2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola zvítězila Solnice


Branky


6

V Polici se odehrál zápas podzimu, kde se proti sobě postavili dva z největších adeptů na vítěze krajského přeboru! Utkání i přes nepříznivý terén nabídlo skvělou podívanou, které pozitivně přispěla i velmi početná divácka kulisa, na zápas dorazilo parádních 610 diváků!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše důležité se odehrálo v první půli

Na úvodní branku diváci nemuseli čekat dlouho, už v 6. minutě Matějka přihrávkou z hranice vápna našel Camaru, který si s ní i přesto, že ji solnický Krolop tečoval poradil a míč uklidil k levé tyči. Police měla další zajímavou příležitost i v 15. minutě, kdy Havrda chytře rozehrál standardní situaci na Matějku, který opět pěkným centrem, tentokrát na zadní tyč našel Makarenka, proti jeho střele ale vytáhl skvělý zákrok Hůlka. Police svoj optickou převahu z úvodu utkání využila ještě v 18. minutě, kdy Lehkobyt pěknou průnikovou přihrávkou vyslal na steč France, proti kterému sice dobře vyběhl Hůlka a jeho první střelu dokázal vyrazit, bohužel pro nělj se míč odrazil přímo na nohu France, který poté svůj průnik zakončil a poslal Polici do dvoubrankového vedení.

 

Nepovedený úvod Solnici nepoložil a vrátila se do hry. Hned vzápětí centroval nebezpečně do vápna Volf a těsně před Tobiškou uklízel míč do bezpečí Moravec. Hosté dokázali snížit ve 33, minutě, kdy na rohový kop Motla nedosáhl Franc, ani domácí brankář Vlk a důrazný Tobiška na zadní tyči uklidil míč do sítě. Za stavu 2:1 skončila i první půle.

Druhý poločas už gól nenabídl

I přesto, že trávníku dala první půle dost zahrat, tak i ve druhém poločase se hrál pohledný a rychlý fotbal, který nabídl spoustu šancí, už ale bohužel ne žádnou branku. Police tedy uhájila jednogólový náskok a mohla slavit vítězství, které ji vytáhlo na první místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš, předseda klubu: Utkání podzimu nabídlo opravdu velmi atraktivní podívanou. Z mého pohledu obě mužstva zasluhují veliké uznání, poněvadž po celé utkání na velice těžkém terénu bylo k vidění opravdu hodně. Fyzicky náročná hra, kombinace, plno brankových příležitostí. Po celých devadesát minut velmi početné publikum nudou netrpělo. A samozřejmě jsme velmi rádi, že body zůstávají doma. Děkuji všem aktérům za opravdu velmi fotbalový zážitek. Tečka před podzimní částí soutěže na domácí půdě se vyvedla na výbornou.

SK Solnice
Pavel Potužník, trenér: Utkání se hrálo na velmi těžkém terénu. Přesto se hrálo nahoru dolu, s řadou šancí na obou stranách. Domácí vedli 2:0. My jsme do poločasu snížili. Ve druhé půli jsme se tlačili za vyrovnáním, ale paní štěstěna se dnes k nám otočila zády. Zápasu by slušela remíza, ale fotbal se hraje na góly a těch dali domácí o jeden víc.



Sestavy


Spartak Police nad Metují
P. Vlk [-] - O. Spišák [-] (73. J. Minah [-] ) , P. Gilian [-] , S. Makarenko [-] (90. J. Klapkovský [-] ) , D. Camara [-] , M. Moravec [-] , I. Lehkobyt [-] , O. Havrda [-] (84. F. Kalaš [-] ) , P. Franc [-] , J. Matějka [-] (73. P. Topolnytskyi [-] ) , M. Routek [-]

SK Solnice
L. Hůlka [-] - M. Vítek [-] , J. Jaroš [-] , D. Motl [-] , J. Nejman [-] , J. Krolop [-] , O. Tobiška [-] , P. Vítek [-] (46. L. Pavlíček [-] ) , P. Nosek [-] , M. Ptáček [-] , D. Volf [-]

ŽK: 43. P. Gilian , 78. S. Makarenko - 32. M. Vítek , 72. J. Krolop .
Počet diváků: 610. Rozhodčí: Ikizgül Varol - FRYŠ Milan, NOŽKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 19:34
Michal Švorc

Expert: Marek Pěnička
Tip experta: remíza

Zápas kola, oba týmy jsou velmi silné, tipuji remízu.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 17:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 18:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 14:02

Tip: výhra domácích