Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice bere tři body


Branky


26

Klíčovým okamžikem se ukázal konec prvního poločasu, kdy domácí během čtyř minut otočili skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Nedvědice do zápasu vstoupila aktivněji a během prvních deseti minut si vytvořila tři naprosté gólové šance, které ale zůstaly nevyužity. V zápětí ale hosté skórovali jako první, když využili hned první šanci z dlouhého nákopu a Kolman se nemýlil k zadní tyči - 0:1. Domácí pokračovali v tlaku a hosté hrozili pouze jen z dlouhých nákopu, ve kterých byla jejich hlavní síla. Nedvědice pokračovala jako tým v zahazování vyložených gólových příležitostí. Skóre se znovu měnilo až těsně před poločasem, a to rovnou dvakrát. Poprvé když si na hranici vápna našel míč Christian a s lehkou dávkou štěstí jeho “tvrdá” střela skončila až za zády hostujícího brankáře - 1:1. Minutu před koncem prvního poločasu domácím vyšlo důrazné a vysoké napadání, když Pachlopník M. rozhodil hostujícího brankáře a vybojoval míč pro Šikulu, který už lehce poklidil míč do sítě - 2:1.

Domácí si vedení pohlídali

Do druhé půle vstoupili výrazně lépe hosté a do 60. minuty měli domácí pověstné štěstíčko na své straně a střely míjely tyče domácího brankáře Dingy. Poté se hra zase vyrovnala a hrálo se nahoru dolů. Zhruba 15 minut před koncem se nejlépe zorientoval ve vápně domácí Šikula, který střelou na přední tyč po důrazných soubojích okolo vápna zvýšil na 3:1. Za stavu 3:1 se už hra spíše dohrávala, hosté hrozili ze standardních situací, domácí byli více na míči, ale vázla finální přihrávka nebo zakončení. Na samém závěru se po pravé straně uvolnil střídající Pivovarčík a jeho střelu vyrazil brankář hostí pouze k nohám domácího Škutchana, který míč uklidil do sítě a upravil stav na konečných 4:1.



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Pavel Vejrosta (vedoucí): Z týmu Přibyslavic jsme s ohledem na jejich dosavadní výsledky měli velký respekt, na druhé straně jsme konečně měli k dispozici kompletní kádr hráčů. Stejně jako v minulých utkáních jsme na soupeře tzv. vlétli a stejně jako v minulých utkáních přibývalo zahozených šancí ke vstřelení branky. Na naší drtivé převaze nic nezměnila ani branka hostů po snad jediné chybě naší obrany v 1. půli. Branky do sítě hostů tak padly až v závěru poločasu, ta druhá po hrubce hostujícího brankáře. Hosté se v 1.půli nezmohli skoro na nic, ale ve 2. půli viditelně přidali. Hra se vyrovnala a několikrát viselo vyrovnání na vlásku. O osudu utkání tak rozhodl zkušený matador Šikula a v samém závěru tři body pojistil Škutchan. Myslím, že tři body zůstaly v Nedvědici zaslouženě, i když hosté především ve 2.půli ukázali svoji kvalitu.

TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (vedoucí): V první půli byli domácí jednoznačně lepší. Kromě gólu jsme si žádnou jinou šanci nevytvořili. Po přestávce jsme se zlepšili, měli pár šancí, ale žádnou jsme neproměnili. Naopak jsme inkasovali a odjeli jsme zaslouženě bez bodů.



Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
L. Dinga [-] - L. Trdý [-] , V. Štefka [-] , J. Veselský [-] (70. D. Nedoma [-] ) , Š. Kroupa [-] , M. Pachlopník [-] (83. J. Sytař [-] ) , R. Šikula [-] (90. L. Jirásek [-] ) , M. Vašíček [-] (90. S. Balák [-] ) , T. Christian [-] , F. Škutchan [-] , J. Pachlopník [-] (83. M. Pivovarčík [-] )

TJ Sokol Přibyslavice
M. Kourek [-] - J. Kolman [-] , L. Lopatář [-] (68. L. Zahrádka [-] ) , P. Mícek [-] , L. Drapák [-] , P. Šárka [-] (36. J. Rambousek [-] ) , J. Uher [-] , J. Skrobikowski [-] , L. Vaníček [-] , P. Čermák [-] , F. Dvořák [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: SURÁN Vlastimil - SVOBODA Patrik, FABEŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích