1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Třebíči rozhodla jediná branka


Branky


14

Vladimír Maleta znovu ukázal svoji důežitost a díky jeho brance slaví Třebíč tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Za příjemného podzimního počasí vyzkoušely hned v úvodu pozornost gólmanů oba týmy. Když protlačil míč přes Nelsona Holeš, napřáhl z velké vzdálenosti, tvrdá střela doprostřed brány však nadělala Tesařovi problémy, špičkami prstů dokázal dostat balon nad břevno. Na druhé straně zahrozil Maleta, který byl ve vápně nejrychleji po dlouhém nákopu, zasekl Otavovi a křížnou střelu poslal těsně vedle Kubicovi pravé tyče. Poté dostal prostor Vašek, který si připravil balon a slabší levačkou mířil do odkrytého dolního koutu branky, technická střela po teči už mířila za čáru, skvělým zákrokem se prezentoval Tesař a vyrazil na roh. Obrovskou šanci jít do vedení měli hosté krátce před poločasem. Nejprve se zdálo, že z nadějné situace nic nebude, protože Holeš ztratil balon, ale následně ho vybojoval zpět na své kopačky, po souhře s Burešem táhl akci po lajně a výborný centr posadil na hlavu Boháčovi, ten osamocen mířil k tyči, fantastickým zákrokem udržel bezbrankový stav Tesař.

Domácí po přestávce rozhodli

Druhé dějství odšpuntovala individuální akce Uličného. Ten vyrazil na výlet z vlastní poloviny a z velké vzdálenosti napálil balon směrem na bránu, s pomocí teče jednoho z bránících hráčů se z toho stal nechytatelný projektil, který orazítkoval břevno za plachtícím Kubicou, osamocený dorážející Maleta z penalty přestřelil branku, navíc byl máván ofsajd. Následně Bureš, nabral rychlost a nenechal se zastavit, prostrčit se mu podařilo na Boháče do vyložené šance, kapitán si míč posunul a tísněn obráncem i při své druhé velké příležitosti selhal, když mířil vedle. Třebíč se připomněla po parádním centru Hrbáčka, ten našel za číhajícího Koníře, zkušený středopolař hlavou ve stoprocentní šanci minul branku. Vše podstatné se nakonec událo v závěrečné tříminutovce. Koníř nakopl míč na rozběhnutého Maletu, kterého naháněli Veselský s Holcem, domáhali se odmávání ofsajdového postavení, ke kterému nedošlo, rychlonohý útočník si dokázal poradit proti vyběhnuvšímu Kubicovi a v 87. minutě poslal svůj tým do vedení - 1:0. Na druhé straně výborný ostrý centr Hamáka našel na zadní tyči Holeše, který rozvlnil síť. Gólová radost netrvala dlouho, zkazil ji totiž zdvižený praporek asistenta rozhodčího, což jen vyvolalo další dávku temocí. Dát razítko na výhru mohli domácí po vyhraném osobním souboji Nelsona s Hamákem, jeho přihrávku však z malého vápna do poloprázdné brány nedokázal procpat jeden z hráčů v červeném a trefil pouze zřejmě na brankové čáře stojícího Veselského.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová (vedoucí): Z herně vyrovnaného utkání nemáme ani bod. Na výborně připraveném hřišti to byl zápas o jednom gólu, šance k jeho vstřelení jsme měli, ale Beneš svůj tým zejména v prvním poločase podržel. Inkasovanou branku těžko někomu dávat za vinu, míč se zkrátka odrazil pro nás nešťastně a vzešla z toho gólová přihrávka. Nevzdali jsme to a hned vyrovnali, rozhodčí rozhodli tak jak rozhodli, pro nás nepochopitelný verdikt byl ještě umocněn červenou kartou po závěrečném hvizdu, ale po takovém konci těžko někomu vyčítat, že neovládl emoce. Smutné je, že to neovlivnilo pouze tento zápas, ale k očekávanému disciplinárnímu trestu i ty další… Znovu jsme museli sahat do sestavy na citlivé posty, Veselský s Holcem však odehráli velice dobré utkání, stejně jako na beku zaskakující Otava.



Sestavy


HFK Třebíč B
D. Tesař [-] - T. Nnadi [-] , J. Uličný [-] , V. Maleta [-] , I. Koníř [-] , P. Kremláček [-] (61. F. Richtr [-] ) , P. Sedláček [-] , J. Dlapka [-] , I. Salif [-] (82. Š. Procházka [-] ) , T. Hrbáček [-] , M. Sáček [-]

TJ Sokol Herálec
D. Kubica [-] - P. Veselský [-] , M. Boháč [-] , T. Otava [-] , R. Holeš [-] , M. Vašek [-] , J. Skála [-] , M. Bureš [-] (87. M. Kučera [-] ) , P. Hamák [-] , D. Holec [-] , J. Štěrba [-]

ŽK: 84. Š. Procházka - 8. R. Holeš , 50. M. Boháč , 82. D. Holec . ČK: P. Hamák .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - MAAR Michal, SVOBODA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 14:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 12:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 16:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 12:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 21:59
Martin Mužátko

Expert: Jakub Uhlíř
Tip experta: remíza

V tomto zápase se budou body dělit.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 19:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 17:03

Tip: výhra domácích