Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 15:30

7.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice se snažili vyrovnat, ale nepodařilo se


Branky


23

Žirovnice nakonec bere všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný stav

Utkání začalo hrůzostrašně a hostě se v prvních pěti minutách dostali do dvou obřích šancí a jedna z nich skončila na břevně. Odpovědět mohl v páté minutě Ošmera. Jeho lob přes vyběhnutého brankáře byl příliš vysoký a o pár decimetrů branku minul. O pár okamžiků později šli hosté do vedení. Hlavičku hostů Laš vyrazil na tyč, od které míč se odrazil zpět do našeho brankáře. Hrálo se dál ale bystré oko pomezního vidělo míč celým objemem za brankovou čárou 0:1. Hosté se radovali po čtvrthodině po druhé. Po faulu na brankáře však branka uznána nebyla. Poté jsme převzali otěže utkání a byli lepším celkem. Do velké šance se řítil po úniku z půlky Tesař. Zakončení mu však nevyšlo podle představ a byl z toho jen roh. Dvě obrovské šance měl na hlavě Adamenko. Jednou ho bravurně vychytal brankář hostů a podruhé prázdnou branku netrefil. Ani po mnoha dalších rohových kopech jsme do branky míč neprotlačili a šlo se do kabin za nerozhodného stavu.

Rapotice se snažili vyrovnat

Druhá půle začala úplně zbytečnou penaltou, kterou proměnil hostující Němeček. Na vyrovnání se ale nečekalo dlouho. Milan Laš vybídl Ošmeru a ten z úhlu prostřelil brankáře hostů. Za pět minut si však hosté vzali vedení zpět. I třetí střela hostů mezi tyče skončila v síti. Na hranici vápna se krásně opřel do míče Kolář a nechytatelně zavěsil. Hnali jsme se za vyrovnáním, seč nám síly stačily. Bohužel ani další série rohových kopů gól nepřinesla a stejně tak končily závary po standartkách v šestnáctce hostů. V 84´ minutě se navíc nechal hloupě vyloučit po dvou žlutých Durajka. Definitivní tečka přišla v 90´ minutě. Odkop od branky prodloužil na půlce hřiště nejvyšší hráč na hřišti Staněk, míč záhadně propadl až k útočníkovi hostů a jeho střelu dorazil téměř do prázdné branky Smrčka.

 

Více bychom se měli věnovat hře, a nikoliv výrokům rozhodčího. Nedělním výkonem jsme doslova degradovali to, co nás zdobilo v úvodu soutěže. V příštím kole nás doma čeká dosud neporažený Pacov.

 

 



Ohlasy k zápasu



FC Slavoj Žirovnice
Roman Hřib, trenér: "Od první minuty jsme měli vyložené šance, v minutě to mělo být 0:3, vedli jsme “jen” 0:1. Pak jsme se dostali pod tlak série standardních situací, kde jsme soupeře k tomu lacině poušteli. Do půle jsme dostali gól na 1:1. Do druhé půle jsme se dostali více na balon a hrající brankář Partik Kolář dal nááádherně z cca 20 m na 1:2. Bohužel jsme rychle nechali srovnat. Pak ale naše chuť vyhrát byla větší a přidali jsme další dva góly. Byl to náročný zápas, máme radost z nastavení kluků vyhrát a z prvních plných bodů, ještě z venku."



Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - P. Ošmera [-] , M. Laš [-] , V. Adamenko [-] , J. Heres [-] , J. Matoušek [-] , M. Šmarda [-] , A. Palát [-] , R. Durajka [-] , D. Zahrádka [-] , P. Tesař [-] (67. D. Veleba [-] )

FC Slavoj Žirovnice
V. Kolář [-] - V. Cajz [-] , A. Vaš [-] , P. Kolář [-] (85. M. Drápal [-] ) , S. Koudelka [-] (76. R. Doležal [-] ) , D. Rozporka [-] (8. L. Smrčka [-] ) , M. Němeček [-] , V. Staněk [-] , T. Hřebecký [-] , M. Hřebecký [-] , J. Svoboda [-] (85. D. Bednář [-] )

ŽK: 24. V. Adamenko , 47. J. Heres , 54. P. Ošmera , 84. R. Durajka - 59. J. Svoboda , 80. M. Němeček , 93. T. Hřebecký . ČK: 84. R. Durajka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŽALOUDEK Marek - ŽALOUDEK Patrik, BENEŠ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích