D. Fejt 84.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2023 16:30

1.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Tým Prohrává V Dramatickém Zápase 1:2


Branky


8

V napínavém utkání se tým Svitav střetl s Horními Ředicemi. I přesto, že domácí tým projevil bojovnost a snahu, hostující tým odchází s třemi body po vítězství 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal aktivně, ale to byli hosté, kteří se dostali do vedení. Adam Koreček poslal Horní Ředice do vedení v 29. minutě, což byla jediná branka prvního poločasu. Domácí tým se snažil odpovědět, ale hostující obrana byla pevná.

Druhý poločas pokračoval stejně jako první, s oběma týmy bojujícími o kontrolu nad hrou. V závěrečných minutách utkání zdobil skóre Dominik Fejt, když vstřelil vyrovnávací branku pro Svitavy v 84. minutě. Avšak, radost domácích netrvala dlouho. V závěrečných okamžicích utkání Adam Šenkýř vrátil vedení Horním Ředicím, když skóroval v 89. minutě.

Závěrečné Okamžiky:

Svitavy se snažily o vyrovnání, ale hostující tým ubránil své vedení a odchází s vítězstvím 2:1.

Shrnutí:

Byl to dramatický zápas, který nabídl vzrušující momenty na obou stranách. I přes bojovnost a snahu Svitav nakonec Horní Ředice vyhrály. Oba týmy předvedly skvělý výkon, ale hostující tým dokázal lépe využít své šance, což nakonec rozhodlo o vítězi.



Ohlasy k zápasu


TJ Svitavy
Ohlas z kabiny domácích: Zápas byl velmi vyrovnaný, bohužel krátce po té co jsme vyrovnali jsme znovu inkasovali a už vyrovnat znovu nedokázali.




Sestavy


TJ Svitavy
T. Cabal [-] - J. Novák [-] , D. Juřík [-] , F. Čížek [-] , S. Zoicas [-] (60. D. Fejt [-] ) , M. Králíček [-] , D. Svoboda [-] (89. M. Fisheriuk [-] ) , M. Horák [-] (75. S. Urban [-] ) , M. Češka [-] , J. Chlup [-] , J. Tůma [-]

FK Horní Ředice
J. Lindr [-] - J. Švec [-] , D. Machatý [-] , M. Zikmunda [-] , A. Koreček [-] , V. Skoumal [-] , A. Šenkýř [-] , M. Češka [-] (62. O. Březina [-] ) , V. Morávek [-] (76. Č. Pithart [-] ) , D. Přibyl [-] , J. Březina [-]

ŽK: 28. M. Češka , 76. D. Juřík , 88. D. Fejt .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Pešek Martin - FLÍDR Jan, LUKÁŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů