0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 16:00

11.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


6

Vyrovnané utkání mezi týmy Ústí nad Orlicí B a Letohrad B přineslo fotbalovým fanouškům spoustu vzrušení a sportovního dojetí. Výsledkem tohoto střetnutí bylo vítězství hostů 0:2, a to přesto, že první poločas zůstal bezbrankový. Pojďme se podívat na to, jak se utkání vyvíjelo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Defenzíva se vyznamenala

Začátek utkání byl poznamenán pevnými obranami na obou stranách hřiště. Oba týmy se snažily najít mezery v soupeřově defenzivě, ale brankáři byli na svém místě a nepouštěli míče do sítě. Domácí tým se snažil o aktivní hru a vytvářel si šance, ale hostující brankář se předváděl ve skvělé formě a vychytával všechny pokusy o zakončení. První poločas skončil bezbrankovou remízou, což ukazovalo na vyrovnanost těchto dvou týmů. Fanoušci byli svědky boje o prostor na hřišti a snahy o ovládnutí středového pole. Obě mužstva se snažila hrát kombinační fotbal a dostávat se do zakončení, avšak branková koncovka byla v prvním poločase nedostatečná.

Bleskový gól v druhé půlce

Druhý poločas byl výrazně dynamickější a přinesl rozhodnutí v prospech hostů. Jiří Javůrek se stal hrdinou hostujícího týmu, když v 47. minutě proměnil svou šanci ve vedení pro Letohrad B. Tato branka otevřela hru a donutila domácí tým více útočit. Snažili se vyrovnat a odčinit první gól, což však znamenalo i více prostoru pro hostující útočníky. Hosté tuto situaci využili v 69. minutě, kdy Vasil Dunas zvýšil náskok na 2:0 pro svůj tým. To bylo rozhodující moment utkání, jelikož domácí tým měl těžký úkol dostat se zpět do zápasu až ze dvougólového manka. I přesto se pokoušeli snížit náskok soupeře, ale hostující brankář ukazoval svoji kvalitu a udržel čistý štít.



Ohlasy k zápasu



FK OEZ Letohrad B
Dan Dvorský, hráč: Věděli jsme, že nás čeká velmi těžké utkání na půdě soupeře a přesto jsme do něj vstoupili poměrně odvážně. Naše obrana dnes byla pevně semknutá, přičemž musím pochválit primárně brankáře za to, že když domácí dokázali zakončit tak nikdy nekapituloval a předvedl snad svůj nejlepší výkon. V zakončení jsme si dnes my vedli lépe a tak si velmi ceníme dnešního těžkého vítězství a zisku dalších tří bodů.



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
M. Hortlík [-] - O. Mikulecký [-] , J. Kozák [-] , D. Řehák [-] , S. Rejda [-] (70. M. Hofman [-] ) , F. Kočí [-] , M. Popelář [-] , P. Tchanturia [-] , J. Bednář [-] , V. Stejskal [-] (85. Š. Kopecký [-] ) , M. Šimek [-] (67. P. Grunta [-] )

FK OEZ Letohrad B
M. Satoria [-] - D. Štusák [-] (89. Š. Šantrůček [-] ) , J. Jiřánek [-] , M. Filip [-] (62. K. Zeman [-] ) , M. Hauf [-] , J. Javůrek [-] (62. V. Dunas [-] ) , M. Pokorný [-] , D. Škorpil [-] (35. I. Shymchyshyn [-] ) , D. Dvorský [-] , J. Kadlec [-] (83. M. Krejčí [-] ) , M. Štefek [-]

ŽK: 56. P. Grunta , 65. J. Bednář , 67. V. Stejskal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Klír Jonáš - ŠKORPÍK Martin, BOUZ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 13:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 15:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:24

Tip: výhra domácích