1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 16:00

5.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice porazili Ledeč


Branky


19

Ledeč první poločas měla navrh, ale Rapotice druhý poločas otočili a zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ledeč měla navrh

Po úvodní oťukávané se po čtvrthodině dostal do úniku Michal Šmarda. Hostující brankář včasným výběhem šanci zmařil. Hosté drželi míč více na kopačkách a kombinační hrou se dostávali na dostřel naší branky. Jejich tah s falešnými křídly nám dělal místy velké problémy. Ve finální fázi jsme byli příliš zbrklí a do vyložených šancí se nám nepodařilo dostat. To samé platilo i hostech, a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Rapotice měli převahu

Začátek druhé půle přinesl naší mírnou převahu a začali jsme tahat za delší konec. Po šedesáti minutách hry Fendrich na půli hřiště zobl balón na Ošmeru a ten našel v krásné uličce Michala Šmardu, který s pomocí teče otevřel skóre. Vyrovnat hosté mohli o pět minut později. Střela z malého vápna však trefila jen našeho brankáře na brankové čáře. Navýšit vedení mohl po přečíslení Roman Durajka. Krásnou Ošmerovu přihrávku však do sítě nedostal. Hosté měli herně navrch a hnali se za vyrovnáním. Do žádné vyložené šance jsme je ale nepustili a zápas dovedli do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu



FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Martin Turek, trenér: "Dnes jsem s naším výkonem hodně nespokojený. Hráli jsme bez energie a nasazení a většina hráčů nepodala výkon hodný této soutěži. V zápase jsme vůbec nebyli, všude jsme byli pozdě, nedostupovali jsme hráče a hodně faulovali. Když už jsme se dostali k dobré příležitosti ohrozit branku domácích, tak jsme si počínali jako bychom snad poprvé hráli fotbal. Po inkasované brance a po vystřídání se náš výkon zlepšil, a dokonce jsme si vypracovali minimálně tři dobré příležitosti k vyrovnání, ty jsme bohužel nevyužili. Fotbal jsme hráli pouze posledních 30 minut. Prvních 60 minut jsme na hřišti doslova prospali, a to se na této úrovni nevyplácí. Za náš přístup a výkon jsme si dnes nezasloužili bodovat."



Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - P. Sobotka [-] , J. Fendrich [-] , P. Tesař [-] (76. D. Veleba [-] ) , M. Jašek [-] , M. Laš [-] , V. Adamenko [-] , M. Šmarda [-] , A. Palát [-] (88. M. Dobeš [-] ) , R. Durajka [-] , P. Ošmera [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - J. Stehno [-] (71. O. Martinek [-] ) , J. Štros [-] , P. Herčík [-] , M. Chlubna [-] (46. M. Píška [-] ) , S. Bezděk [-] (58. M. Toula [-] ) , L. Vodička [-] , J. Karel [-] , V. Horký [-] (73. M. Smejkal [-] ) , T. Žemlička [-] (46. F. Radil [-] ) , V. Kučírek [-]

ŽK: 44. P. Ošmera - 39. V. Kučírek , 56. S. Bezděk , 63. P. Herčík , 79. F. Radil .
Počet diváků: 238. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - ŠRÁMEK Zdeněk, ZSIHOVICS Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Barbora Králíková

Expert: Roman Hřib
Tip experta: remíza

Podle mě remízový zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích