4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhra domácích


Branky


6

Ve vzrušujícím zápase mezi FK Horní Ředice a FK Jiskra Heřmanův Městec se domácí tým ukázal jako silnější strana, když zvítězil 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Ředice otevřely skóre v 25. minutě, když se trefil hráč jménem Pithart. O pouhých osm minut později, v 33. minutě, přidal další gól Březina, což rozšířilo vedení na 2:0. Domácí tým pokračoval ve své pohromadě v 35. minutě, když Fous vstřelil třetí branku pro Horní Ředice, čímž upevnil jejich vedení na 3:0 do poločasové přestávky.

Druhý poločas začal dobře pro Heřmanův Městec, když Straka snížil na 3:1 brankou v 46. minutě. Nicméně, domácí tým si udržel tlak a přidal ještě jednu pojistku. V 84. minutě se trefil Morávek, čímž stanovil konečný výsledek na 4:1 ve prospěch Horních Ředic.

Celkově šlo o zápas, ve kterém Horní Ředice ukázaly svoji sílu, zejména v prvním poločase, kde dokázaly vstřelit tři branky. Heřmanův Městec se snažil reagovat, ale nakonec nedokázal dostatečně ohrozit obranu domácích hráčů. Horní Ředice si z tohoto zápasu odnesly tři body za vítězství a potvrdily svou kvalitu na domácím hřišti.



Ohlasy k zápasu



FK Jiskra Heřmanův Městec
Radek Stýblo: Domácí měli v prvním poločase větší kvalitu v kombinaci a rychlým přechodem a důrazem si dokázali vypracovat brankové příležitosti které dokázali proměnit a tak vedli 3:0. Do druhého poločasu jsme my nastoupili jako vyměnění hra se opticky vyrovnala a i my jsme dokázali zahrozit, bohužel se nám podařilo vsítit pouze jednu branku a pak když jsme v závěru již více útočili, tak domácí z brejku zvýšili na 4:1 a bylo definitivně rozhodnuto.



Sestavy


FK Horní Ředice
J. Lindr [-] - M. Plašil [-] (59. D. Machatý [-] ) , Č. Pithart [-] (79. J. Švec [-] ) , M. Zikmunda [-] , V. Skoumal [-] , A. Šenkýř [-] , M. Češka [-] , P. Fous [-] , V. Morávek [-] , D. Přibyl [-] , J. Březina [-]

FK Jiskra Heřmanův Městec
R. Stýblo [-] - A. Kalous [-] , R. Novák [-] , V. Tomčík [-] , T. Dvořáček [-] , M. Straka [-] , D. Jablečník [-] , D. Turina [-] , D. Zrůst [-] , J. Hlaváč [-] (80. J. Čížek [-] ) , O. Hauf [-] (69. M. Zelenka [-] )

ŽK: 71. D. Jablečník .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Poláček Libor - SUCHOMEL Karel, BLEŠA Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Josef Jireček
Tip experta: výhra domácích

4:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích