Kamenice dala o branku více než Rapotice


20

V utkání jsme nebyli horším týmem. Hraje se však na branky a těch dala Kamenice více.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Do utkání jsme vstoupili velice dobře a už v páté minutě nás po centru Ošmery dostal od vedení Michal Šmarda. Za chvíli se pro změnu radovali hosté. Otevřeného okna v naší obraně chytře využil Zahradník a srovnal. Po půlhodině hry šli hosté do vedení. Přímý kop trknul před Lašem Hadrava a poslal Kamenici do vedení. Ve 37´ minutě bylo pro nás ještě hůře a přímo z rohu zakroutil míč do sítě opět Zahradník. Brzké vedení nám spíše uškodilo a po laciných brankách jsme šli do kabin s dvougólovým mankem.

Druhý poločas

Po přestávce se však výkon nezlepšil a po deseti minutách hry jsme mohli prohrávat daleko vyšším rozdílem. Hosté však své dvě šance nevyužili a přišel trest. Michal Šmarda po hodině hry skrytou ranou překvapil Přibyla a snížil na rozdíl jedné branky. Vstřelená branka nám vlila krev do žil a hosty jsme dostali pod tlak, ze kterého přišlo i vyrovnání stavu. V 64´ minutě se trefil opět Michal Šmarda a zkompletoval čistý hattrick. Otočení výsledku bylo ve vzduchu. Bohužel však přišla další laciná branka. Trestný kop v 71´ minutě trefil přes zeď k tyči opět Zahradník a Kamenice se ujala vedení. I když bylo na vyrovnání dost času i šancí, z našeho tlaku jsme už branku nepřidali. Ani hosté se po brejcích střelecky neprosadili a přišla tak naše první podzimní porážka.

 

Za výkon v první půli jsme si body nezasloužili. Ve druhé jsme byli lepším týmem. Bohužel jsme lacinými brankami výhru Kamenici doslova darovali. Pozitivem bylo, že jsme se dokázali ve druhé půli zvednout a také první hattrick v krajském přeboru, který vstřelil Michal Šmarda. Gratulace Michalovi a jen ať to střílí dál.



Počet diváků: 118. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - FRYČ Vlastimil, ŽALOUDEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích