staněk nedal, regulerní hlava Hrubého nebyla uznána pro ofsajd, spousta střel byla slabých a zblokovaných.V 73.přišel trest z kopačky Havleny a do otevřené obrany jsme pak inkasovali ještě jednou.Prohráli jsme další těžký zápas s kvalitním soupeřem,kluci ho odmakali, ale body nám chybí.

FK Náchod
Michal Malý, vedoucí mužstva: V dramatickém utkání, ve kterém za domácí nastoupili i hráči ze širšího kádru A týmu, jsme se nenechali srazit na kolena rychlou brankou po naší chybě v úvodu utkání. Výsledek jsme naší bojovností a kolektivním výkonem ve druhém poločase otočili a zaslouženě si odvážíme všechny body. Všichni naši hráči si zaslouží pochvalu za předvedený výkon.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
- J. Vlk [-] , D. Doležal [-] , M. Hrubý [-] (73. J. Veselský [-] ) , J. Ludvík [-] , J. Havel [-] , O. Jansa [-] (76. V. Cholasta [-] ) , D. Ráliš [-] , J. Labík [-] (82. V. Dvořák [-] ) , J. Vopátek [-] , J. Kučera [-] , P. Staněk [-]

FK Náchod
J. Hladík [-] - M. Jahoda [-] (90. L. Kudláček [-] ) , M. Punar [-] , M. Brich [-] (64. D. Nejman [-] ) , P. Simon [-] (73. K. Kudasiewicz [-] ) , J. Havlena [-] , A. Čejchan [-] , M. Rojšl [-] , J. Locker [-] , L. Knap [-] , D. Král [-] (73. M. Hanuš [-] )

ŽK: 30. J. Labík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Horský Leonard - HLAVÁČ Martin, URBAN Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 13:25
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 19:43
Michal Švorc

Expert: Marek Brich
Tip experta: výhra hostů

Náchod bude čekat velmi těžký zápas, ale věřím že urve 3 body a napraví si chuť po zápase s Dobruškou

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 15:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 19:31

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 18:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 08:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 12:16

Tip: remíza