Křižanov bere tři body


Branky


28

Křižanov přehrál nováčka z Rozsoch a do tabulky si připisuje první body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V neuvěřitelném vedru se hrálo vcelku zajímavé utkání. Domácí chtěli odčinit hrozivě vypadající výsledek z Polné a konečně byli v takřka plné sestavě. Hostující mladý tým byl od začátku velmi běhavý a celkem domácí obraně zatápěli. V první vážné příležitosti se objevil Škorpík, který obstřelil gólmana. Hostující bek ovšem balon odkopl z malého vápna. Na druhé straně vytáhl Stupka nejprve roh točený do branky a poté vytáhl dobrý zákrok proti Ludvíkovi a dobře si počínal i proti Burešovi, kterému dobře zmenšil úhel a ten trefil tyč. Ve 27. minutě přišla standardka z rohu vápna a Liška posadil balón na hlavu kapitána Dana Uhlíře a ten poslal domácí do vedení 1:0. Poté měl ještě velikou šanci Martin Procházka, který po hezké nahrávce Škorpíka, ale míč špatně trefil, a tak se skóre neměnilo.

 

Domácí si vedení pohlídali

Do druhého poločasu lépe vstoupily Rozsochy, ale bez výraznější šance. Poté úvodním tlaku přišel v 67. minutě odkop, který prodloužil Škorpík za obranu a Martin Procházka si spravil chuť a zvýšil - 2:0. Poté se odehrávala hra ve středu pole a v závěrečném tlaku skóroval v 89. minutě Radek Padrtka - 2:1. Tento gól ovšem nic nezměnil. A tak domácí zvítězili a připsali si důležité tři body.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Rozsochy
Michal Strachoň (trenér): Vyrovnané utkání, ze kterého jsme si neodvezli ani bod. I takové zápasy jsou, musíme příště lépe využívat brankové příležitosti.



Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - D. Fendrych [-] (14. A. Fendrych [-] ) , T. Malec [-] , L. Liška [-] , M. Škorpík [-] , J. Milota [-] , D. Uhlíř [-] (72. D. Plocek [-] ) , L. Anděl [-] , M. Procházka [-] , L. Kopáček [-] , D. Bajer [-] (75. J. Horníček [-] )

TJ Rozsochy
P. Juračka [-] - P. Šmerda [-] , S. Padrtka [-] (70. O. Oláh [-] ) , P. Bureš [-] (79. F. Maršálek [-] ) , A. Prášil [-] , D. Juračka [-] , J. Ludvík [-] , V. Prášil [-] , L. Sádlík [-] , E. Šibor [-] , O. Opalenyk [-] (78. R. Padrtka [-] )

ŽK: 82. M. Škorpík .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: NÁPRAVNÍK Jan - HROMÁDKA Miroslav, ŽĎÁNSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Michal Martinčič
Tip experta: výhra hostů

Oba týmy jsou zvyklé na velké hřistě. Na křižanovském letišti, si myslím, že překvapí postupující tým z okresu, Rozsochy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích