Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

1.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec rozebral Želetavu


Branky


20

Želetava venku schytala další velký výprask.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Po rohovém kopu ještě Otava svojí dorážku přes blok obránců nedostal. Kopalo se tak znovu od praporku, přetažený balon vrátil na zadní tyč Skála a na Otavovu hlavičku Partl nedosáhll - 1:0. Hosté odpověděli velice rychle. Nejprve předvedl pěkné sólo Čurda, který se postupně od lajny dostal přes Bureše, Veselského a nakonec nasadil jesle i Uchytilovi. Ve vápně se však neodvážil střílet slabší nohou a poté už byli obránci na místě. Defenziva však následně rozvinula červený koberec pro Simandla, který si po autovém vhazování v klidu navedl balon do dobré pozice a střelou na bližší tyč zaskočil i Kubicu - 1:1. Po přečtení kombinace od brány se dostal k míči Boháč, pohotově zakončoval bodlem, trefil však připraveného Partla. Gólového momentu se útočník dočkal ve 25. minutě. Veselský posunul na Štěrbu a jeho přesný centr uklidil Boháč v pohodě do sítě - 2:1. A to byl začátek další bláznivé desetiminutovky. Boháč a narýsoval výtečnou přihrávku na zadní tyč na Bureše, který ve snadné pozici doklepl za bezmocného Partla - 3:1. Ve 32. minutě domácí ukázali perfektní brejk. Odražený balon získal Skála a přihrál Burešovi, ten nabral rychlost a šikovně se vyhnul Kasáčkovi, Boháčovi vrátil luxusní pas a vyslal ho osamoceného vstříc Partlovi, zkušený střelec dal zapomenout na spálené šance z minulého kola a s přehledem přidal svůj druhý gól - 4:1. Po špatné rozehrávce uprostřed pole a ztrátě balonu totiž našli hráči v pruhovaném Simandla, který znovu postupoval sám na Kubicu a tentokrát ho už propálil – 4:2. A hosté se mohli dostat znovu do kontaktu. Před jejich vápnem šikovně kombinovali Boháč s Holešem, úmysly jim však vystihl Homola a dlouhým nákopem oslovil Čurdu, více než stovka diváků nevěřícně přihlížela tomu, že křídelník je opět sám před Kubicou, který znovu musel vytáhnout dobrý zákrok a udržel dvoubrankový náskok. Poločas, kdy si těžkou hlavu ze hry nedělaly především obrany, uzavřel po pěkně rozehraném rohu Holeše Ptaszek, jeho volej vykopl z čáry dobře postavený obránce.

Domácí si vedení pohlídali

I druhé dějství začalo zajímavě, po deseti minutách z první našel Boháč Holeše a ten si věděl rady proti Partlovi, gólovému zápisu zabránil zdvihnutý praporek signalizující ofsajd. Po dobrém obranném souboji posunul Otava na Holeše, ten balancoval na lajnové čáře, ale dokázal se s míčem dostat přes Kasáčka až do vápna, kde vrátil balon dobíhajícímu Otavovi, zaskakující obránce v klidu přidal svojí druhou trefu v utkání - 5:2. Svůj výkon korunoval Boháč parádní trefou, kdy nachytal špatně postaveného Partla a završil hattrick - 6:2. Vašek dobře zapracoval směrem dozadu a vypíchl balon pro Skálu, ten táhl akci až k šestnáctce, kde posunul na Kučeru, v tomto klání záložník si prvním dotykem skvěle připravil pozici a mazácky se kolem vyběhnuvšího Partla odměnil gólovou radostí - 7:2. V 88. minutě si na rohový kop si nejvýše naskočil Vašek, balon posunul jen k dobře postavenému Simandlovi, který však odvrátil pouze ke Skálovi, záložník ho poslal na místo určení - 8:2. Poslední šanci se prosadit měl i Holeš, toho obloučkem našel Vašek, ale ani hlavou to tam domácímu ostrostřelci nepadlo.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová (vedoucí): Do utkání jsme šli s cílem zvítězit a zahrát si dobrý fotbal. Obojí se nám povedlo, i když v prvním poločase jsme směrem dozadu kupili chyby a vystřílený náskok musel udržet Kubica. Druhá půle byla už pouze o nás, i díky tomu, že jsme soupeře přejeli i fyzicky. Vzhledem k našlapané tabulce je tato výhra velice důležitá, podzim jsme zakončili na 6.místě, v případě neúspěchu jsme mohli být až jedenáctí. Nyní uvidíme, jak se nám povede zimní příprava, hlavním přáním by mělo být, abychom se konečně všichni dali zdravotně do pořádku. Děkujeme všem fanouškům a sponzorům za přízeň a budeme se těšit zase v březnu!




Sestavy


TJ Sokol Herálec
D. Kubica [-] - M. Boháč [-] (77. M. Vašek [-] ) , T. Otava [-] , R. Holeš [-] , J. Štěrba [-] , J. Skála [-] , M. Bureš [-] (73. M. Kučera [-] ) , D. Holec [-] , J. Ptaszek [-] , V. Uchytil [-] , P. Veselský [-]

Sokol Želetava
J. Partl [-] - M. Čurda [-] , F. Kasáček [-] , V. Čurda [-] (75. L. Viceník [-] ) , O. Vacek [-] (77. J. Bláha [-] ) , T. Simandl [-] , M. Jičínský [-] , V. Hekrdla [-] , M. Homola [-] , T. Veselský [-] , M. Poledna [-]

ŽK: 62. M. Bureš - 35. M. Homola , 68. V. Hekrdla .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: ŠETEK Jiří - KYLAR Roman, KRYMOVÁ Martina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

2:1 - Želetavě to venku moc nesedí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:14

Tip: výhra domácích