V. Pavlíček 18.
R. Diviš 44. (p.)
2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bedřichov udolal Želetavu


Branky


18. V. Pavlíček , 44. R. Diviš (p.) - 53. M. Čurda
18

Souboj týmů z čela tabulky skončil těsnou výhrou domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí od první minuty měli herní převahu a měli míč prakticky jen na svých kopačkách. Hosté se k první střele na bránu dostali až sedm minut před poločasem. Žádná divácky atraktivní podívaná to ale v sobotu odpoledne nebyla. Na těžkém terénu se na první šanci domácích čekalo čtvrthodinu, když po rohu nasměroval míč hlavou do brány Tesař, ale hosté z brankové čáry stihli odvrátit do bezpečí. Tesař pak hned z dalšího útoku nádhernou průnikovou přihrávku vybídl ke skórování Pavlíčka, jenž nabídnutou příležitostí nepohrdl a poslal domácí do vedení - 1:0. Deset minut na to tvrdě pálil Došek, ale jen do náruče brankáře Želetavy. Záhy se neprosadil Homola a po něm z rohu ani Tesař, který mířil zády vedle. Nad branku nasměroval přímák i Jakub Göth. Když už to vypadalo, že domácí povedou o půli jen o branku, přišel faul ve vápně a z penalty se s notnou dávkou štěstí prosadil Diviš, který vsítil svůj už desátý gól v sezoně - 2:0. Vynahradil si tak svoje neúspěšně zakončené sólo, které bylo k vidění o pár desítek vteřin před tím.

Domácí si vedení pohlídali

Hosté se dostali zpátky do zápasu z kraje druhé půle, když se prosadili po rohovém kopu a záhy nastřelili brankovou konstrukci - 2:1. Po hodině hry mohl rozhodnout Homola, ale neprostřelil brankáře. Hodně emocí vyvolala 58. minuta, když po zákroku hostujícího kapitána Vojtěcha Čurdy musel nuceně střídat domácí brankář Bartoň s tržnou ránou v obličeji. V 65. minutě musel střídat i stoper Jakub Göth. Posledních 20 minut zápasu už bylo hodně rozkouskovaných. Víc se nehrálo, než hrálo, a to i vlivem narůstajícího počtu nedovolených zákroků. Několik z nich zakusil kapitán Bedrníků Roman Diviš, ale vítězství se domácím už podařilo uhájit. 

 

TJ Sokol Bedřichov / web



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bedřichov
Roman Diviš (hráč): Dostali jsme gól na 1:2 a pak ještě soupeř nastřelil tyčku, tak to jsem si opravdu říkal, že jsme dole. Naštěstí jsme to ubojovali. Důležité je vítězství. Do příštího zápasu musíme zlepšit nasazení. Přišlo mi, že se nám nechtělo běhat a byli jsme líní na krok. Nepodali jsme dobrý výkon a víme o tom

Sokol Želetava
Aleš Pacas (trenér): Opět jsme při venkovním zápase horko těžko lepili sestavu. Pomohli nám kluci z béčka a třeba Martin Čurda, který nastoupil za A tým po 6 letech, zahrál výborně. Před zápasem by to pro nás byl ještě přijatelný výsledek, ale nakonec byl bod blízko. Domácí byli lepším týmem a hlavně v první polovině nám na velice špatném hřišti zatápěli Celkově asi zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
T. Bartoň [-] (58. P. Šána [-] ) - V. Došek [-] (75. P. Cáha [-] ) , R. Diviš [-] , V. Pavlíček [-] (75. J. Pokorný [-] ) , Š. Homola [-] , M. Neuwirth [-] , P. Štěpánek [-] , J. Vorálek [-] , J. Mareš [-] , D. Tesař [-] , J. Göth [-] (65. T. Pokorný [-] )

Sokol Želetava
J. Partl [-] - T. Vrbka [-] (74. M. Pavela [-] ) , V. Hekrdla [-] , F. Kasáček [-] , M. Čurda [-] , V. Čurda [-] , M. Homola [-] , D. Hybner [-] , M. Vrbka [-] , M. Jičínský [-] , M. Poledna [-]

ŽK: 57. J. Göth , 69. R. Diviš - 32. M. Jičínský , 45. M. Poledna , 56. V. Čurda , 79. D. Hybner , 89. V. Hekrdla .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BULÍN Filip - TOMŠŮ Václav, BABÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích